Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK , tedd azt! Telefonon 1eztetünk!
nem nem
pont azt mondtam, hogy a felheggesztést azt nem tudjuk megcsinálni, mert a technológiánk miatt nem vagyunk képesek vékony falú alut hegeszteni. A kimunkálást tudjuk csak megcsinálni.

A berugó mechanizmusnál arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora a furat átmérője ( a kilincsműé ) és hány darab borda van ebben a furatban?
Helló
nekem van hozzá vegyél fel msn-re és elküldöm.
Én is motulra gondoltam... 2T olajból is motult kap .
én ezt használom: http://motul.hu/index.php?p=te... 10W-40

hello!
említetted,hogy kuplung kosarat feltudnád hegesztetni!
mibe kerülne?
és kb mennyi időt venne igénybe ez a művelet?
eltudnád magyarázni,hogy a berúgó mechanika fogaskerekén mit kéne megmérni,mert sajnos nem értem,amit multkoriban írtál
Egy hüvelyt mennyiért raknak egy 125be?
Igen ez már hüvelyezett! Veszek egy dugót és el küldöm neked! a tel számod a régi még?
Dávidnak jó a marzó nagyon
Olyanokat,amik nekem vannak,ússe talál.Max nálam
Hello SokadikX.
Holnap m1ek a bontóba. Ha van valami csörgök.

tudom...hátsó fékkar
ha nem Nicasilos akkor? Ez már hüvelyezet? Vagy acélhenger? (de azt kétlem)

na mind1...a kilincsmű koplt a 2 rész 15Ezer. A hónolási árhoz meg látni kell a hengert. Mennyire ovál, ki van e peremesedve.Az kb. olyan 6Ezer....től.
Nincsen sajna, de ha a neten kell keresgélni, és aki keres az talál.
http://www.carlsalter.com/moto...
Nem nicasilos csak utolsó méretet ki adja már egyszer mértem tolómérővel és azt mondta a proxtol az ember ez a legnagyobb dugó és vége a hüvelynek! Ez a henger ott feküdt a satupad alatt szét reszelgetve és kíváncsi vagyok rá milyen lehet! Kinek nem volt elég a teljesítmény:)) Árat meg írod? Akár mailba:csirkes@freemail.hu
Hát ha hajtókart is cserélsz akkor már úgyis szét kell húzni a blokkot, akkor meg meg kellene nézni a bordázást, mert én már semmiben sem vagyok biztos....
Szóval még Nicasilos a hengered?
Hát jó lenne a dugó! De ha mondasz egy méretet akkor akorára lesz hónolva, de az akkor a te felelőséged a későbbiekben. Ha van dugó is nincs gond se
Király! 91-es a paripa mint a tiéd van szerinted különbség? A hengert még valaki meg tuningolta meg van reszelgetve és lehet ,hogy az ucsó túl méretet nem adja ki mert nem tudom meg mérni az oválisságát! Dugó kell a honolás hoz? Vagy elég a méret?
mármint ne a fogak számát a fogaskeréken, hanem a furat bordázását...sry
kössz..
mail ment.
Szia,

van! csak mérd meg a tengelyátmérőt, meg számold meg a fogak számát. Anno csináltunk olyan kilincsművet amin kihagytuk a furatot meg a borda vésést.
Csak hónolás kell? Mert azt tudok. Hüvelyezést itt nem ajánlom!
Adatlapomon,minden van
Sziasztok! Hú de rég voltam már itt! Zoli egyszer említetted hogy van eladó kilincs műved most szükségem lenne rá! Henger honolást meg tudsz még oldani a műhelybe? Köszi
ja van vagy 8 pár....
hej Csikánó...jó hogy itt vagy.
Van egy központi telóm, amiből elfolyt az olaj. Ha jól tudom te javítasz ilyeneket. Ha igen akkor dobj már meg egy tel.számmal, vagy egy mailcímmel, aztán értekezünk róla.....ha jól tudom...