Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó reggelt mindenkinek! Zoli! Szerintem meg kellene próbálnod azt a csizmát ha egyébként is akarsz venni. Nekem 42-43-as a lában (cipője válogatja) és a 44-es csizma pont frankó a lábamra. Nem nyomja sehol és a csizma orrától is kellene legalább egy fél-1 cm hely belül, hogy az ujjaid tudjanak mozogni kicsit. Nagyon gyanús, hogy jó lesz az! Szóval szerintem dumáld meg a skacokkal, aztán teremtsetek lehetőséget a próbára. Főleg akkor ha az ára is baráti!
azért mondtam,hogy 43.....42 a lábam
tudom hogy nem mai darab de hát vigyétek:D
Nem az enyém, árakról még nem beszéltünk csak felvetődött az ötlet szerelés közben! Miért Zolibát érdekelné?
molnarzo lehet, hogy jó rád, mert csimmából egyel nagyobbat szoktak venni.
ATAC-os, azaz örvénykamrás poweres, Auto Torque Amplification Chamber vagy mi a rák.
Őskövület.
a cr 125 ös blokkra te irtad hogy mennyi igaz?megy hogy milyen poweros.hát a régi fajta aminek a blokkja fekete A val kezdődik a power neve úgy tom.van hozzá elektronika meg gyújtás meg berug meg a blokk henger kivételével.20.000 ra gondoltam szerintem baráti ár nagyon érte.
No akkor jóéjt
Meddig akarod húzni az idegeket, míg elárulod az árát?
hello
Hello
szép estét !
ha 1 számmal kissebb lenne...
szkolká?
A másik kérdésem: érdekelne valakit egy zsir új 44es axo sr4es csizma? Egyenesen az eragon forgatásáról
Még nem tudom, ma szedtük elő, 2 éve ott állt, tiszta pókháló volt. Most pucoltuk a karbit, légszűrő, kompresszió, hátsó teló hibátlan. Az első kerékcsapágyak lógnak, hátulról hiányzik 2 küllő. Edzés elött csak ennyire futotta. Kiváncsiskodtam, hogy van e ilyenkor vevő
Mennyiért?
Akkor már megint valamit összekevertem
de nem verik agyba-főbe egy bazi nagy kalapáccsal
Nemtudom, sajnos szinről nem tudtam megállapitani, holnap megkóstolom . Amúgy köszi, holnap melegitjük majd egy kicsit.
Miért nem? Nyújtják melegítik, nem
fasza....ebből kb. az első mondtatot értettem
Senpai-ni re!
Érdekelne valakit egy felújitott 1991es cr125?
de nem...mégsem...a rétest nem is kovácsolják
Nem, azt nem tudtam volna megfizetni... A tsuba (markolatkosár), a nyél, a bambusztüske, minden más stimmel, a pengéje sajnos nem ilyen átlapolt hammon-vonalas