Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a motor és alvázszám?
a kettő között lehet e kipufogóban eltérés?
sajnos a tiédnél vagy az első teló vagy a légszürőház nem eredeti, ezért elég nehéz, talán motorszám alapján kellen próbálnod! Ha telót cserétek akkor jó a '91 ha légszürőházat akkor viszont '89
megtudja valaki mondani,hogy milyen évjáratú a motorom?
kipufogó tömítő rendelés miatt lenne nagyon fontos!
91-est rendeltem....
légyszi nagyon sürgős lenne,mert ha nem jó még visszatudom mondani!
Felpróbáltam egy "L"-es sisakot és úgy néz ki hogy egy cseppet nagyobb fejem van.
Zsir új Axo sr4 csimma 44es méretben 20 papirért eladó! Meg lehet tenkinteni Budaörsön.
Na emberek sikeresen megtörtént a Haynes könyv feltöltése
Sok sikert a letöltéshez akinek még nincs meg

http://files.filefront.com/Hon...

ha mindenkinek jó a gépe (ami ritkaság nálunk :D), akkor szinte minden 7végén ott motorozunk, esetleg pannonhalmán, bár a pannonhalmi pálya kissé elhanyagolt.
egyébként lábon szoktunk kimenni a város széli kerülőkön, mondjuk volt már rá példa hogy bekeveregtunk a városba is... a szűk utcákban elég jól szólnak a vasak:D
most hétvégén viszont nem hiszem hogy kimegyek, mert amíg nincs fizetés, nincs dugó és nincs motorozás sem. de köv 7vége szinte biztos.
Nem hinném hogy találkoztunk, még csak 1 sikeres motorozáson vagyok túl, ami szombaton volt. Milyen gyakran jártok ki, illetve lábon vagy futón viszitek ki a gépeket?
Hétvégén tervezem hogy kinézek, összeegyeztethetnénk...
Megnéztem és110/90X19 de van 100/90X19 3db-is
na szeva

megy a feltöltés ,igaz kicsit lassan de megy
már a fele fenn van. de szerintem most ellépek aludni aztán holnap folyt. köv.
A gyerekemnek ilyen Nolan-ja van csak egy kicsit nehéz.
Hello! Csizma milyen, pont most akarok venni! Képet tudnál felrakni róla, mennyiért adod?
csak nyugodtan...
Köszi az infót. Még törpölök egy kicsit.
jó éjt
ok! jó éjt nektek hali
OK...ha úgy alakul akkor csörgök holnap....és kössz
Igen az!
Mérete "L" 1480gr
N51 tipus..
12-13 darab ezres körül
tavaly,akko nekem nem lesz új gumim
na akkor holnapig gyorsan kalkulálok,hogy belefér e még a keretbe....a teszámod még ugyanaz?
Mikor vetted? Most ugrott fel a gumik ára a kibaszott euró miatt! amúgy csak az első 6900 lett volna!
még a protektoringet használom...annak az árából akarok venni egy jobbfajta páncélt!