Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A metzler nagyon jól bírja én még vásárlás óta azt használom nem tört le 1 bütyök sem pedig lett volna rá alkalma
Hát van benne minden csak vízszintes nincs , mivel domboldalban van.
Mitasbol meg a c16 vagy a c20 a tuti
Erősen rágódom a régi Bridgestone visszaszerelésén, Komlóra...
a nyomvonala nagyon tetszik , úgy érzem kicsit mellé nyúltam ezzel a c-10 mitas gumival,kopik pedig csak homokon mentem ott is alig
Kemény agyagos föld, imitt amott szikláig lekopva. Sajnos idén csak mi nyírtuk a füvet és semmi más nem történt vele mert megy a hivatali herce-hurca. De nagyon jókat lehet rajta motorozni mi nagyon megszerettük.
mhh,ez nagyon szimpatikus pálya,igy miniben
milyen talaj fedi? karbantartják?
csak nem töröd össze magad. Akkor van esély a hétvégi motorozásra csak előtte járasd be
Ha nem töröm össze magam, majd mesélek. Egyelőre annyit tudok, hogy ma rendelték meg hozzá a dugót.
De jó magának! Igaz nekem sem rossz
Ha minden összejön, én Komlón tesztelem a CR-t.
Tudom csak kicsit
na az szép lenne.....ebben benne van a hüvelyzés,dugó,hajtókar,csapágyak,szinterezés,himb
a,fék,kuplung...stb...stb...stb..
repedés nincs rajta az biztos!
és nem is tojás
A szokásos Dédestapolcsányi pályán
Attól rosszabb mint amit most használok nem hiszem hogy van valahol használatban.
hol lezs a 7végi teszt?
remélem nem lesz vele gondod :)
voltam most 7végén a bontóban, de csak 19es gumák voltak ami jó állapotú volt...na meg 21es
Ha 160 db ezresél csinálsz magadnak 2 perselyt akkor inkább vegyél a boltban
Szerdán lesz az első randim a hátsókerékkel hétvégén meg teszt, de lehet addig nem bírom ki.
akkor holnap perselygyártás a program...és összeáll a gép
2 hét és 160 darab ezres
Eddig még nem volt vele bajom.
Eddig kiválóan. Elsőre sima bronz volt, az olyan 40 órát bírt a pályákon, utána lett ez, eddig 10 óra, kopás sehol.
Egy jó pár karikát futottam vele én is boltokban, és az esztergályosnál találtam olyant ami pont jó lett bele
jó oda a gyémántpersely is