Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és olajfronton van valami jó ölet?
Hát ha jól tudom akkor az 50 és a 80 között csak a henger a különbség.
És a YB2.5L-C-2 belefér méretileg azMTX50-esbe is?
Oké.Ha nem jön össze akkor fogom a Samut és kiegyengetem
Csiszold meg a betétet és a fékdobot.Ha nem segít szabályoztasd le a fékdobot és vegyél új betétet.Ha ez se hoz javulást akkor zsírozd be és dobd el a pi....ába.
Üdv.!
OK.
MTX50-be milyen motorolajat, illetve hajtóműolajat tegyek? Ma voltam a CORA-ban elég jó a választék, de az árkülönbségeken kívül semmi más nem fogott meg.Elég szkeptikus vagyok és pár dolog gondolom, hogy csak egy jó kis marketingfogás. Volt Valvoline, Castrol, Mol...stb. Olcsó legyen és jó..... Tartós gépet akarok.
YB2.5L-C-2 típusú van nekem a 80-asban. A jobboldali takarólemez alatt keresd a helyét.
Üdv mindenkinek.Van egy kis gondom az első fékemmel.Dobfék.Álitottam a féken,kb 200 méter folyamatos fékezés után ismét alig fog a fékem,utána megint állitotam és megint pár száz méter után alig fog.Szerintetek mi lehet vele?Mit csináljak.A betétek jók.
sziasztok

Honda MBX-50 komplett motor bontodik. teljes elektronika, blokk, vaz, kerekek, uj gumik stb stb.... barkinek barmi kell irjon nyugodtan.
MTX50 (HD06-tal kezdődő motor, ill alvázszám)-be milyen akkumulátort vegyek? Ugye 12V-os a rendszer. Még egy számomra lényeges kérdés: hol az akku helye?
Küldtem képeket a motorról.Azt mondta majd jelentkezik.Köszi.
Ok. Jutottatok valamire?
Köszi.Beszéltem vele.
eladó
olasz mtx 125
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_mtx-4026937
Megjött az e-mail, ambika.. :(
Értékegyeztetéssel gondoltam.
Helló Zoli!
Kéne nekem egy honda mtx 125 r kuplung felöli oldal dekine meg egy szívócsonk ítj mindenféleképp
Oké.Köszönöm.Nekem egy 125 MTX em van.Azon is 110/100 faragott gumi volt és igencsak hiányoztak azok a levágott bütykök.De máshogy nem fért el.Most vettem rá egy 100/100 as gumit.Evvel sokkal jobb és így is nagyon szépen elmegy még a nagy sárba is.Esett egy kis hó és szerencsére elolvatt, jó nagy dagonya volt, élmény volt vele motorozni.A havernak ráférne sokkal szélesebb gumi is de csak DT 80-as a motorja.Ezért szeretne rá ugyan olyan méretű gumit mint nekem.Avval talán jobb lenne.
Megkérdezem!
Köszi.De az a baj ha lefaragom a gumi oldalát akkor nincs oldal tartása.A 600 as jó lenne.Mi lenne az ára?Csere Honda 125 re?
Persze, tudom ki vagy.
Szia, Zoli. Beszéltünk erről skype-n , írtam a boltnak, nem válaszoltak még, gondoltam érdeklődök itt, több a tapasztalat. :)
Ambika ügyben én ezt ajánlanáma figyelmedbe:
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Nincs véletlen képed, amit Te csináltál a dugóról? :)