Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK, meglesz. :D
Igen az is kellene de légyszíves fotózd le a nézgyzetes részét és mérd meg az átmérőjét.
Ja és kellene még MTX első izzó és foglalat.
Az is volna?
Oké.Tudom.
Köszi.
SZIA PORUMBI
Nekem van hütő idomon és ülés alatti idomon.
Szia.
Nincs mit, csa segíteni akartam!
Egyébként itt találsz rajzot a motorodhoz:http://www.cmsnl.com/honda-mt5...
Rendben van, holnap megnézem. KM spirál kell? Üdv
Köszönöm a segítséget, nem tudom, hogy hol lehetne találni. :S Üdv; Zoli
Szia!
Kösz a linket és a képet.Tudom,hogy itt is lehet venni spirált.
De használtan olcsóbb lenne.
Üdv.:
Laci
Itt egy rajz:
Honda spirálokat itt találsz:http://www.cma-motor.hu/Alkatr...

sziasztok
érdekelne mtx 125 japánhoz idomok ha estleg tuva valAKI SEGITENI
Szia Zoli!
Igen erre gondoltam.De én se tudom hogyan kell kivenni.
A fotók kellenének nekem a spirál négyszögletes végéről és a négyzet mérete is kellene.
Az gáz ha a fordulatszámmérőé nincs meg.Az is érdekelne.Különben nem sok mindent tudok kezdeni a meghajtással.
Mondanám,hogy megveszem az egész deknit de ez ha jól látom nekem nem jó mert egy vizes blokké.
Várom válaszod.
Üdv.:
Laci
Ha jól emlékszem! Van benne egy szimering, az tartja bent.
Az egy elég érdekes szimering, olyat hol lehetne találni?
Szia! Itt vannak a képek a kihajtásról, remélem erre gondoltál, nem tudom, hogy lehetne kivenni, holnap még valahogy megküzdök vele, ha érdekel. Spirálból melyik érdekelne? Csak KM spirálom van, a fordulatszámét nem találtam, de majd ha kell, akkor még átnézem. Üdv; Zoli
Szia Zoli!
Semmi gond :).
Ráér nem sürgős. Csak láttam,hogy buzgón hirdeted,hogy van sok cuccod legyen aki vároljon tőled és nekem meg nem válaszolsz.
Ahogy tudod intézd.
Ma és holnap még melózok.
Úgyhogy most ugyse tudok foglalkozni vele.
Majd szerdától.
Szép napot!
Üdv.:
Laci
89-94ig gyártották őket...
Szia! Ne haragudj, megmondom őszintén teljesen kiment a fejemből, így is volt elég dolgom. De én csesztem el, most felírtam ide a papírra, holnap megcsinálom, amit beszéltünk. Kérlek nézd el nekem, üdv és kösz; Zoli!
Szia Zoli!
Nekem már nem is válaszolsz?
Szia! Egy régebbi hozzászólásodban kerestél olasz 25'-öshöz alkatrészeket. Ha még érdekel vmi, keress!
bzoltan94@gmail.com vagy 06706076818 Üdv Zoli
A berúgókar ára: 3000Ft, a posta ára: 1000Ft (mivel előre utalsz ugyebár), ez így 4000Ft. Ha adok egy jó porvédőt is mit ér összesen? Üdv; Zoli

UI: Írj az emailemre, a gmailesre, ott van a profilomban.
Ja és ha kell alkatrész, nálam találsz.
Olvasgasd a fórumot, sokan szoptak a váltóval... Üdv
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h az MTX váltóján nincs kívül állítócsavar mint a simsonon? Bár szerintem nem segítene, ugyanis felújítás után valamiért csak 1, 2, 3 van rajt, azokat is elég nehézkes megtalálni. Pedig elvileg jól van össze rakva, szerelő csinálta. Hasonló gondja volt már vkinek? Esetleg vmi ötlet?
Köszi!
O.K!
Rendben van, ma megpróbálok utána járni. Tévesen írtam, csak ez az egy berúgókarom van, a másikon nincs rajta, csak hirtelen nem ugrott be... De ez teljesen jó, nem lóg meg semmi... Na ma megpróbálom tisztázni a dolgokat... Üdv
Sajnos nekem egyáltalán nincs rajta semmilyen porvédő, anélkül meg nem akarnám használni a gépet. Szóval elég sürgős lenne találnom.