Ez attól van hogy elkopott a vízpumpa szimeringed. Ezért van az a lyuk hogy ha ereszt lehessen láttni. Nekem is volt egyszer ilyen probléma a régi CR-emmel, de nekem nem csak a vízpumpa szimering hanem az olajszimering is ekopott és a fagyálló befolyt a váltóba mert valószínűleg eltömődött a lyuk . Cserélj szimeringet és mindig tartsd tisztán azt a lyukat.
Sziasztok
Egy olyan kérdésem volna h a vízkeverö alján van valami tulfolyó lyuk....És az nekem volyamatosan csöpög,kicsöpög belöle az összes hütöfolyadék....És a kérdésem az volna h ez mitöl van,hogyan szüntethetö meg?
Hogy kell csinálni a stoppie-t? Én már egy párszor próbáltam de mindig csak csúszott az első kerék. Elöl kell lenni a súlypontnak? Vagy lehet hogy túl könyyű vagyok(nem hiszem) 60kg?
Az hogy álló helyzetben-sebességben nehezen tudod megtolni a motort behuzott kuplungal teljesen normális dolog, akkor van gond ha járó motornál fog a kuplungod vagy menet közben csuszik! Ne gondold hogy álló helyzetben egyforma könnyen tudod tolni a motort üresben és behuzott kuplungal sebességben!
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
nyitott powernel nem kapkodnek a kuplung felé, lehet ez a perec oka :-)
250-nel nyitott powernel gaz kicsit vissza majd nyelgaz, fent is van, nekem meg a hatsofekes tema nem megy, neha para van. persze mikor kicsit sem akarok kerekezni, akkor meg megy .... fene sem érti
sikerült beleszakítanom az első lánckeréknél a csavart..
hogyan,mi lenne a módja a javításnak?
Egy olyan kérdésem volna h a vízkeverö alján van valami tulfolyó lyuk....És az nekem volyamatosan csöpög,kicsöpög belöle az összes hütöfolyadék....És a kérdésem az volna h ez mitöl van,hogyan szüntethetö meg?
250-nel nyitott powernel gaz kicsit vissza majd nyelgaz, fent is van, nekem meg a hatsofekes tema nem megy, neha para van. persze mikor kicsit sem akarok kerekezni, akkor meg megy .... fene sem érti
mennyibe fájna nálad?
elkéne már egy visszahorpasztgatás neki
de lehet,hogy 20 ért nagyon patentot kapsz
(találtam bontott, de jó állapotú berúgókart 20-ért)
Remélem jól sikerül a rezós kísérlet, és ráállsz a nagyüzemre.