Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ma jött meg a lengővillába a cucc, 17-et fizettem postával együtt...
de még ott van a himba is
Remélem
Még van a 20literes kannában bőven, bejáratni, barátkozni. Aztán meglátjuk...Nem volt jó bemutatkozás ez a gyűrűtöréses mutatvány, de még mindig él a szerelem
eggyértelmü, helyes akkor most tuttí a gép
Szia
Hüvelyezésre gondolsz? 23ezer helyett 20 lett végül. A Prox dugószett 25, a tömítésszett 12900, az összes csapágy-szimmering még max. egy 20-as.
Ha már így belejöttem, új lánckoptató és vezetőgörgők 6ezer.
Szia, meg jött a hengered? Mennyibe fájt?
14:00-ra ide, a temető mellé, a céghez.
Köszönöm! Azt hittem 3kor indulsz haza, akkor időben még jobban állunk. Szerintem pénteken suliban leszek, ha el tudok jönni, akkor tudunk együtt menni? Ha igen, hova menjek?
Pénteken délután 3-tól otthon vagyok, akkor nekilátok a karbit ápolni, meg ilyenek a 250-esen, és ha végeztem, bemegyek a házba pihenni, enni, ilyesmi. Tehát 3-tól egy jó darabig velem, utána akár nélkülem is szerelhetsz.
Szia! Matyi azt hazudta, hogy 4 óra alatt raktátok össze ketten a tiédet, és elvileg elég lesz pár óra az enyémre is. Pénteken, hogy érnél rá, ha összejön?
Üdv mindenkinek!
Megjött az üzemóraszámláló, még ma este felszerelem és kipróbálom. Aztán majd mesélek, mi mennyi idő alatt dobta el magát.
Pöfög már az 500-as Kennex?
Azt el is felejtettem, hogy először le kéne takarítanom a vasat, a hétvége emléke gazdagon látható
Hali
Ha időben haza érek akkor megnézem, de tegnap este 9 volt az érkezés haza, hétfőn este 8. Ja, reggel 8-tól. ma már így vagyok.
Már rakom össze
Hello mki!
Csirkés! Itt vannak a csapágyak,annyit még megcsinálok neked,hogy felszedjük mi köszörűn a belső gyűrűt 26-ra!
Délután postázom!
Azokat a nagy gépeket inkább ne szedd szét . Ha hazamész megnézed a fúvókákat, tűt, és a levegőcsavart? Innen legegyszerűbb nekifutni a problémának, de javitsatok ki ha tévedek.
Most hétvégén figyeltem fel rá, mert a mély homokban már mertem neki sűrűbben cibálni a bajszát. Most egyenlőre a nagy sufniban vagyok (munkahely) és játszadozok a nagy testvérrel (18 hengeres, hengerenkét 9000 ccm).
5 perc szétszedni, na irány a sufni! Nézd meg, hogy mekkora van benne, és akkor tudunk okosat mondani. Bár amikor mentem vele, nem figyeltem fel ilyen rendellenességre. Mióta csinálja ezt?
Van könyvem by Keme. Még nem szedtem szét a karbiját. Én már abban a korban vagyok, hogy mielőtt valamit is szétszedek előtte hosszasan gondolkodok.
Milyen a fúvóka mérete? Van könyved megnézni?
Egy költői kérdés. A motorom azt játssza hogy kb. csak fél gézig gyorsul, utána hiába húzom tövig semmi reakció. Mi okozza? Szerintem alacsony úszó szint. Szerintetek?
de csak a kedvem otthon maradt
asszem nem ártana hazamenni érte
nem dolgozunk?
Helo