sajnos a tiédnél vagy az első teló vagy a légszürőház nem eredeti, ezért elég nehéz, talán motorszám alapján kellen próbálnod! Ha telót cserétek akkor jó a '91 ha légszürőházat akkor viszont '89
megtudja valaki mondani,hogy milyen évjáratú a motorom?
kipufogó tömítő rendelés miatt lenne nagyon fontos!
91-est rendeltem....
légyszi nagyon sürgős lenne,mert ha nem jó még visszatudom mondani!
ha mindenkinek jó a gépe (ami ritkaság nálunk :D), akkor szinte minden 7végén ott motorozunk, esetleg pannonhalmán, bár a pannonhalmi pálya kissé elhanyagolt.
egyébként lábon szoktunk kimenni a város széli kerülőkön, mondjuk volt már rá példa hogy bekeveregtunk a városba is... a szűk utcákban elég jól szólnak a vasak:D
most hétvégén viszont nem hiszem hogy kimegyek, mert amíg nincs fizetés, nincs dugó és nincs motorozás sem. de köv 7vége szinte biztos.
Nem hinném hogy találkoztunk, még csak 1 sikeres motorozáson vagyok túl, ami szombaton volt. Milyen gyakran jártok ki, illetve lábon vagy futón viszitek ki a gépeket?
Hétvégén tervezem hogy kinézek, összeegyeztethetnénk...
kipufogó tömítő rendelés miatt lenne nagyon fontos!
91-est rendeltem....
légyszi nagyon sürgős lenne,mert ha nem jó még visszatudom mondani!
Sok sikert a letöltéshez akinek még nincs meg
http://files.filefront.com/Hon...
egyébként lábon szoktunk kimenni a város széli kerülőkön, mondjuk volt már rá példa hogy bekeveregtunk a városba is... a szűk utcákban elég jól szólnak a vasak:D
most hétvégén viszont nem hiszem hogy kimegyek, mert amíg nincs fizetés, nincs dugó és nincs motorozás sem. de köv 7vége szinte biztos.
Hétvégén tervezem hogy kinézek, összeegyeztethetnénk...
megy a feltöltés ,igaz kicsit lassan de megy
már a fele fenn van. de szerintem most ellépek aludni aztán holnap folyt. köv.
N51 tipus..
12-13 darab ezres körül