szép motor! de mégszebbet szól! egy DEP könyök van rajta amitől szebb hangja van mint a gyárinak (tudom mert ismerősömnek ugyan ilyen van) blokkja is szépen,csendesen jár,nagyon nem nézegettem csak mikor kerültek vele egyet akkor hallgattam!
Ha tényleg ilyen ez a motor akkor lehet hogy jó, de én személy szerint soha nem vennék Suzukit sok rosszat hallottam róluk. Ha nem így van majd ki javítanak az okosok.
Más világ volt,aki akkoriban teli volt,ma nem annyira tehetős,jött a sok újgazdag.Mi maradtunk a régiek .Nem volt sok embernek pénze versenyezni,így nem voltunk sokan.El is mentek jó néhányan,sajna ez van.
azti,azok szép idők lehettek!
bárcsak élhettem volna azokban az időkben
na mindegy..az én időmre maradnak a 4ütemű csodák..
akkoriban azért elég nagy szám volt,a krosszozás nem?
nem sokan tehették meg abban az időben,legalábbis amiket így hallottam..vagy de?
TSZ-intézte,Tbicskén,aztán anyámék zsebből.Örültem nekik én is,de 3-4 motrizás után má úgy néztek ki mint a mostani 20 évesek.(Mészáros Jani bácsi tuningolt nekem akkoriban MJR,az azé dobott rá nem kicsit.A telókat én csináltam,mai napig foglakozok velük.)Minden mocim ilyen lesz,mai napig.Nemtudom mi a titka,de nem buktától ,lehet mert használva vannak.Ugyanúgy kellett bele mindbe az alkatrész mint most,semmi nem változott,ha felújítassz lelkiisneretesen magadnak egyet akkor közeli az érzés,talán azok kicsit merevebbek voltak akkor,ennyi.Azért évről évre akkoriban érezhető volt a fejlesztés,ma nemtudom,mind jó amelyik jó,de az újszerű is lehet szar,ha nemgondos a gazdi.Pénzen múlik, ennyi.
akkoriban is léteztek kereskedések,vagy csak az egyesülettől kaptátok?
ááj úgy megnéztem volna akkoriban egy ilyen motort
el nem tudom képzelni,hogy egy 89es motor milyen lehetett ujjonan beindítani
légyszi mesélj már azokról az évekről!
Mesterem,nekem,sajnos vagy hálistennek,abban az időben 88-93-ig minden évben 2 vacsiúj motrim volt,hát csak megmaradt valami emlék agyacskámba, akkor mentek olyan árba bótba amennyié most egyesek árulják,igaz nem ennyit ért a pézecske,még arra is emlíkszek,jó is vót is.
91-vagy 2-es vót az a négyes.Enyim a 89-es tuninggal evett fullgázon 1.5 óra alatt 1.5 litert.Mások meg nyomták tele a tankot Bánom is 250-eszik mint állat
mi a véleményetek eröl a motorol nagyon ezen gondolkodom!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
de én most eltávozom!
további szép estét!
helloszia mindenki!
bárcsak élhettem volna azokban az időkben
na mindegy..az én időmre maradnak a 4ütemű csodák..
akkoriban azért elég nagy szám volt,a krosszozás nem?
nem sokan tehették meg abban az időben,legalábbis amiket így hallottam..vagy de?
ááj úgy megnéztem volna akkoriban egy ilyen motort
el nem tudom képzelni,hogy egy 89es motor milyen lehetett ujjonan beindítani
légyszi mesélj már azokról az évekről!