nem kell semmi külsős ember.Valaki mindig van kint. Kicsengeted a zsét aztán nyomhatod tövig. Hát ha beleszámolod,hogy az árban fürödhetsz,motort moshatsz, és még a biztosítás is benne van ,akkor tényleg nem horror az ár. Csak a 6000 elsőre soknak tűnik. Viszont tényleg korrekt, gondozott, nem porolós pálya.
Na ez itt a kérdés hogy az o-gyűrűs mennyit nyúlhat mert én másfél éve vettem a motort egy már kb félig használt iris 520-as o-gyűrűs lánccal és most nyúlott el fullra! Szal az a lánc nagyjából 2 évet kibirt! Na most az a kérdés hogy ez a bull kibír e annyit?!
Szevasztok! Ha valakit érdekelne esetleg eladó Honda CRF 450 az szóljon a motor kifogástalan állapotban van, télen felujitva /leinformálható/, hajtókar-csapágyak-szimeringek cserélve, minden átnézve-átzsirozva! Two Brothers kipufogó rendszerrel /brutál hang/, elől 90% hátul 80% gumával, fm matricaszettel. A motor nem versenyzett csak enduróra volt használva kb 15üó van benne!
te biztos jooban tod de én 140 ér vettem és elég ratyi álapotban volt és most nagyon jó álapotban van és 140 ér akarom eladni!
majdcsak lesz vevö! általában olyanok szoktak irni akiknaknincs pénzük csak ennyi oszt etért akarják megvenni
80-asra senki sem fogja a 125-ösét cserélni, hacsak nem valami menthetetlen foshalom, amitől máshogy nem tud megszabadulni. Ilyen gépeket, mint a tiéd, 60-70ezerért lehet az olaszból beimportáló szakiknál kapni. 140ezer...hm... 200-250ezer között már 98-2002 közötti 80-asok vannak.
Visszavonom az agyhalott jelzőt!
basszameg...de balfasz vagyok...már olvasni sem tudok
van itt Komlón egy bicikliboltos csóka aki ki szokta húni a kerekem.Viszont azt nem tudom hogy küllője van e?
Tudsz szerezni?
jó pálya, igaz nem a totál kezdőké,és nem is olcsó. Éppen ma voltam itt. 2 küllőm bánta.
*ezért
te biztos jooban tod de én 140 ér vettem és elég ratyi álapotban volt és most nagyon jó álapotban van és 140 ér akarom eladni!
majdcsak lesz vevö! általában olyanok szoktak irni akiknaknincs pénzük csak ennyi oszt etért akarják megvenni
Amúgy sok szerencsét, hajrá.
itt van a hirdetés!