Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy eladó honda mtx 80 ccm-es motorom. Hézagoló gyűrű hibás
meg vannak a gyűrűk csak belekell rakni a megfelelő helyre. Amúgy kiválóan működik ereje is van, de 3-4. sebességbe magas fordulaton rángat. Csere is érdekel!
Elérhetőség: nmedalsn@freemail.hu
viszont nekem olyan gondom van,hogy elvittem egy jó szerelőhöz aki elmondása szerint ért hozzá hagy kipucolja nekem a blokkot ami sikerült is csak kihagyott két hézagoló gyűrűt és így rángat a harmadik meg a negyedik nem tudja valaki,hogy azokat hova kell berakni vagy mi a probléma megoldása?
szia a miénk is tönkre ment és én átraktam a tact-ét és semmi vátozás nekem ugyan úgy kipörög
húú én egy bontóstól halottam ha a gyári gyújtás rendszerbe feketét rakok akkor nem fog kipörögni!
ezt kifejezetten hangsúlyozta hogy barna kell!

szóval nem vagyok most biztos a dologban!

mennyi lenne az ára?
húú én egy bontóstól halottam ha a gyári gyújtás rendszerbe feketét rakok akkor nem fog kipörögni!
ezt kifejezetten hangsúlyozta hogy barna kell!

szóval nem vagyok most biztos a dologban!

mennyi lenne az ára?
Sziasztok!
Valaki mondja már el nekem,hogy miért van szükség Honda MT/MTX-nél(levegős)a csatolt képen látható ellenállásra. Azt tudom,hogy ha beköti az ember akkor csökken a feszültség(és valószínű az áramerőség is). De miért tették ezt bele gyárilag?
A három vezetéket hova kellene kötni?
Előre is kösz.
Üdv.!
Szia!
Nekem fekete van rajta(Honda Dio) úgyanúgy működik vele.
Ja és olcsóbban is kapsz belőle.De te tudod.
Üdv.:
mtx 80 ra CDI-t keresek barna dobozost / barna csokival!

akinek van kérem írjon!
Sziasztok!
Elnézést, hogy bekérdezek, de javítok egy MTX 125 R-t a Barinőmnek.
Keresnék hozzá 1~4 dolgot, hátha van a ládában.
1. Első fékbetétek, esetleg komplett féktuskó, mert nagyon kivan.
2. Gumiharmónika pár a telókra, ami az alsó részre megy fel (vastag, és piros )
3. Fordulatszám mérő spirál 94 cm hosszú..
4. Esetleg lánc ha van feleslegbe.
Szóljatok lécci ha valaki tud segíteni.
Heló, mennyiért adnád el a teljes blokkot?Ha meg tudunk egyezni, még az újév előtt elvinném.köszi üdv Ádám
ide írj:doboz8@freemail.hu
béke
Rendben van, még kiszabadítom az ő cuccait, és jöhet a pénz, de a többit mailben. Üdv
Üdv.Akkor marad a KP.Beszéltem a Lacival (laszloadam4)Akkor ő elutal neked 5000 ft a két cuccért.Az ülést is küld el az ő cuccával,én majd elmegyek érte. Köszi.Ákos
OKOK, az jó lesz, írtam én is. :D
Szia!
Én is írtam.
Ha a drotos megveszi az ülést tőled akkor neki is elpostázhatod a cuccokat.
Akkor a postába majd beszálok neki.
Persze nem mindegy mennyi lenne a postaköltség számomra. :))
Üdv.:
Laci
Írtam emailt, remélem mind OK.
Hello! Én is csináltam képeket, az állapota látszik. Köszönöm a képeket, szerintem jobb lenne a 2 KP, holnap még megmondom biztosan, ha ráér addig. Üdv; Zoli
Itt vannak a képek.Üdv.Ákos
Délután küldök képet.Addig is köszi.Üdv.Ákos
OK, meglátjuk.
Oké csinálok.Én elküldöm neked az órát .Te elküldöd nekem az ülést.
Ha szeretnéd, csinálok még képeket az ülésről, ez csak egy régi kép... Igen, ahogy látom lent van kiszakadva, de megnézem, és az a biztos... Az óra mit ér neked? Esetleg képeket tudnál csinálni?
Az ülés az érdekel.
A hűtő az jó még mindig melegszik a vizem nem az volt a baja.Az órának annyi baja van hogy a felfogató csavarja kijött a helyéről.Amúgy jól működik.Az ülés csak hátul van kiszakadva?
A dob már nincs meg, az órát meg a hűtőt pedig tőlem vetted, és gondolom a régit adnád. Szóval nem. xD Üdv; Zoli

UI: Vagyis az órával mi van?