sziasztok
motorvásárlás elött vagyok de full bizonytalan a 250-es crf-el kapcsolatban mert sokan irják róla szétforog,vagy-szar-vagy -szarakszik-vagy eladó nemhiszem el hogy a honda ekkora qulát legyártott volna de ha mégis irjon már nekem légyszives olyan akinek van-volt mi vele a szopatós megköszönném
hello mindenki!
azt szeretném kérdezni,hogy a hátsó kerekembe kéne,elfordulásgátló!
hol lehet ilyet kapni?
sikerült szétbasznom,egy lyukas gumival való motorozás során
Tudm hogy nem ez a hirdetések helye de gondoltam bemásolom ide is ha érdekelne vkit! a haveromé a motor 300 körüli árra gondolt! ezér van fenn 330-ér! de 300-ba sztem ellehetne hozni! ha érdekel vkit itt a teloszáma!
Eladó egy ténylegesen 1996-os CR 250! gyári állapot! bivaly erős motorral! zsír új láncszettel, jó telokkal,zsír új első tárcsával és új betétekkel! jo idomokkal, üléshuzat szakadásmentes! szóval tipp-topp az egész gép! ujabb motor vásárlása miatt válok meg tőle! az ár irányár! érdeklődni telon: 06-20/442-6673!
motorvásárlás elött vagyok de full bizonytalan a 250-es crf-el kapcsolatban mert sokan irják róla szétforog,vagy-szar-vagy -szarakszik-vagy eladó nemhiszem el hogy a honda ekkora qulát legyártott volna de ha mégis irjon már nekem légyszives olyan akinek van-volt mi vele a szopatós megköszönném
ha gondolom mondom,hogy mekkora kerékbe kell,akkor tudják
Vakszelep?
azt szeretném kérdezni,hogy a hátsó kerekembe kéne,elfordulásgátló!
hol lehet ilyet kapni?
sikerült szétbasznom,egy lyukas gumival való motorozás során
92-96 között bármi lehet, bár a 95-96-osaknak olyan a tankidoma, mint ami most a te 125-ösödön van
Eladó egy ténylegesen 1996-os CR 250! gyári állapot! bivaly erős motorral! zsír új láncszettel, jó telokkal,zsír új első tárcsával és új betétekkel! jo idomokkal, üléshuzat szakadásmentes! szóval tipp-topp az egész gép! ujabb motor vásárlása miatt válok meg tőle! az ár irányár! érdeklődni telon: 06-20/442-6673!
mert én is ugyan ugy átakarom huzni kékre!
monor
nem ismertem fel
oszt itt van 10kmre tölünk