Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Előre utalnám az összeget, de megvárnám, hátha mégis maradna részemre egy porvédő gumi, és azzal együtt bonyolítanánk le az üzletet.
Addig is köszi: Laci.
Szia! Tűszelepet tudsz venni, a boltban, ha minden igaz. Képem most is van, de nem konkrétan a karról, hanem csak úgy, amiket csináltam... A postát hogy szeretnéd megoldani? Ha előre utalsz, akkor a posta árával együtt a berúgókar, a biztosító összesen: 4500Ft, ha utánvétellel adom fel, akkor 5200Ft. Porvédőm, sajnos nincs, vagyis elviekben eladtam őket, megkérdezem, hogy nekik fontos-e... Üdv
Sziasztok!
PHBH 26-os Dellortó-hoz tűszelepre lenne szügségem.
Tud valaki segíteni, hogy hol tudok hozzájutni, vagy rendelni?
Előre is köszi!
Szia!
A berúgókar mindenképpen kellene, ha csinálsz róla képet azt megköszönöm.
A láncszettem komplett, és jó is, esetleg 14,vagy 15 fogas érdekelt volna, de a biztosítóra szügségem lenne. A porvédő gumi a power tengelyhez nincs meg? Mi lenne az ára ennek a három cuccnak komplett?
Cső, Laci.
Szia! A felsoroltak közül, csak berúgókarral tudok szolgálni, ami ha érdekel, csinálok képeket is róla... Az ára: 3000Ft, de tökéletes állapotú, van 2 is, szóval tudsz válogatni. :D Lánckereket csak szettben adok, nem tudom fejből, hogy hány fogas, nem rég vannak nálam a motorok, még azt nem néztem, de jó állapotú. A szett 7000Ft, de mondom, tökéletes állapotú, mint az új, ha kell adom vele a biztosítót is, külön sajnos nem megy. Tűszelepem nincs külön. Üdv; Zoli
Üdv, Zoli!
Szügségem lenne berúgókarra,(olasz 125) a power gumi porvédőjére, és első lánckerék biztosító lemezére. Esetleg Dellortó PHBH 26) -hoz tűszelepre. Első lánckereked hány fogas van?
Üdv: Laci.
Olasz Honda MTX 125 bontás, eladó minden alkatrésze! Ami érdekel, mondd bátran, adok képet és mondom az árat, ha van. Ezenkívül az adatlapomon látható motorokhoz van még alkatrész... Van még egy ugyan ilyen típusú és állapotú sárga MTX is.

Email: bzoltan94@gmail.com
MSN: bzoltan94@indamail.hu
Tel: 0670-6076818
Sziasztok!
Motort szeretnék vásárolni, és nagyon tetszik nekem egy honda 80- as endúró. (yamaha dt- 80 is tetszik)Mivel ez a motor elég nagytestű, és a köbcenti is meghaladja az 50- et, ezért ez már nem számít segédmotornak.
Nagyon félek attól, hogy mit fog szólni a rendőr?
Mi van akkor ha nem hiszi el a rendőr, hogy 50- es?
Esetleg mivel tudom bizonyítani azt, hogy ez kismotor?
Elég egy adásvételi, vagy más papírra is szükség van ilyenkor? Hogyan lehet segédmotorként járni vele?
Azért ennek a motornak sokkal erőteljesebb a hangja, és a nagy váza is árulkodó lehet. Felénk nagyon harapnak a rendőrök a motorosokra, esetleg mit tud tenni ha tisztában van azzal, hogy ez már nagymotornak számít?
Köszönöm!
Üdv minden kedvess forumozónak! érdeklődnék 125 mtx ügyben h valamiért csörög a blokk vagy kopácsol valamelyik akettő közül:S:S és nem tudom mi lehet az! valaki segítene? atac henger van rajta vizes! de viszont hidegen melegen pöcc röff! ezáltal tippelek h főtengely csapágy nem lehet mert akk a szimeringet iss kiverte volna már:S és akk nem indúlna olyan könnyen be:S:S szerintem!:S:S honann vehetnék az első teleszkópba gázt?amivel feltöltöm? vagy olajat menyit tegyek bele?ha kell tennem belel!? üdv.köszönöm előre iss a választ!üdv.
Nincsmit, remélem tudtam segíteni. Fellebbezni nem lehet? Szerintem valahogy biztosan megoldjátok, nem hiszem, hogy a motor miatt megbasszák. De amit csinált az hülyeség volt... Na mind1. Sok szerencsét! Üdv
bocs
nem 12ezer hanem 120ezer :D
Hello!
először is köszönöm a nagyon gyors választ!
és a lényeg:
(Először is a motor nem az enyém, hanem a legjobb haveromé, akinek én intéztem a motort, és ha én intéztem és használom is elég sokat akkor segítek neki.)

