Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 2002be vagy 03ba voltamnála rx125 központi rugót venni.utána meg 2008ba találkoztam vele kint piacon
Na azt toltam vóna,mint a giz gazt a versenyen
Na jakkó esszer azt nízzed meg,nem apjára hasonlít,szíp barna azis,de olyan szíííííííp nem benga állat
azt szerintem nem láttam
A nagyon szíp aza jánya,a csaja is fiatal vót,de a jánya szebb
nem azé mer hideg van
az nem a csaja volt? majd 20évvel fiatalabb volt
Most azt ne mondd, hogy azért nem bontasz meg szerelsz, mert nincs csajod...
Faszomnak ment az ki,jó haverom volt évekig azálattya ,a jánya fájintos vót Faházazott vagy mit csinált,akkó lehet befuccsolt vagy elűzték
"nem kéne elszórni" háháhá.kb nekem is ennyi híja van,meglátnátok utána ugy szét pörögném magam hogy szarrá.ehelyett itt irogatok éjfélkor ááá bazz nem hiszemel
Jövőre leszünk 12 éve együtt Moncsúzzal, jól bevált darab. Nem kéne elszórni. Max. ha a gyerekek elég nagyok lesznek hozzá, dobbantunk.
sztem vissza mert én novemberben találkoztam vele
Kaparót Kálból ismerted?Na az is kiment Kanadába,nemtom vissza jötte mán
de hülye voltál.maradhattál volna pár évet,nem rosszindulatból mondom
Na igaze,lenne ott is story tv Mongyuk a Dallas
Na ezzel,mán én is így vagyok
Gyenge poloskafing híjja volt, hogy én is visszarepüljek az USA-ból, mint a bumeráng, majdnem kint maradtam.
Jaja,meg sok olyan is van aki nem jön vissza se
én nem menekülök mert nem kell.nekem igazából csakis egyetlenegy bajom van,az hogy fingom nincs hogy mit akarok.Amíg kitalálom meg csinálom ezt...
erre gondoltam... megalapozták a jóhírünket a lomisok arrafelé, és nem csak rossz értelemben.
Akkó te jófele jártá
Úgy van. Tanúsíthatja ezt rengeteg szorgos román is, aki ODA ingázik INNEN, mert rohadtul megéri.
Tudod te milyen félelmetes az a síri csend?Hátmég mikor kivilágosodik azt oldalra lenézel,hát nem egy mátra Inkább lenne mindig sötét
kb. rajtam látták hogy megin egy magyar gyökér aki szemetet szállít...