Szia Zoli!
Igen erre gondoltam.De én se tudom hogyan kell kivenni.
A fotók kellenének nekem a spirál négyszögletes végéről és a négyzet mérete is kellene.
Az gáz ha a fordulatszámmérőé nincs meg.Az is érdekelne.Különben nem sok mindent tudok kezdeni a meghajtással.
Mondanám,hogy megveszem az egész deknit de ez ha jól látom nekem nem jó mert egy vizes blokké.
Várom válaszod.
Üdv.:
Laci
Szia! Itt vannak a képek a kihajtásról, remélem erre gondoltál, nem tudom, hogy lehetne kivenni, holnap még valahogy megküzdök vele, ha érdekel. Spirálból melyik érdekelne? Csak KM spirálom van, a fordulatszámét nem találtam, de majd ha kell, akkor még átnézem. Üdv; Zoli
Szia Zoli!
Semmi gond :).
Ráér nem sürgős. Csak láttam,hogy buzgón hirdeted,hogy van sok cuccod legyen aki vároljon tőled és nekem meg nem válaszolsz.
Ahogy tudod intézd.
Ma és holnap még melózok.
Úgyhogy most ugyse tudok foglalkozni vele.
Majd szerdától.
Szép napot!
Üdv.:
Laci
Szia! Ne haragudj, megmondom őszintén teljesen kiment a fejemből, így is volt elég dolgom. De én csesztem el, most felírtam ide a papírra, holnap megcsinálom, amit beszéltünk. Kérlek nézd el nekem, üdv és kösz; Zoli!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h az MTX váltóján nincs kívül állítócsavar mint a simsonon? Bár szerintem nem segítene, ugyanis felújítás után valamiért csak 1, 2, 3 van rajt, azokat is elég nehézkes megtalálni. Pedig elvileg jól van össze rakva, szerelő csinálta. Hasonló gondja volt már vkinek? Esetleg vmi ötlet?
Köszi!
Rendben van, ma megpróbálok utána járni. Tévesen írtam, csak ez az egy berúgókarom van, a másikon nincs rajta, csak hirtelen nem ugrott be... De ez teljesen jó, nem lóg meg semmi... Na ma megpróbálom tisztázni a dolgokat... Üdv
Ja és kellene még MTX első izzó és foglalat.
Az is volna?
Köszi.
Nekem van hütő idomon és ülés alatti idomon.
Szia.
Egyébként itt találsz rajzot a motorodhoz:http://www.cmsnl.com/honda-mt5...
Kösz a linket és a képet.Tudom,hogy itt is lehet venni spirált.
De használtan olcsóbb lenne.
Üdv.:
Laci
Honda spirálokat itt találsz:http://www.cma-motor.hu/Alkatr...
érdekelne mtx 125 japánhoz idomok ha estleg tuva valAKI SEGITENI
Igen erre gondoltam.De én se tudom hogyan kell kivenni.
A fotók kellenének nekem a spirál négyszögletes végéről és a négyzet mérete is kellene.
Az gáz ha a fordulatszámmérőé nincs meg.Az is érdekelne.Különben nem sok mindent tudok kezdeni a meghajtással.
Mondanám,hogy megveszem az egész deknit de ez ha jól látom nekem nem jó mert egy vizes blokké.
Várom válaszod.
Üdv.:
Laci
Az egy elég érdekes szimering, olyat hol lehetne találni?
Semmi gond :).
Ráér nem sürgős. Csak láttam,hogy buzgón hirdeted,hogy van sok cuccod legyen aki vároljon tőled és nekem meg nem válaszolsz.
Ahogy tudod intézd.
Ma és holnap még melózok.
Úgyhogy most ugyse tudok foglalkozni vele.
Majd szerdától.
Szép napot!
Üdv.:
Laci
Nekem már nem is válaszolsz?
bzoltan94@gmail.com vagy 06706076818 Üdv Zoli
UI: Írj az emailemre, a gmailesre, ott van a profilomban.
Köszi!