Blokkon rajta van h 50 ccm, de ez a rendőrségnek nem elég hiába magyarázzuk nekik. Adásvételibe szintén 50ccm van beírva.
A probléma meg az volt, hogy 2személlyel ment jogosítvány nélkül ugye kismotoron. A motoron van biztosítás, minden papírja fullosan rendben van.
Erre kiküldenek egy 12ezres csekket, amiben azt írták h nincs biztosítás, nincs beleütve a motor ccm-je a vázba, hiába lett nekik megmutatva a motorban is, meg hiába mutattuk meg nekik az alvázszámot is, beírták h jó akkor elfogadják, és erre meg itt a csekk, mellé a melléklet és mégse fogadták el. Annyi a lényeg h ezzel bíróságra megy, mert a rendőrség valótlant állít.
Még1x köszönöm a választ: Attila
Szia! Ha ténylegesen 50-es a blokk, akkor a KPM-hez kell fordulni, de ha neked kell fizetned, akkor az sem lesz olcsó, ahogy én tudom... Leszögezem, hogy annyira nem vágom ezt a témát, csak amit tudok/hallottam, azt írom le... A vázszám a villanyak jobb első oldalán van felírva függőleges irányban. Abból kiderül hogy a vázat, hány CCM-es blokkal adták ki. Egyértelműen nincs ráírva, hogy 50ccm, csak van egy lista/nyilván van tartva, szóval a számból ki lehet deríteni. DE a vázban lehet nagyobb blokk is, szóval talán a blokk számával kellene keresgetni, abból is kiderül, hogy hány ccm-es a blokk. Ezt a linket nézd meg, ebből ki lehet találni a szám alapján a CCM-et. Ja és még valami... Az adásvételibe milyen számot írtatok, amikor vetted?

Sok sikert hozzá, ha valóban 50-es, akkor az ki fog derülni... Egyébként nagy a baj? Mi történt, ha szabad...? Sok sikert, és írj! Üdv; Zoli

http://www.cmsnl.com/faq.php?s...
Hello!
Volna egy kényes problémám!
Van egy MTX 50em, és volt vele egy kis probléma, amit most nem részleteznék.
A kérdésem az lenne, hogy a vázban hol kellene benne lennie a motor ccm méretének. Bárki válaszát nagyon szívesen várom, mert a motor ujra lett festve volt tulajnál és nem akarom az egészet felcsiszolni h meglegyen a szám, de a rendőrség meg emiatt kemény büntetést rótt ki rám amiből most bíróság lett.
Előre is kösz
Rendben, meglesz. Az MTX-eket most vettem, a Pegasot kb. 1 hónapja, az 50-es MTX-et meg rá egy héttel, és azt megcsinálom magamnak, szerintem a 125ös futóművét bele is rakom, mert tárcsás, vastag telós... Na majd jelentkezem. Jó8! Zoli
Szia!
Oké várom a fotókat.
Valószínű akkor kell minden.
De majd ha látom akkor többet tudok.
Légyszíves csinálj majd képet a csatlakozásokról és mérd meg nekem mind a két spirál azon végét ami az órába csatlakozik.
Engem csak a vastagsága érdekel,hogy stimmel-e az én órámba.A Kilóméter spirál az mtx-é úgyhogy valszeg stimmel.De abból is van több méret és nem szeretnék potyára vásárolni.
Láttam,hogy van egy aprilia is.
Milyen a gép?Ezt te vetted most magadnak?
Az MTX 50-est megcsinálod magadnak igaz?
Üdv.!
A többit mailben, ahogy írtál is. Amúgy meg. Üdv
megvan e még az MTX gyújtáskapcsoló?
Spirál 1500Ft/db, ha van, akkor tökéletes az fix. A kihajtás 1000Ft, képet kaphatsz, de nem tudom, hogy mikor, szombaton is suli van, meg most 3 nagy dög van a portán, amit bontani kéne, mosogatni, fényképezni... De nem panaszkodok. xD Van egy Aprilia Pegaso 125 is. :D Na majd írok még, légy türelemmel. Köszönöm! Üdv; Zoli

UI: Hétvégén megpróbálok mindent elintézni.
A méreteke a berugó racsni rugójáról kellenének.
Itt alább írták nekem,hogy le tudják gyártatni csak méret kell.
A fordulatszámérő kihajtás és spirálok plusz kellenének.
Most nem a ford. mérő kihajtásról volt szó?
Ja és a kihajtás is érdekel.De majd fotózd le és mondj egy árat.De ha itt vagyunk kellene nekem km és egy fordulatszámmérő spirál is.
De csak valamilyen jó állapotú.
Üdv.!
Szia!
Igen ilyen az MT-nek is a feszabályzója.
A méreteket az kellen,hogy milyen hosszú,hány menet és milyen vastag az anyag amiből készült.Egy telómérővel meg tudod mérni. :)
Az hogy milyen anyagból való azt én gondolom te se tudod megmondani.De én se.Valamilyen acél ötvözet(gondolom).Ha viszont valamelyik bontásból marad egy ilyen rugód az jó lenne. :)
Kösz előre is.
Üdv.:
lezli2
Szia! Most már van hátsó kerekem az egyel alább látható motorokat bontom, 125ös olasz MTX-ek, ha érdekel, írj megegyezünk, de azt nem szeretném olcsón adni, mert sokaknak van rá nagy szüksége... Valamiért fogyóeszköz a hátsó kerék... Üdv; Zoli