Szép jó reggelt mindenkinek! Zoli! Szerintem meg kellene próbálnod azt a csizmát ha egyébként is akarsz venni. Nekem 42-43-as a lában (cipője válogatja) és a 44-es csizma pont frankó a lábamra. Nem nyomja sehol és a csizma orrától is kellene legalább egy fél-1 cm hely belül, hogy az ujjaid tudjanak mozogni kicsit. Nagyon gyanús, hogy jó lesz az! Szóval szerintem dumáld meg a skacokkal, aztán teremtsetek lehetőséget a próbára. Főleg akkor ha az ára is baráti!
Nem az enyém, árakról még nem beszéltünk csak felvetődött az ötlet szerelés közben! Miért Zolibát érdekelné?
molnarzo lehet, hogy jó rád, mert csimmából egyel nagyobbat szoktak venni.
a cr 125 ös blokkra te irtad hogy mennyi igaz?megy hogy milyen poweros.hát a régi fajta aminek a blokkja fekete A val kezdődik a power neve úgy tom.van hozzá elektronika meg gyújtás meg berug meg a blokk henger kivételével.20.000 ra gondoltam szerintem baráti ár nagyon érte.
Még nem tudom, ma szedtük elő, 2 éve ott állt, tiszta pókháló volt. Most pucoltuk a karbit, légszűrő, kompresszió, hátsó teló hibátlan. Az első kerékcsapágyak lógnak, hátulról hiányzik 2 küllő. Edzés elött csak ennyire futotta. Kiváncsiskodtam, hogy van e ilyenkor vevő
Nem, azt nem tudtam volna megfizetni... A tsuba (markolatkosár), a nyél, a bambusztüske, minden más stimmel, a pengéje sajnos nem ilyen átlapolt hammon-vonalas
molnarzo lehet, hogy jó rád, mert csimmából egyel nagyobbat szoktak venni.
Őskövület.