Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van neked MTX-hez első izzód?
Fél centi az már igen jobban látszik.Mármint aki látott ilyet.Én még nem láttam egyiket se csak képen.
De mindegy.
Majd szólj ha meglesz a tiéd.
További szép estét!
Sajnos perpill nem találtam sehol képet, a méretet pedig tényleg elírtam, a 166-os az 12-es, a 183-as 18-as. Jól látszik amúgy...
Oké.
Én még csak képen láttam ilyet és azon nem látszik a 2mm eltérés.
De egyébként akkor nem jó ez mt-re vagy mtx-re mert erre ezek az adatok nincsenek ráírva amit mondasz és 12mm-es a torokátmérője.
Üdv.:
Laci
Igaza van, ez tényleg 50-es karburátor. Ez 16-os, míg a 80-as 18-as. (Az 50-esé, mint ez is Keihin HM 166-os, míg a 80asé HM 183-as) Nem csak a fúvókákban különbözik...
Hali Mindenkinek!
Nem tudtok egy '83-as évjáratú MTX 125 R blokk alkatrészeket?leginkább főtengelytől fölfelé kéne cserélnem mindent beleértve a főtengelynél levő hajtókarcsapágyat is...És ennek a típusnak lehet a hengerjét egy picit furatni?(javítás céljából mert össze van karcolódva erősen amikor a dugószoknya szétrobbant az ablakánál:S)
Üdv:Ády
Mi az 50-esé?
Karburátor?
Az MT-nél az 50-esé és a 80-asé is ugyanúgy néz ki.Csak a fúvókaméret és a beállítás változik.
Ami nekem van abba se a gyári alapméretes fúvóka van és a beállítás is módosítva van a blokkhoz.
Tehát nem értem miről beszélsz.
Ahogy nézem ez 50esé
Sziasztok!

Én még uj vagyok itt,keresek 125-ös MTX karbihoz szivato részt,mert az enyémen le van törve,vagy ha valakinek van ötletehonnan lehet rendelni szóljon...köszi.
Üdv.Van valakinek eladó 18" 100/90 es vagy 100/100 as cross gumija? Köszi
Valamiért csak a fele ment át az üzenetemnek.
Azt akartam írni,hogy annyit azért hozzáfűznék,hogy nem biztos,hogy másik karbival tökéletesen fog üzemelni.Nekem se gyári van és nekem se 100%-os.Olyan 90-95%-osan üzemel.
Kiváncsi vagyok neked milyen lesz.
Üdv.!
Szia!
Van ismét új karbi eladó a vaterán az "ürgének":
http://elektronika.vatera.hu/i...
Annyit,hozz
Nem mondtam,hogy nekem kell 100%.Attól is függ mit kér érte a Zoli és a legfontosabb,hogy milyen állapotban van.
De úgy is el tudja adni.Ezeket a karbikat veszik mint a cukrot.
Akkor sok sikert a "tuning"-hoz.Azért majd írj ha tudsz milyen lett és tehetnél fel képet is majd a felhasználó nevedhez.
További szép estét!
Üdv.!
Majosházára gondoltam.
A "nyóc" meg Pesten van.
Lehet tiéd a karbi, én felrakok egy nagyobb 21-22-es karbit, úgyis már piszkáltam mást is rajta. Hátha meglesz a 120-as végsebesség. :)
Jó nekem mindegy.Ha szólsz és meg tudunk egyezni akkor érdekel.Ha nem vagy lemerodk róla akkor ez van így jártam.Sajna én nem tudok reggeltől estig gép elött ülni.
Az email címem tudod hisz vásároltál már tőlem és az iwiw-en is az ismerőseid között vagyok.
Tehát ez a része csak rajtad múlik.
További szép estét.
Üdv.!
Ilyet nem találtam a térképen,hogy "nyóc".Alsónémedi Budapest mellett van azt megtaláltam.Azt mondtad Majos-ra mész.
A közelembe is van egy majos(Bonyhád majos).
Azért kérdetem hol laksz.Azt hittem a közelben.Én Baranya megyei vagyok.
Üdv.!
Rendben van, a fórumra fogok írni, majd akkor eldől minden! Senkivel sem fogok megegyezni előre fórumon kívül, szerintem így korrekt, nem veszünk össze rajta senkivel... Azt mondta megvan mindene...
Jó de ha minden igaz én voltam az első.Remélem ezt figyelembe veszed.Nézd át légyszíves és ha frankónak tűnik akkor szólj.A mostanival is működik a moci.De szeretnék rá egy gyárit.Gondolom azzal lehet a legtökéletesebben behangolni a mocit.
Ugyanis azt tervezték hozzá.
Várom a jelentkezésed a hétvégén.
Üdv.!
Majd ha meglesz, addig semmi komoly, csak feldobtam. A motor a szomszédvárosban van, ahova nap mint nap járok, remélem összejön a bolt, eddig minden azt mutatja, hogy hétvégén meg lesz. Árat, cuccot, több képet majd akkor, csak azért mondom, hogyha kell, akkor még talán várjatok 1 hetet.
Ja és a KM spirál is érdekelne.Remélem meg tudunk valami jó összegbe egyezni
Ha ugyan olyan mint az enyém akkor kell. Ezen a képen sajna nem látszik rendesen.
Mindenesetre felcsillant a remény megint... :D
Én a "nyócba" de Alsónémedin nôttem fel
Szia!
Nekem kell.
Mit kérsz érte?
Egyébként azt hittem az emzoli-nak válaszolsz.
De akkor nem neki hanem kimi4ever-nek írtad a simson-é jó lehet.
Bocs.
Üdv.:
Laci
Hétvégén veszek egy MTX-et, van karbija, hogy milyen azt még nem tudom, egy kép amin látszik. Üdv