Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mekkora átmérőjűvel próbálkozzak?
Én is abba gondolkozok,de csak gondolkozok .Nem fussa fenntartani nézegetni meg vannak képek a neten
Olyat lehet vágni kerékpár vagy motor gumibelsőből, nem nagy kaland.
és olyan gumi "pántot" amit azért teszel rá,hogy a küllőnek a csavarjai ne basszák ki a belsőt,olyat hol lehet kapni?
Hát ha sok pénzed van...
ja és csak is 4t ben gondolkodom rmz-crf-drz-yzf
sziasztok
motorvásárlás elött vagyok de full bizonytalan a 250-es crf-el kapcsolatban mert sokan irják róla szétforog,vagy-szar-vagy -szarakszik-vagy eladó nemhiszem el hogy a honda ekkora qulát legyártott volna de ha mégis irjon már nekem légyszives olyan akinek van-volt mi vele a szopatós megköszönném
mindegy,hogy milyen?
ha gondolom mondom,hogy mekkora kerékbe kell,akkor tudják
nem nagy kaland, bármelyik bontóban akár kapsz fillérekért, de a motoros boltoktól a márkakereskedésekig mindefelé van.
igen,arra gondolok,most már legalább tudom mi az igazi neve
Elfordulásgátló
Vakszelep?
vagyis,bocsi a hülyeségért amit leírtam,de az a lényege,hogy hol lehetne elfordulásgátlót kapni?
hello mindenki!
azt szeretném kérdezni,hogy a hátsó kerekembe kéne,elfordulásgátló!
hol lehet ilyet kapni?
sikerült szétbasznom,egy lyukas gumival való motorozás során
hát 91-esnek tuti, hogy nem 91-es
92-96 között bármi lehet, bár a 95-96-osaknak olyan a tankidoma, mint ami most a te 125-ösödön van
ez nem tuti 91-es?csak mert mintha szürke lenne a légszürőnél és 2 lukas a hütőidom
Tudm hogy nem ez a hirdetések helye de gondoltam bemásolom ide is ha érdekelne vkit! a haveromé a motor 300 körüli árra gondolt! ezér van fenn 330-ér! de 300-ba sztem ellehetne hozni! ha érdekel vkit itt a teloszáma!

Eladó egy ténylegesen 1996-os CR 250! gyári állapot! bivaly erős motorral! zsír új láncszettel, jó telokkal,zsír új első tárcsával és új betétekkel! jo idomokkal, üléshuzat szakadásmentes! szóval tipp-topp az egész gép! ujabb motor vásárlása miatt válok meg tőle! az ár irányár! érdeklődni telon: 06-20/442-6673!
kennex te az ülésed hová vitted kecson?
mert én is ugyan ugy átakarom huzni kékre!
hamarosan összelapátolom a céert.müködik csak le kell heggeszteni rajta pár dolgot
szia,ja ja Monor
Vasárnap (holnap ) kint leszünk, a többiek kb. 4-től, én olyan fél 6 vagy 6-tól.
Nem komolyan írtam, Teeee
okoskodok
monor
nem ismertem fel
oszt itt van 10kmre tölünk
köszi
Ja, azt hittem tudod, azért okoskodsz itt