Remélem
Még van a 20literes kannában bőven, bejáratni, barátkozni. Aztán meglátjuk...Nem volt jó bemutatkozás ez a gyűrűtöréses mutatvány, de még mindig él a szerelem
Szia
Hüvelyezésre gondolsz? 23ezer helyett 20 lett végül. A Prox dugószett 25, a tömítésszett 12900, az összes csapágy-szimmering még max. egy 20-as.
Ha már így belejöttem, új lánckoptató és vezetőgörgők 6ezer.
Köszönöm! Azt hittem 3kor indulsz haza, akkor időben még jobban állunk. Szerintem pénteken suliban leszek, ha el tudok jönni, akkor tudunk együtt menni? Ha igen, hova menjek?
Pénteken délután 3-tól otthon vagyok, akkor nekilátok a karbit ápolni, meg ilyenek a 250-esen, és ha végeztem, bemegyek a házba pihenni, enni, ilyesmi. Tehát 3-tól egy jó darabig velem, utána akár nélkülem is szerelhetsz.
Szia! Matyi azt hazudta, hogy 4 óra alatt raktátok össze ketten a tiédet, és elvileg elég lesz pár óra az enyémre is. Pénteken, hogy érnél rá, ha összejön?
Azokat a nagy gépeket inkább ne szedd szét . Ha hazamész megnézed a fúvókákat, tűt, és a levegőcsavart? Innen legegyszerűbb nekifutni a problémának, de javitsatok ki ha tévedek.
Most hétvégén figyeltem fel rá, mert a mély homokban már mertem neki sűrűbben cibálni a bajszát. Most egyenlőre a nagy sufniban vagyok (munkahely) és játszadozok a nagy testvérrel (18 hengeres, hengerenkét 9000 ccm).
5 perc szétszedni, na irány a sufni! Nézd meg, hogy mekkora van benne, és akkor tudunk okosat mondani. Bár amikor mentem vele, nem figyeltem fel ilyen rendellenességre. Mióta csinálja ezt?
Egy költői kérdés. A motorom azt játssza hogy kb. csak fél gézig gyorsul, utána hiába húzom tövig semmi reakció. Mi okozza? Szerintem alacsony úszó szint. Szerintetek?
Ma jött meg a lengővillába a cucc, 17-et fizettem postával együtt...
de még ott van a himba is