Sziasztok!
Van egy eladó honda mtx 80 ccm-es motorom. Hézagoló gyűrű hibás
meg vannak a gyűrűk csak belekell rakni a megfelelő helyre. Amúgy kiválóan működik ereje is van, de 3-4. sebességbe magas fordulaton rángat. Csere is érdekel!
Elérhetőség: nmedalsn@freemail.hu
viszont nekem olyan gondom van,hogy elvittem egy jó szerelőhöz aki elmondása szerint ért hozzá hagy kipucolja nekem a blokkot ami sikerült is csak kihagyott két hézagoló gyűrűt és így rángat a harmadik meg a negyedik nem tudja valaki,hogy azokat hova kell berakni vagy mi a probléma megoldása?
Sziasztok!
Valaki mondja már el nekem,hogy miért van szükség Honda MT/MTX-nél(levegős)a csatolt képen látható ellenállásra. Azt tudom,hogy ha beköti az ember akkor csökken a feszültség(és valószínű az áramerőség is). De miért tették ezt bele gyárilag?
A három vezetéket hova kellene kötni?
Előre is kösz.
Üdv.!
Sziasztok!
Elnézést, hogy bekérdezek, de javítok egy MTX 125 R-t a Barinőmnek.
Keresnék hozzá 1~4 dolgot, hátha van a ládában.
1. Első fékbetétek, esetleg komplett féktuskó, mert nagyon kivan.
2. Gumiharmónika pár a telókra, ami az alsó részre megy fel (vastag, és piros )
3. Fordulatszám mérő spirál 94 cm hosszú..
4. Esetleg lánc ha van feleslegbe.
Szóljatok lécci ha valaki tud segíteni.
Üdv.Akkor marad a KP.Beszéltem a Lacival (laszloadam4)Akkor ő elutal neked 5000 ft a két cuccért.Az ülést is küld el az ő cuccával,én majd elmegyek érte. Köszi.Ákos
Szia!
Én is írtam.
Ha a drotos megveszi az ülést tőled akkor neki is elpostázhatod a cuccokat.
Akkor a postába majd beszálok neki.
Persze nem mindegy mennyi lenne a postaköltség számomra. :))
Üdv.:
Laci
Hello! Én is csináltam képeket, az állapota látszik. Köszönöm a képeket, szerintem jobb lenne a 2 KP, holnap még megmondom biztosan, ha ráér addig. Üdv; Zoli
Ha szeretnéd, csinálok még képeket az ülésről, ez csak egy régi kép... Igen, ahogy látom lent van kiszakadva, de megnézem, és az a biztos... Az óra mit ér neked? Esetleg képeket tudnál csinálni?
A hűtő az jó még mindig melegszik a vizem nem az volt a baja.Az órának annyi baja van hogy a felfogató csavarja kijött a helyéről.Amúgy jól működik.Az ülés csak hátul van kiszakadva?
Van egy eladó honda mtx 80 ccm-es motorom. Hézagoló gyűrű hibás
meg vannak a gyűrűk csak belekell rakni a megfelelő helyre. Amúgy kiválóan működik ereje is van, de 3-4. sebességbe magas fordulaton rángat. Csere is érdekel!
Elérhetőség: nmedalsn@freemail.hu