Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PJF. Az az első felni nincs egy kicsit megnyomva? Nekem van másik ha kell.
Itt egy fincsi kis link, gumi az MT-re!

http://motorgumishop.hu/?optio...

Remélem erre csak annyit fogsz mondani:

,,Te vagy az én emberem!"

Jó8 mára!
Rendben, köszönöm, jó kis gépek ezek, 1000X inkább egy ilyen mint egy Simson és az sem sokkal olcsóbb.... Az újabb gépek is tetszenek, de lassan eldobható motorokat fognak gyártani... Olvastam valahol, hogy gyárilag úgy adnak ki mondjuk egy 125-ös CR-t, hogy a dugót pálya körülmények közt használt 7,5 üzemóra után cserélni kell... Az igen komám, 7,5óra?! Pár nap alatt megvan és azt is tudni kell, hogy nem 200Ft egy dugó, na meg gondolom a henger sem örökélet... Talán ezért jobb lenne lassan csinálni egy régebbi vasat...

Kicsit felfoghatatlan, hogy nem lehet rá gumit keríteni. Milyen méret is kell? Ha arra járok körbekérdezősködöm...

Üdv; Zoli
Oké nincs mit.
Sajnos melóba agyok és itt eléggé korlátozva van a net.Ezért az előzmény gomb nem müködik.
Indexem már van csak akksi kellene:)
(de ezt már írtam neked a vaterán)Csomagtatót nem találok sehol.
Meg egy jó gumit előre.
De majd csak összejön.
Gondolom,hogy jobbnam megéri anyagilag bontani a mocikat mint felújjítani.De én nem akarok(legaább is jogsi és papír nélkül)nagyobb mocit.A 80-as így is több mint a megengedett(smkp.)de ez még belefér a határba.
Ezért is pofozom ki.Mert ezzel legalább oda megyek ahova akarok és azért terepen is megállja a helyét.Nem egy superbike de nekem nem is kell most olyan.
Kösz mégegyszer mindent.Ha valamire szükségem lesz úgy is téged kereslek meg először.
Üdv.:
Laci
Ja és köszönöm az ajánlást!
Igen láttam a képeket, sokat fejlődött, talán még egy szett index és egy csomagtartó jól mutatna. A szinterezésen én is gondolkodtam anno, csak nem tudtam róla sokat, ezért is kérdeztem, már lehet hogy nem fogok csinálni, nem tudok hogy fogok-e még újítani. A bontás sokkal jobban megéri, és a pénzből tudok venni egy gyári motort, akár majd egyszer egy újat, de viszont nagy kedvem lenne újítani, csak nem éri meg. Egy 125ös MTX-et vagy inkább egy CRM-et újítanék a legszívesebben. Az MTX-ben talán több az anyag, de a CRM meg fejlettebb...

Még valami: Onnan egyértelműen tudtad volna, hogy kinek írom, ha rámész az ,,előzmény" linkre, és akkor kiadja, hogy mire válaszoltam vele. Vagy csak azért kérdezted meg, hogy biztosra mégy, nem-e én nyomtam félre? Na mind1, csak 1 tanács volt, ha nem így csináltad volna...

Üdv
Ja látom az időpontból,hogy igen nekem írtad.
A szinterezés tegy közeli városban csinálták meg(20km-re).A 2db oldal dekni és a hengerfej 3500ft volt.Úgy működött,hogy leszedtem lemostam brigicol-al és elvittem hozzájuk.Aztán 1-2hét múlva(akkor értem rá)akkor meg elhoztam.Nekem nem kellett csinálni semmit vele csak bevinni.
A CDI-det én is ajánlottam volna csak akkor épp nem volt fent amikor néztem(gondolom lejárt).
Most hosszabítottad meg.
Kösz a dícséretet.Jól esik.
Van még egy két dolog amit szeretnék rajta csinosítani de azért már valahogy kinéz.Nem mint amikor vettem.Gondolom láttad róla azt a képet is.
Így van.
Szia Zoli!
Ezt tőlem kérdezted?
Üdv.:
Laci
Írtam e-mailt, azért linkeltem a Vaterát, mert fel van töltve, ott van róla kép is, ár is. Mára megyek, majd írok holnap. Üdv; Zoli
Köszi a válaszokat.
A dio elektronikából van folytott, meg folytatlan és sajnos nem tudni melyik melyik. Legalább is én nem tudom. Ezért maradnék a gyárinál.
Nagyon fasza az MT! A blokkon a szinterezést mennyibe csinálták meg és hogy zajlott?

Üdv; Zoli
Szia! MTX-ről van jól műkődő CDI-m... Nézz szét, ezeket mindet én árulom, de ennél valamivel több cuccom van... Üdv; Zoli

http://www.vatera.hu/listings/...
Szia!
Nekem Honda Dio CDI van benne és tökéletesen működik.Van tartalékba egy Gyári MT CDI is.De ha azt teszem bele akkor sincs a semmi kölünbség a működésébe.
Az alábbi linken találsz légyszűrőt(ha tovább keresgetsz akkor mást is):
http://www.cma-motor.hu/Legszu...
Elektronika gyári van itt:
http://www.vatera.hu/listings/...
Plusz lehet,hogy találsz karbi házat is.
Üdv.!
Üdv.Oké.Légyszi írj egy üzenetet a gmail ra, hogy hogyan rendezzük a gumi postaköltség árát.
sziasztok!
Mt80- ra keresek karbit légszűrőházat meg gyújtáselektronikát.
Valaki esetleg?
Légszűrőház csak hibátlan érdekel, elektronika honda dio-é nem jó, mert letilt, csak mt-mtx-é, karbi meg főleg csak a ház kéne de egyben is érdekel.
Sziasztok! Ha kell valakinek alkatrész, itt nézzen szét: http://www.vatera.hu/listings/...

Felújított, nem lógó hajtókaros 80-as vizeshez való főtengely is van ám.

Üdv; Zoli
Rosszul emlékeztem....
Ez van ha kell viszed ha nem,akkor nézed.
Üdv.Azt mondtad hogy 100/90 18 asod van.Ez nem az.
A g-mail-edre nem engedélyezte elküldeni....
De itt van.
Oké.Köszi.
Persze küldök képet mint mondtam csak annyi dolgom volt tegnap h nem kerültem gép elé de ma du. megy a kép az e-mail-re...
Üdv.Tudsz akkor képet küldeni?
Üdv.Ide el tudod küldeni a képeket a gumiról.Köszi. drotosvectra@gmail.com
Ok .
Köszi.