Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik tipus vetted a mitasból?
nem gond,találtam a Gerecsénél 25 ropiért kompletten!
De ha mész azért kérdezd meg,hogy megnyugtassam magam
Csepel Művek 2-es kapunál a Dézsa utca
mindörökké
Én Mitast vettem a piros csíkosat elsőt+hátsót+ 2 belsőt 22ezerért nézd meg a hon lapjukat gumaker
milyen fajtát mennyiééé?
Dicsértessék!
Szia,mÉg mindig nem voltam hondÁnÁl,szÓlok ha voltam
és milyen gumákat?
hali,milyet mennyiért?
Helló! Ma vettem gumikat a cr-re Csepel gyár területén a Gu-ma ker nél Nagyker! tudom ajánlani jók az árak!
Bár a Cr 125-ből kiindulva gondolom 2T! Mivel ezeknél a motoroknál az elsődleges cél nem a tartósság volt, ezért sajnos elég szervizigényes gépek! Dugó egy 125-ösnél 30-50üó ez függ az olaj minőségétől és hogy hogyan használod, persze versenykörülmények között ez sokkal kevesebb! Ezenkivül olajcsere 10üó-ként. Hajtókar az kiszolgál 2dugattyút utánna csere, de ezt ugyis akkor látod ha lehuzod a hengert. Emellet ottvannak még a csapágyak-láncszett! Egy komplett felujitás kb70-90e ft! Persze attól függ mit kell benne cserélni de ez megint akkor látod meg ha szétboritod! Viszont egy ilyen versenymotort egy enduróval sem szabad összehasonlitani, mert ég és föld a kettő! Gondolom ismered azt a mondást, hogy valamit-valamiért!
2T vagy 4T?
SZiasztok , cross mocit szeretnék venni , meg is van a kilátásom ( Vagy Suzuki alkatrséz miatt vagy Hnda Cr 125, az lenne a kérdésem , hogy ezekben a motorokban , milyen sűrűn kell dugószettet cserélni , illetve mik azok a dolgok amiket egy crossmocin nem ár cserélni .
Hozzáteszem , nem versenyezni akarok vele , de hétvégén meg nyáron szeretném használni ,és nem alapjáraton:)

PLs segítsetek ! Köszi

Csáó
Hali!
az jó, mi is oda szoktunk kijárni haverokkal, ki tudja lehet már találkoztunk is:D csak az a baj hogy a tankpályát már természetvédelmi területté nyílvánították, azért nem is rendeznek versenyeket.
most meg egy erdei kis enduró pályát gyúrunk a mosoni-duna parton. remélhetőleg meg is lesz egyszer ez egész tervezett vének - győr szakasz:D
Nem tudom mi lehet a bajj,majd haveroktól utánnaérdeklődök van 1-2 szaki ők szoktak használni ilyen fájlmegosztó cuccokat!
de előre is köszi
A másodikra megpróbáltam feltenni, de 20 perc után fatal error.
379 mega, pont ittvan nálam, de üres CD-m nincs...ha mondtok helyet, ahova elfér, feltöltöm.
én mondtam. Ma el is kezdtem felrakni csak nem küldött linket az oldal hogy honnan tudnám letölteni. Regisztrálok és holnap megpróbálom megint. Aztán majd jelzek hogy mi van.
De most irány a meló
Hali!
Ki is ajánlotta hogy feltölti a Honda CR Motocross Bikes könyvet valami oldalra?
Ez mikor lenne ez a művelet esedékes?
Előre is köszi
Hello!
Én győri vagyok, szentivánra tervezem a kijárást, összebeszélhetünk...
gyerünk enduróba át
én mág maradok...
Magába is