Milyen motorod van? A könyökben milyen fojtásra gondolsz? A végdobba meg kell,vagyis meg kell tömni jó keményre, mert ha nem akkor nem lesz elég nyomaték.
persze, hogy sokat ér. Nem engedi összenyomni a telót mikotr lehúzod a racsnis hevederrel.
Futó?...az kölcsönfutó. Normál utánfutó, csak az elején ki lett vágva egy kerékhely, mert rövid volt a futó.
ma voltam gumiztatni, és a gumis eltörte az első felnimet
igaz repedt volt a gyári heggesztésnél. De van neki aluheggesztője így legalább nem kell paráznom,hogy 1x elrottyan alattam a felni.
Gáztartály feltöltve, kipuff megtömve, hatsó teló perselyezve
olllé
Hali mindenki! Visszaolvasgattam, a központi teló gáztartályának töltése: 10 Bar nitrogén. Kiskunfélegyházán van egy kifejezetten mkp. futóművekkel foglalkozó szaki (off-road is), tőle kaptam az infót!
kéne neked is egy másik hátsó felni tesvér,csak azon rágodom hogy kéne egy új láncszett a motorra,plusz lánckerék a csere felnire,sosem fogok ugyan olyan kopott lánckereket találni mint ami most van rajta,bár az is lehet egyszerűbb lenne csak azt a 6 csavart tekergeti és akkor marad a hátsó lánckerék állandó....
meg mindenki mást is.
Futó?...az kölcsönfutó. Normál utánfutó, csak az elején ki lett vágva egy kerékhely, mert rövid volt a futó.
igaz repedt volt a gyári heggesztésnél. De van neki aluheggesztője így legalább nem kell paráznom,hogy 1x elrottyan alattam a felni.
Gáztartály feltöltve, kipuff megtömve, hatsó teló perselyezve
olllé
jó éjt nektek is,én is elhúztam aludni
Én is megyek mert holnap még el kell menni motorozni is meló után és jó lenne valamennyire pihenten
na, lépek aludni, jóéjt mindenkinek!