Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre a címre írjak? Csaby@windowslive.com ?
De írhatsz te is akár, adatlapomon a címem, csak kicsit trükkösebb, hogy ne tudják a keresőrobotok lemásolni.
Bár így se tudják, ha így írom:
macesz77

@

freemail.hu
okés! van msned? vagy egy e-mailt adj aztán megdumáljuk!
cr 250 es be!
milyen olajat tegyek a váltóba
Q8 synthetic váltó olaj 75w-90
a kocsiba ezt használom...
Motorhoz jó?
Vagy milyet vegyek?
Én még mindig tartom a 4000 Ft-os ajánlatom. Jobb ma 4ezer, mint jövőre 5.
Ha valakit érdekel---csaby0222@freemail.hu
Bárhonnan lehet, nem tudom, hogy a német használtmotor alkatrészek milyen oldalakon vannak meghírdetve...

De a kulcsadatok változatlanok,

2002-2008 közötti Honda CR 125 vagy 250 első teleszkóp érdekelne, ami elvileg mind Showa márkájú.
Köszi
cső,ha kemének nincs akkor mazsolászhatsz nálam is,de úgy emlékszem egész jók vannak neki
húúúú,Keme,van itt mindenhez cucc,
CB, CBR, VTR, XL, CX...a szemem már kigúvadt, CR-hez egyetlen egy tellót találtam...holnap folytatom,ha úgy okés...csak e-bayről lehet?
Ok, kösz (már eléggé későn van, majd holnap hívom...meg nem sürgős a teló sem)
szerintem igen nem drága ember megkérdezni meglehet
mi ez a 70-es szám...kié? Ő vette meg a sráctól?
mondjuk 70ért nem volt agyonkérve
még egy-két éve biztos felszívtam volna de szerintem az szerencsre került hívd fel öket:36703644859
Nincs benne a te ápolt, úri kezed abban (véletlenül), hogy Tokajban egyben elpattintotta az összetákolt lomját a srác, ahelyett, hogy nekem külön eladta volna az "állítólag" 2004-es teleszkópjait?
na 92 utánit akartam írni
nem de egy ilyen kapitális hibára lecsapok mint a sas/mert nekem se a legyek hordják össze/ tudok kíméletes is lenni márpedig ha a motor valóban 94 utáni akkor annak a nagy kuplungdeknijét soha nem keresik=relative olcsóbb
Neked tuti be van állítva valami intelligens riasztás a gépeden, ha valaki beírja, hogy krosszmotorok.hu, otthon felvillan a sárga villogó, felbőgnek a libák, trappolva futnak a hegyesfejű kutyák ahhoz az állványhoz, ahol sorban állnak a kacsák, mindegyik kutya lekap egyet, és csőrre tölti...riadóóóó-riadóóóó
az biztos,hogy jobb lenne a bontott...ha találsz...
váltótengely alatt melyik tengelyt érted amin a váltókar van?
Az most mind1 !Hát az a gáz hogy így a váltótengely végét rendesen meggyűrte..de az mire kész lenne sok idő! Bontott jobb lenne
na ezzel most megfogtál....
nem dekni?
a dekli az sztem csak bontóban, a tengely meg a kerék nem lehet gond...legyártható. Bár az meg idő.
jó lenne ha hosszabb lenne a pálya..és jók lennének az ugrók
Ferihegyen egyszer voltam, nagyon nem az esetem