ha esetleg valakinek szüksége lenne egy 600as, nem túl szép, de megbízható,üzemképes Yamaha XT-re annak figyelmébe ajánlom eladóvá vált endúróm. Olcsó pénzé... Iá: 140 Ezer...92es évjárat.
P.S.: nem dohányzó tulajtól, garázsban tartott, boltbajárós...
Hát ez magas labda lehet,meg órákat lehetne rajta vitatkozni,azt személyes tapasztalatok alapján tudom mondani,hogy a wisecó hüvely-dugó-hajtókar párositásokkal soha semmi bajom nem volt,nem ragadt,semmi problem,és nagy kopások sem voltak.Ügyes műhelyes utómunka kérdése az egész,ezért bírnak jóval többet a tapasztaltabbak által szerelt motorok,mint az otthoni szerelgetések.Sokszor még nekem is mutatnak újat a motorok,pedig mán láttam ezt azt.1:40 jó olaj azt hagy menjen,ne sajnáld,erről szól
egy 125-ös honda mtx-em van! szerintem tudna az többet is. 5.-be 90nél megáll pedig poweres és szerintem ott már a kipu játszott közre. oké nem végsebességre megyek de azért mégis...
mindenkinek bedöglik a gép..
nekem ha minden jól megy hétvégére új dugóval megy majd cr-úr
azt tervezem,megint elfüstölök 20 liter.20-ast.
más egyéb ötletek,bejáratáshoz?
Nem kísérleteztem. Futó nélkül voltunk. Szét kellett szedni, hogy beférjen a Caddy farába. Tuti szét szedem és megnézem mi van odabent. Egyáltalán nem csodálkozok rajta hogy ez van vele, mert már 9 hónapja hajtom úgy hogy avval a dugóval megy amivel vettem a motort.
Na úgy néz ki, hogy sikerült leharcolni a motorom. begyengült és kg 3-4000-es fordulattól csattog mint a háborodás. Rezót leszedtem, a gyűrűk a helyén vannak, és a dugóból sem láttam hogy hiányozna.
megint szükségem lenne rájuk
egy nyarat bírtak nálam...