Oké kösz.
De akkor nem tudod miben és hogyan mérik?
Nekem 100-as van benne és az 1mm fúrószár tökéletesen passzol bele.
Olvastam egy másik fórumon,hogy valakinek 125-ös fúvóka van az ilyen karbiba.
Lehet,hogy nekem is ilyen kellene de amíg nincs sajnos nem tudom letesztelni.
Üdv.!
Eladnám japán honda mtx 125r típusú mocimat! A gép zalában van akár bontásra is! Üzemképes, de egy gyürüzés ráférne! Irányár 120 000! Co hegesztő csere érdekel értékegyeztetéssel! emailt irjatok! Köszke
Sziasztok!
Van valakinek 80-as MTX karburátorba(HM183-as)főfúvókája.
125-ös vagy(és)150-es közötti kellene.
Ha esetleg valaki tudja hol lehetne beszerezni szóljon.
Üdv.:
Laci
Szia!
Oké.
Ez ugyanaz mint az enyém.A típusszám nem stimmel de én eddig 3 különbözőt próbáltam ki és mindegyikkel tökéletsen működött.
Egyébként Honda Dio-é tökéletsen jó bele.
Itt van több is: http://www.vatera.hu/listings/...
Rád bízom melyiket veszed meg.
Nekem van egy ilyenem ami (neked is) hibátlan.De azt nem szeretném eladni mert azt megtartom tartalékba.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.:
Laci
Sziasztok!
Van valakinek 80-as MTX karburátorba(HM183-as)főfúvókája.
125-ös vagy(és)150-es közötti kellene.
Ha esetleg valaki tudja hol lehetne beszerezni szóljon.
Előre is kösz.
Üdv.:
Laci
hello MTX 80 hoz keresek gyújtás vezérlőt (CDI-t) akinek van eladó működő kérem írjon
és ha lehetséges ennek helyettesítése más típuséval akkor az is érdekelne! köszönöm hello
Hello na itt vannak a képet a hengerröl a belsö mérete 4.6 am lehet még furni és nincs nagy válla a hengernek az ára 4500ft szerintem ez reális érte. Ha érdekel e-mail-re irj.
van elado komplett váló posta on meg vanegy nicacilos125ös henger van még powerem a fogaskereke olajpumpa kipuf tömtés megmégaz összes többi tömítés kivéve a hengerfej tömítés hiányzik ha valakitérdekel irjon a :juhasz.david1995@citromail.hu
igen érdekelne hogy milyen állapotú lehet még fúratni vagy esetleg nem kell?hanyas átmérőveje van,úgyértem a henger fúrat hanyas?esetleg képet tudsz róla küldeni?irj az emailomra.dienesati@gmail.com előre is köszi
Ja és amíg nem volt akksi a mociban az ellenállás elég volt,hogy ne égjenek ki az izzók.
Csak ha valamelyik ki volt kapcsolva akkor a többi is galyra ment.
De segédmotorkerékpáron éjjel nappal égnie kell a lámpának,úgyhogy ez nem volt gond.
De alapjáraton meg nem nagy fénye volt.
Így ezért döntöttem az akksi mellett.
2579ft volt újonnan az akku.
Ennyit megér nekem.
Szia!
Én tőle vettem a feszültség szabályzót: http://www.vatera.hu/auto_moto...
Ha úgyanolyat vettél mint én akkor azt is látnod kell a hobbielektronikán hogyan kell bekötni.
Én is ott kaptam felvilágosítást.
Egyébként itt a kép melyik pólusra honnan kell mennie a vezetékeknek.
Nekem nincs bekötve a porcelánba levő ellenállás mert teljesen felesleges.
Akksi van a mociban.
Ha valami nem világos szólj segítek.
Remélem kapcsolási rajzod van?
Szép napot!
Üdv.:
Laci
Na még átnézem azt a kapcsolási rajzot, mert annyira még fejből nem vágom, semmi komolyabb dolgom nem volt még Honda elektronikával. Megpróbálok segíteni, úgy állj hozzá, hogy azt is emberek csinálták. Te is megtudod! ;)
De akkor nem tudod miben és hogyan mérik?
Nekem 100-as van benne és az 1mm fúrószár tökéletesen passzol bele.
Olvastam egy másik fórumon,hogy valakinek 125-ös fúvóka van az ilyen karbiba.
Lehet,hogy nekem is ilyen kellene de amíg nincs sajnos nem tudom letesztelni.
Üdv.!