Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ennek már jobban húzom?
Létezik hogy az 1994-es CR 125 kevesebbet fogyasztott mint a 2004-es SX 125?
40 is elég,mit pocskolsz!
Jó gyors pálya az,csak ember kell hozzá .Majd megyek azt talizunk egyszercsak
Hobbi szinten motorozok Castrol Power 1-et használok 1:30-as keverékkel. Jó ez az arány? Milyen olajat használtok 2T krosszmotorba?
Azt én is észre vettem. Email-re se tud válaszolni :)
Meg most nézem, a képen ráadásul egy 250es van Hogy lehet így motort árulni, basszus...............
Majd aki ért is hozzá, majd kijavít, de szerintem inkább gyűjts még 1 kicsit. Egyébként sem tanácsos pont kicentizni a dolgokat anyagilag, főleg nem egy krosszmotornál.
Ami meg le van írva:szerinte egy légszűrőbetét kell bele... az kb 3e ft, vegye meg és ha jó lesz, akkor egyből nem fullad, nem egy 'hibás' motort ad el. Vagy lehet nem is az a baja...? Meg a másik, h a motor olyan mint a képen Nem igaz, h nem bírja lefényképezni...
Köszi. De jobbra most nincs keretem. Akkor lehet inkább várok még egy kicsit. Amúgy ez az http://www.kepesmotor.hu/suzuk... Neked mond valamit?
Mostantól úgy lesem . Nekem sajna nincs összehasonlítási alapom, de az okosak azt mondják, hogy elég technikés, nehéz pálya.
Remélem összefutunk valamikor, ha már a többiekkel futó híjján egyelőre reménytelen a dolog.
Hát mostanában nem megyek ,várom a cdi-t a mocihoz,2 hét.Azután megyek,hétvégén,addig verem szét a házat,me asszony nyaral .Úgy lessed a pályát,hogy annó azt még éntanátam ki azt Darókkal,meg Csegával csináltuk évekig.
Kép alapján nem ismerlek. Újabban a hétvégeken megfordulok a pályánkon, de szerintem még nem találkoztunk. Péntek este, szombat délután/este reményeim szerinte kint leszek.
Láttam a géped kicsit szétszórt mostanában, vagy már összeállt? Leszel kint vmikor?
Szeva kutyafuttató. Jászberénybű elszármazott vagyok én is 2 éve.Ismerjük mi egymást?
A hirdetésekben megadott évjáratokat óvatosan kezeld, 3-4 évet általában nyugodtan levonhatsz belőlük. A bikepics.com-on nézegesd az adott évjárathoz tartozó képeket és próbáld meg kiszúrni az egyes évjáratok közti különbségeket. (tárcsafék vs. dobfék, színösszeállítás, idomok formája, stb...)

Nekem nem jött be a low-cost motor, neked persze ettől még bejöhet. Vásárláshoz mindenképpen vigyél egy tapasztalt szerelőt. (2T krosszban jártast)

A suzuki meg már hogy lenne jobb?
Találtam egy olcsóbbat és jobbat. Egy Suzuki rm125ös 1991es azt írja 1 be fullad egy picit, de ez csak 100 ezer. Megéri?
Ti milyen benzint használtok? Én a 100-ast adok a 2005-ös CR-nek, de elgondolkodtam, hogy van-e értelme, hiszen az amcsik 92-essel járnak...
Szerintem az olcsó krosszmotor a legdrágább. Persze csak ha menni is akarsz vele.
És egy 86-os motorhoz a gyakran kopó/sérülő alkatrészeket nem fogod bontóban megtalálni. Szerintem
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek, mert egy motor vásárlás előtt állok, hogy egy Honda CR 125ös 1986ba gyártott megér-e 120 ezret? Azt mondja a pali, hogy a motor jól megy de ha mégse, kapok-e olcsón bele alkatrészeket vagy egyáltalán kapok-e ilyen régihez alkatrészt? Szerintem rég volt újba téve a motor, mennyi lehet kb egy ilyenhez egy új szett? Megéri rá költenem?
sikerült a művelet,csavar megfúr,csavarmentő bele,és már kinn is vót!
nem rossz cucc az a csavar mentő,bár én is szívtam már vele.a balos fúró verzió is akkor hatákony ha kitekerésnél jó erősen rászorítod a furót a csavarra.azonnal tekeredik kifele
Hát akkor jó ha nincs a beleszorulva a csavar, én egyszer próbáltam kiszedni vele. Bele is törtem utána még fúróval sem bírtam kiszedni mert jó acélos a csavar mentő. Lehet vele próbálkozni de óvatosan.
Létezik erre speckó szerszám is: egy balmenetes menetvágóhoz tudnám hasonlítani. A lényeg az, amit leírtál: fúrsz egy kicsi lukat, majd a szerszámmal elkezdesz "balmenetet vágni" a beszakadt csavarba, ami erre szépen kitekeredik. A különbség annyi, hogy nem kell hozzá fordulat szabályzós, irányváltós fúrógép, mert kézzel tekered ki a beszakadt darabot.

Olyan, mint ez. Engem sokszor kihúzott a k@kiból.
fúrsz a közepibe egy kicsi lukat mondjuk 3ast,utána nagyobb balos furóval meg kitekered a beleszakadt darabot,persze fordulatszám szabályzós géppel
köszi
naszóval mit csináljak?csináltassak?