Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy hűtőm ehhez a motorhoz meg órám nem érdekel?
A hátsó dobbal eggyüt mennyi lenne?
Japánra ez van csak, nincs kiszakadva, ára: 2000Ft. Üdv; Zoli
Heló.Van 125 MTX re ülésed jó állapotban lévő?Ha van akkor küldj róla képet és árat.Köszi.
sziasztok van egy honda mtx 125 japan motorom alaktrésznek kopet moca dugo kell bele és még egy koplet blok ára igy 50e nem külön egybe csere érdekl beszámitok motorfürész képet küldök emailra!
tel 06308577725 ezen el érsz
Szia
kösz de nem!
Szia!
Memóriakártyákra nem cserélnél?
Micro SD.
Több darabra gondoltam.
Üdv.:
Laci
Szia!
Persze!
MSN: szell.milan@freemail.hu
Msn-ed van?
Szia! Na engem érdekelne, de csak későbbiekben,szóval ha addig nem adod el akkor engem érintene a dolog!
Csere is érdekelne valami hasznos dologra pl kross kormány,kross sisak.Vagy ird meg mit adnál érte.
Üdv!
Eladó Honda MTX/MT 80 Gianelli kipufogó, dob nélkül.
Vadonat új motoron még nem volt.
Léghütéses modellre!Sajnos az enyém vizhütéses ezért nem lett jó
Új ára 15 300
Ajánlatokat várom!
Oké.
Nem kötekszem.
Csak addig nem érdkel a dolog amíg nincs kiszerelve és normális kép az árukról.
A spirálról meg csak annyit hogy nekem Yamaha óra van fent így nem tudhatod biztosan előre,hogy jó bele az MTX spirál.
Nekem az van benne most csak egy kicsit már oda van.
Ezért szeretnék egy másikat de csak akkor ha tökéletesen paszol bele.
O.K. Főnök.

Még annyit, hogy azt megmondom előre, hogy a 2 spirál az órába csatlakozott része ugyan az, mert az óra is egyezik, ami benne van. Abban is biztos vagyok, hogy jó a spirálom a tiédre is, de megcsinálom amit kérsz, csak valahogy ki kéne szülni a kerékből... Arra gondoltam, hogy felmelegítem, de a spirál vezetője megolvadna. Na majd megoldom. Bocs! Most már csak úgy írok, ahogy kérted! Jó8! Zoli
Szia Zoli!
Valamit nem értesz
Én nekem kell egy KM Spirál és forulatszámmérő spirál.Ha valamelyik nincs akkor nem kell és nem is tudod odadni(ez világos).
A KM spirálnak az órába csatlakozott része érdekel.Azt kellene megmérned tolómérővel és lefotóznod közelről.
Tudom,hogy nem jó a KM spirál a fordulatszámmérő spirálhoz.
Ha kiszedted az izzót,foglalatot és a fordulatszám meghajtást és a KM spirált akkor szólj.
Ha megvannak képek és a méretek akkor írj.
Ráér nem sürgetlek csak nem felejtsd el.
Előre is kösz.
Üdv.:
Laci
Hello! Nincs ford. spirálom, KM-em az van, de nem jött ki a kerékből, szóval azt nem tudtam lefotózni. Izzóm és foglalatom van, de nem tudom, hogy mekkora, még benne van az MTX-ben. (olasz 125-ben) Amúgy a KM spirálja, nem jó a ford.hoz, mert más a befogatása, így nem tudod becsavarozni, amúgy bele tudod tenni. Üdv, Zoli
érdekel de ülés lallati de még csak most hozom a mocát még és árba mit kérnél érte
Igen, gondoltam a motorodból, hogy kék párti vagy, én annyira úgy nem, de szerintem jól áll neki. A fehér piros is nagyon zsíros, de a kék, lehet hogy izgalmasabb.... Na majd jövőre. Szép estét, holnap még írok!
Igen, megkaptam, válaszoltam is, most már ott beszéljünk, ha ok. Szép estét!
Rosszul írtam az e-mail címedet, ha minden igaz, most már elment.
Cső.
Nem mondod....
Ilyen színűt még nem is láttam.
Nekem már most nagyon tetszik
Én kékpárti vagyok
Így jó lesz az MTX? Csak az enyém 50-es lesz, de ilyenre szeretném, mármint a kékre. Szerinted melyik a jobb? Kékes vagy a fehér-piros...?
Szia! Nem kaptam semmit, ide írj: bzoltan94@gmail.com

Ha ide írtál küldd el még egyszer, ha feljövök az email az első, de nem jött semmi. Üdv
Szia Zoli!
Írtam neked az e-mail címedre, nem olvastad még?
Az ajánlatomhoz mit szólsz?
Cső, :Laci.
Nagy Király vagy!