Matlé Pajti! Ha egyszer csak megjelennél hirtelen a fórumon, akkor mondj valamit nekem légyszi! Ha nagyon nem zárkózol el, akkor a jövő hét valamelyik napjának kora délutánján átvontatmányoznám hozzád a "nagyerőst" (ami jelenleg éppen nem igaz). Ha jó így? Én nem hiszem, hogy a hét végén megyek valahova is, mivel a szüleim fognak meglátogatni bennünket, meg úgy is csak megint dagonyázás lenne belőle. Utálatos ez a sár ami van, ha nem lesz csapadék, megéri egy hetet várni. ...legalább is szerintem.
Hali! A gáz csak az, hogy nem lehet "csak fogaskereket" cserélni, ugyanis szoros illesztéssel van a vízszivattyú tengelyére rögzítve. Hondáéknál tavaly 22 e lett volna az 500-asra (ha gyártanák még a 86-os 500-asra, de nem gyártják, nekem másikat kellett készíttetnem). A tied fiatalabb, meg 250-es, szerintem kapsz bontóban is ha van még időd utánajárni. A Hondás árat csak a viszonyítás miatt írtam ide.
Ja tudom, most hivtam, de nem vette fel. Köszikösziköszi Keme, Matlé, Kakukk! Le akarok majd valamikor menni a héten segiteni neki, nem akarom, hogy szegény mindent egyedül csináljon, meg kiváncsi vagyok a motorod belére.
Én is nekiálltam ahogy leírtad, csak nem mertem túlzottan adagolni neki a kalapácsot, mert egy két dolog már szétment a kezem között hehe. pl. 3"-os csőfogó, de nem a gagyi márkából.
Fogtam egy krovafejet amekkora rá passzolt a tűgörgőre , meg fogtam egy jó nehéz kalapácsot :) és elkezdtem ütni míg ki nem jött.
De elötte beletetem egy kis benzinbe, fujtam rá wd40et, kis szilikont ami épp volt a garázsba de aztán lehet ezeknélkül is kijött volna csak én igy láttam jónak :P
Mit szóltok ehhez a kormányhoz:
http://www.universalmotor.hu/p...
Én is nekiálltam ahogy leírtad, csak nem mertem túlzottan adagolni neki a kalapácsot, mert egy két dolog már szétment a kezem között hehe. pl. 3"-os csőfogó, de nem a gagyi márkából.
De elötte beletetem egy kis benzinbe, fujtam rá wd40et, kis szilikont ami épp volt a garázsba de aztán lehet ezeknélkül is kijött volna csak én igy láttam jónak :P
bár hülye kérdés 500 asod van