Köszi ezt a képet 2 kérdésemre is válaszolt .
10W40 sima 4T olajat rakhatom a váltóba?.. 95ös a gép így 7,5dl kell bele. Remélem mindent jól értelmeztem
köszi,el is mentettem a képet! most voltam kinnt mocizni egy fél órát csak itt a városba,de hamar rájöttem hogy még hideg van hozzá,ezért nem is mentem terepre,de mondom kicsit megjáratom a motort meg magamat is.
köszi szépnen én olyan 140et mondtam volna igy láthatatlanban. tölük akartam volna én is érdeklödni Sokadikx már meg adta az elérhetöségüket köszönöm neked is a segítséget
Így, hogy nem láttam, nem szívesen mondok árat. Ha mindene amúgy nagyon rendben van, akkor 120-130ezer, hiszen még rá kell költeni 50-et, hogy menjen is, és nem egy mai gép. Jobban megnézve inkább 1990-es
Keresd meg őket: www.krosszmotorok.hu az alkatrészekkel kapcsolatban.
lehetne még egy kérdésem?
te mennyit adnál érte mert az az ár amit énn adnék érte lehet túl kevés és gondoltam meeg kérdezlek. De valami bontott hengert gondoltam én is azért kérdeztem hogy van e henger és henger között különbség. De én prox ot tennék bele ha sikerülne valamit venni.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
öt nézegettem irtam sa srácnak hogy mennyi lenne az annyi
mondjuk nem valami fényesen fest de még mindig kihozató belöle valami.
még választ nem kaptam
a másik hengert azért kérdeztem mert ha lenne akkor azzal össze e lehetne házasítani vagy henger henger közt van különbség?
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy mennyibe lenne egy cr 250 et ujra hüvelyeztetni vagy érdemesebb lenne venni egy másik hengert? és ha netán másik henger lenne elfogadható állapotban akkor azok között van különbség? mondjuk egy 1993 as és egy 1989es henger között.
köszi
1991 ig 20 as keveréket ad meg utána nagyjából 33ast. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogyha minőségi 2T olajat használsz akkor a 40-es keverék is elég.
Buék mindenkinek. Mi a külömbség a crf450r és 450x között? (öninditó és a lámpákon kivül?) gondolok az átételre. Loerö-re.nyomatékra. Üzemorás motor crf450x? Mennyit birnak km-re?illetve üzemorába?évi 3000km szupermotonak utcára mennyire birná? 450x-re gondolok.Válaszotokat elöre is köszönöm...
Sziasztok!Először is mindenkinek motorozásban gazdag,és balesetmentes újévet kívánok mindenkinek aki csak motorozik! Egy kérdésem lenne hogy a Honda gyár mit ad meg helyes benzin+olaj keverési aránynak a CR-250hez,mert hallottam már sokmindent,de kíváncsi lennék mi a pontos gyári adat. Köszi a választ előre is!
én 1:30ba kevertem eddig.
valakinek valami véleménye a Marzocchi Shiver 45ös első telójáról?
Van egy lehetőség és gondoltam belerakom a CRbe....
Rmz-hez is tudsz ilyen szervízkönyvet?
üdv!
10W40 sima 4T olajat rakhatom a váltóba?.. 95ös a gép így 7,5dl kell bele. Remélem mindent jól értelmeztem
http://www.filefront.com/14670...
Keresd meg őket: www.krosszmotorok.hu az alkatrészekkel kapcsolatban.
te mennyit adnál érte mert az az ár amit énn adnék érte lehet túl kevés és gondoltam meeg kérdezlek. De valami bontott hengert gondoltam én is azért kérdeztem hogy van e henger és henger között különbség. De én prox ot tennék bele ha sikerülne valamit venni.
öt nézegettem irtam sa srácnak hogy mennyi lenne az annyi
mondjuk nem valami fényesen fest de még mindig kihozató belöle valami.
még választ nem kaptam
a másik hengert azért kérdeztem mert ha lenne akkor azzal össze e lehetne házasítani vagy henger henger közt van különbség?
Hüvely: 18-20ezer
Kiablakolás, beépítés: 6-8 ezer
Dugószett: 30ezer (mondjuk Prox)
Hengertalp és hengerfejtömítést nem számolom.
Új, gyári henger postával együtt olyan 80-100ezer Ft körül megoldható, itthon a Hondánál 175ezer Ft.
Én ezeket az árakat tudom. Nekem hüvelyezett hengerem van, 2003-as CR 250, nagyon bevált.
azt szeretném kérdezni hogy mennyibe lenne egy cr 250 et ujra hüvelyeztetni vagy érdemesebb lenne venni egy másik hengert? és ha netán másik henger lenne elfogadható állapotban akkor azok között van különbség? mondjuk egy 1993 as és egy 1989es henger között.
köszi
én 1:30ba kevertem eddig.
10000ft
06208244482
xr600r@freemail.hu