erre a címre írjak? Csaby@windowslive.com ?
De írhatsz te is akár, adatlapomon a címem, csak kicsit trükkösebb, hogy ne tudják a keresőrobotok lemásolni.
Bár így se tudják, ha így írom:
macesz77
húúúú,Keme,van itt mindenhez cucc,
CB, CBR, VTR, XL, CX...a szemem már kigúvadt, CR-hez egyetlen egy tellót találtam...holnap folytatom,ha úgy okés...csak e-bayről lehet?
Nincs benne a te ápolt, úri kezed abban (véletlenül), hogy Tokajban egyben elpattintotta az összetákolt lomját a srác, ahelyett, hogy nekem külön eladta volna az "állítólag" 2004-es teleszkópjait?
nem de egy ilyen kapitális hibára lecsapok mint a sas/mert nekem se a legyek hordják össze/ tudok kíméletes is lenni márpedig ha a motor valóban 94 utáni akkor annak a nagy kuplungdeknijét soha nem keresik=relative olcsóbb
Neked tuti be van állítva valami intelligens riasztás a gépeden, ha valaki beírja, hogy krosszmotorok.hu, otthon felvillan a sárga villogó, felbőgnek a libák, trappolva futnak a hegyesfejű kutyák ahhoz az állványhoz, ahol sorban állnak a kacsák, mindegyik kutya lekap egyet, és csőrre tölti...riadóóóó-riadóóóó
De írhatsz te is akár, adatlapomon a címem, csak kicsit trükkösebb, hogy ne tudják a keresőrobotok lemásolni.
Bár így se tudják, ha így írom:
macesz77
@
freemail.hu