1-2be puder nyitáskor kuplungal rábaszod a gázt azt játszol a hátsó fékkel.nem tom nekem a hanyatt esés része jobban megy,abból több tapasztalatom van,kívánod a technikám elsajátításának menetét?
hali! Szerintem próbálj ki egy 250es cr-t!én 300ért vettem az enyémet januárba,azóta gumikat,láncszettet,2 fötengely csapágyat,minden szimeringet és a vizpumpát raktam rendbe.kb 60 ezer volt ez a mutatvány.soha nem állt meg,azóta is csak annyit költöttem rá ami esésnél letört róla.nagyon jó kis moci,sokat szeretik
Ezek a közvetítő cégek, mint az Eurocent, úgy dolgoznak, hogy van kint kapcsolatuk, aki valamelyik államba, ahova postáz az eladó, megrendeli a cuccokat. Amikor elég összegyűlik, hogy megteljen egy konténer, akkor bepakolja, és átküldi Magyarországra. Tehát vagy ezért tart ilyen sokáig, vagy mert már rég Jamaikában rendeli az eurocent-team a koktélokat a 100ezer Ft-omból.
Az a baj,hogy nem hozzám hoztad szerelni Egyszer kellett volna megcsinálni pici pízbű oszt még most is nyomnád,de amúgy teljesen igazad van,szinte minden nagyobb szervíz már ilyen bakik miatt,(ami szinte nem is véletlennek látszik)leszedi a kuncsaftok gatyáját,de nyugodt vagy mert szakműhely csinálta,na igen,de ki a szerelő?Lehet,bárki akit talán tegnap vettek fel,az általuk elkövetett hibákért pedig MEGINT fizetsz,hát ez szemétség,én autóval jártam így az omegát az opelnél szinte nem is ismerik,csak a kaszni formáját.Versenymotort csak versenyzőhöz vagy azok szerelőjéhez vigyél,akár hobby akár profibb szintre akarod használni.Szakszervíííízet elfelejteni,vagy dugdosd a pízt 3-szor a zsebükbe,azt jót röhögnek.Ha vannak is hibák akkor lesütött szemmel szégyenkezek,amit ha én rontok el kijavítom,de igyekszek nem hibázni,a tartósság az eredményesség és az örömteli mocizás számít ez a lényeg,nem az,hogy köpködjenek rám pár ezer forintért.Ez itt a reklám helye volt!
Hol kezdődik a gazdagság.
Mindkettőtöknek igaza van, csak aki tele van zsével, az könnyen kiszórja minden szarra, igaz, nem is okoz neki akkora örömet. Nekünk meg erős akarat és sok lemondás eredménye, hogy pályán vagyunk amikor csak lehet.
Majd ha éhenhalunk, bíztasson a tudat, hogy tökös, fasza gyerekek voltunk
abban hogy ez a gazdagok sportja,persze nekik könnyebb de nemhiszem hogy nekik találták ki!
sajnálom hogy így kifogtad ezt a mocit,balszerencse is kell hozzá.
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert még egy kicsit tapasztalatlan vagyok e téren. Honda crf450r-hez milyen váltóolajat tudtok ajánlani?
Csak küldik már hamarosan
Ezek a közvetítő cégek, mint az Eurocent, úgy dolgoznak, hogy van kint kapcsolatuk, aki valamelyik államba, ahova postáz az eladó, megrendeli a cuccokat. Amikor elég összegyűlik, hogy megteljen egy konténer, akkor bepakolja, és átküldi Magyarországra. Tehát vagy ezért tart ilyen sokáig, vagy mert már rég Jamaikában rendeli az eurocent-team a koktélokat a 100ezer Ft-omból.
Mindkettőtöknek igaza van, csak aki tele van zsével, az könnyen kiszórja minden szarra, igaz, nem is okoz neki akkora örömet. Nekünk meg erős akarat és sok lemondás eredménye, hogy pályán vagyunk amikor csak lehet.
Majd ha éhenhalunk, bíztasson a tudat, hogy tökös, fasza gyerekek voltunk
sajnálom hogy így kifogtad ezt a mocit,balszerencse is kell hozzá.