Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Van kihajtásóm is, ha minden igaz, de vizes MTX-ből való, ha érdekel. Milyen adatokra gondolsz?

Az MT fesz szabályzója ilyen mint ez? http://auto-motor.vatera.hu/al... Ja és esetleg MT-hez kipufogód nincs? Most vettem 2db 125ös olasz MTX-et bontásra, és a srácnak kellene, vagyis ismerősének... A fesz. szabról meg az infó, hogy egyezik-e. Üdv és kösz; Zoli
Szia Zoli!
Mivel neked megvan ez az alkatész és ki van szerelve tudnál segíteni?
Kellenének az adatok róla.
El tudnád küldeni?
Várom válaszod.
Üdv.!
Szia!
Oké.
Akkor még jelentkezem.
Addig is kösz.
Üdv.!
nekem méretek kellenének anyag minősége meg minden amit tudni kell róla és utána megbeszéljük a többit
Szia!
Oké.
Kösz de ez van nekem.Ami ebbe csatlakozik az kellene.
Szép napot!
Bye!
Szia! Csak ez van 80-as MTX-ből. Üdv; Zoli

http://www.vatera.hu/honda_mtx...
Szia Zoli!
Léghűttéses MTX-hez nincs fordulatszámérő meghajtásod a blokknál az oldaldeknibe?
Üdv.!
Szia!
A BZoli elküldte a linket.Nézd meg légyszíves.
A csavar rugó kell.Nem a spirálrugó.
Üdv.!
Milyen rugóról van szó lehet tudok segíteni mer ahol lakok van egy rugó gyár és ott lehet tudok gyártatni fillérekért !
Nem tudom,hogy lehet-e venni méretre.De gondolom a gyári azért csak jobb lehet mint mindenféle másik.
Üdv.!
Értem én... Nem tudom, honnan szerezz rugót.... Valahol nem lehet venni méretre?
Szia Zoli!
Reméltem tudsz segíteni.Jelenleg úgy van megoldva ahogy tanácsoltad.Pontosabban Trabant főtengely éket reszeltem bele.A rugónál meg megpróbálhatom az alátétes megoldást de félek,hogy nem lesz jó.Da majd elválik.Csak nem akartam gányolni.
Na kösz.
Hali.
Szia! Lendkerék ékem nincs, de azt tudsz venni forintokért, talán Simsoné is jó bele, vagy nem tudom, az nem egy nagy valami... Rugóm sincs külön, valószínűleg akkor el van gyengülve, nekem is volt olyan. Én ki tudtam cserélni, de az is lehet, hogy valamiféle alátéttel lehet rajta feszíteni/hézagolni, ha érted hogy értem. Üdv; Zoli
Eladó mtx 80 levegős 6 sebb. jo motorral alkatrészekkel 30 E ft jani1005@citromail.hu
50es léghűtéses 5 sebis blokkba keresek egy alapméretű dugót gyűrűkkel lehetőleg nem agyonkopott állapotban.
Valakinek van honda mtx 125-höz olaj pumpálya? olasz gép! vároma válaszokat!üdv.
Szia Zoli!
Írtam a Vaterán az egyik termékednél csak azért ott írtam,hogy jobban tudd miről beszélek.Amúgy nem kell ott válaszolnod írhatsz az email-emre is.
Nehogy probléma legyen belőle a Vaterának.
Szia! Vizes Honda MTX 50-be keresek 6 sebességes váltót, vagy váltó alkatrészt. Pár fogaskerekem el van törve, ha van hozzá cuccod, esetleg komplett váltó, érdekelhet. Üdv; Zoli
Sziasztok! Eladó Honda MBX MTX, Aprilia Pegaso 125 alkatrészek, valamivel több cuccom van, mint ami meg van hirdetve! Nézzetek szét! Üdv; Zoli

http://www.vatera.hu/listings/...
Szia! Sajnos az már nincs meg! Elég sok cucc elment már belőle... De ha kell valami más, mondd csak, lehet hogy pont van. Üdv
Helló! Nekem nagy szökségem lenne erre a hátsó kerékre! Ha eladó!?
Sziasztok! Honda MTX 50-ebe keresek váltót, vagy váltó alkatrészét... Azt nem tudja valaki, hogy miben különbözik az MBX váltójától? Csak a váltódob más? Akinek van váltója, vagy hozzá alkatrész, keressen meg, mert valszeg érdekel! Elérhetőségeim a profilomban, KP-m van, de van rengeteg cuccom is, ha a csere jobban bejönne.
*olajzó=olaj
Hát nekem Valvoline 10w-40-es olajzó van benne. De szerintem a márka teljesen mindegy.