Bár a Cr 125-ből kiindulva gondolom 2T! Mivel ezeknél a motoroknál az elsődleges cél nem a tartósság volt, ezért sajnos elég szervizigényes gépek! Dugó egy 125-ösnél 30-50üó ez függ az olaj minőségétől és hogy hogyan használod, persze versenykörülmények között ez sokkal kevesebb! Ezenkivül olajcsere 10üó-ként. Hajtókar az kiszolgál 2dugattyút utánna csere, de ezt ugyis akkor látod ha lehuzod a hengert. Emellet ottvannak még a csapágyak-láncszett! Egy komplett felujitás kb70-90e ft! Persze attól függ mit kell benne cserélni de ez megint akkor látod meg ha szétboritod! Viszont egy ilyen versenymotort egy enduróval sem szabad összehasonlitani, mert ég és föld a kettő! Gondolom ismered azt a mondást, hogy valamit-valamiért!
SZiasztok , cross mocit szeretnék venni , meg is van a kilátásom ( Vagy Suzuki alkatrséz miatt vagy Hnda Cr 125, az lenne a kérdésem , hogy ezekben a motorokban , milyen sűrűn kell dugószettet cserélni , illetve mik azok a dolgok amiket egy crossmocin nem ár cserélni .
Hozzáteszem , nem versenyezni akarok vele , de hétvégén meg nyáron szeretném használni ,és nem alapjáraton:)
Hali!
az jó, mi is oda szoktunk kijárni haverokkal, ki tudja lehet már találkoztunk is:D csak az a baj hogy a tankpályát már természetvédelmi területté nyílvánították, azért nem is rendeznek versenyeket.
most meg egy erdei kis enduró pályát gyúrunk a mosoni-duna parton. remélhetőleg meg is lesz egyszer ez egész tervezett vének - győr szakasz:D
én mondtam. Ma el is kezdtem felrakni csak nem küldött linket az oldal hogy honnan tudnám letölteni. Regisztrálok és holnap megpróbálom megint. Aztán majd jelzek hogy mi van.
De most irány a meló
De ha mész azért kérdezd meg,hogy megnyugtassam magam
Hozzáteszem , nem versenyezni akarok vele , de hétvégén meg nyáron szeretném használni ,és nem alapjáraton:)
PLs segítsetek ! Köszi
Csáó
az jó, mi is oda szoktunk kijárni haverokkal, ki tudja lehet már találkoztunk is:D csak az a baj hogy a tankpályát már természetvédelmi területté nyílvánították, azért nem is rendeznek versenyeket.
most meg egy erdei kis enduró pályát gyúrunk a mosoni-duna parton. remélhetőleg meg is lesz egyszer ez egész tervezett vének - győr szakasz:D
de előre is köszi
Ide csak darabonként lehet feltenni,de leírja h hogy kell feldarabolni
Erre pedig most kerestem rá ide 500Mb a limit
De most irány a meló
Ki is ajánlotta hogy feltölti a Honda CR Motocross Bikes könyvet valami oldalra?
Ez mikor lenne ez a művelet esedékes?
Előre is köszi
Én győri vagyok, szentivánra tervezem a kijárást, összebeszélhetünk...