Felhívtam a srácot, rákérdeztem, hogy akar-e horpasztani. Azt mondta, egyelőre nem, mert csak kicsi a horpi, még növeszti
Szóval vaklárma, bocsi.
Azért jó tudni, hogy van ember horpadásos problémákra.
Amugy egy Pro-circuit rendszer sokat dob a teljesítményen?
A kipufogó "lerongyolódottságától" függően 3000 Ft-tól. Minél több, nagyobb ütés van benne, vagy minél élesebb a horpadás éle, vagy ha lyukas a rezó, annál drágább, én eddig ilyenért nem kellett, hogy 4ezernél többet fizessek. Ha 3-4 javítani való rezó összejönne, már vihetjük is.
Szia, két végét ledugóz, az egyik sima dugó, másik szelelepes, aztán szelepen keresztül felpumpálni, és a horpadást melegíteni lánggal. Egyszercsak pukk, kihorpad.
Szia Keme, ez a rezóhorpasztás hogy működik? Melegít+nagynyomás? (behorpasztani könnyebb, tudom)
Egy cimbimnek asszem aktuális lenne a dolog. Kb mekkora költséggel számoljon?
Dehogy, csak elérhetetlen távolságban voltak (nekem).
Figyó, nem kell rezót horpasztanod? Össze kéne gyűjteni párat, és Bajnernak elvinni, mert addig nem vesz palackot. Enyém borzalmasan néz ki, és már a torok után picit ki is repedt
hali!bocs a késő válaszért,nyaralni voltam.az ára megfelel,ahogy néztem hozzám képest a világ másik felén laksz.agyalok hogy hozzuk össze neked ötleted?szoktál járni az ország közepe fele?
Körmös kulcsot nagyobb szerszámboltban (fétis, noniusz, fair tool) árulnak, néha még csapágyboltban is.
Megméred az anyát, beballagsz,megmondod mekkora, és 1-2 ezer forint.
10 kilós kalapács jó hosszú nyéllel,ha ezzel se megy légkalapács,majd minnyá ad neked szerszámot mindenki,előbb gondókozzámán .Keressed a búgóhangot,én kb kétéves korormba a búgócsigánál megtanátam,arról te mán kicsit lekésté,mert akkor nemtunná írni
Hátsó rugóstag előfeszítés állításhoz van valakinek célszerszáma? Kölcsön kérném egy hétre, hogy legyárttassam. Ha valakinek van plusszba és megválna tőle, azt is szívesen fogadom. (természetesen nem ingyen gondoltam)
Vagy ti az un. "kalapácsos kopogtatás" módszerét alkalmazzátok?
A mocimban meghallottam egy magasan búgó hangot (kisméretű csapágy elszállt), ami csak power alatt kicsivel jelentkezik, egy kis fordulatszám tartományban. Vízpumpára gondoltam, de félek, hogy azt nem lehetne hallani.
Kérdés1: ha elszáll a vízpumpa csapágya, azt hallani?
Kérdés2: mivel csak terhelés alatt produkálja(üresben nem), megdőlni látszik a vízpumpa teoria. Mi lehet még? (nem ütemes a hang, sima ufóhang)
Kérdés3: 2005-ös a mocc e-power van rajta. Annak lehet ilyen hangja? Nem tul hangos a dolog, ezért arra is gondoltam, hogy ez normális.
A motor amúgy ereje teljében van.
És légyszi ne mondjátok, hogy főtengely, mert tökön szúrom magam. Új szerzeményem megtekinthető az adatlapomon.
Szerintem ezt most hagyd abba.
Először is akkor az a motor simán ért annyit, mint ahogy több érdeklődő is volt rá rajtad kívül. Másodszor én is 280-ért vettem, és nem tettem neked rá a vétel után vásárolt idomszett árát, se a láncszettet, se a vadonat új féktárcsáét, se semmit, ugyanúgy 280-ért megkaptad.
Asszem most meg fogok sértődni.
Szóval vaklárma, bocsi.
Azért jó tudni, hogy van ember horpadásos problémákra.
Amugy egy Pro-circuit rendszer sokat dob a teljesítményen?