Nekem egy fényképész szólt merő jóindulatból, hogy ne a fej legyen középen, mert akkor a fénykép teteje üres marad. Csak ennyi. Nem akarok bele vau vau senki dolgába, csak segíteni. Borsónak
Jah,és még loctite tömítő pasztát,a kedves előzö tulaj előszeretettel használta,3napig,azzal szoptam beindult,2perc ketyergés gyertya ki takarítás,beindul 1perc pöfögés,gyertya ki takarítás!De már kitakarítottuk az egész rendszert,meg én nem titkolom el eladásnál sem ha valami szar a motoron..Most kemény a kuplung,de még az is kiemel így,csak hát nehezebb behúzni mint egy 2marokerősítőt egyszerre...
Le írom itt,besült a dugóm ez köszönhető az előzö tulajnak..Szar volt a gyújtás,ez szintén az előző tulaj szerelőjének a hibája volt,de ezeket megcsináltam és most jó,csak a kuplungom keményedett be most amit szintén remélem lesz annyi lelkierőm ,hogy szétszedjem,és megnézzem mi a probléma,aztán ha esetleg jó lesz ,lehet nem sürgetem az eladását...Faterom azt mondtza ha nem kel el megveszi..Úgyhogy nem mindenáron kell eladnom szarért hugyért..Mert nekem azt mondta ennek a motornak semmi baja nincs,és neki ez kell..Mondom lehet ,hogy nincs de én belefáradtam
Nem csak már idegesítő,hogy nem tudom eladni:D,De beindulni akármikor akárhogy beindul és ketyeg:D,eddig szoptam vele de arra ok is volt,most elvileg semmibajának nem szabadna ,hogy legyen!
a bordó nem az a sértödős,viszont azt a zöldséget igazán megzavarhatnánk kakucson!86 osba hátsó telócserére nem tudom lesz-e időm,csak egy láncot kell rá keritenem.már alig várom hogy kipróbáljam taksonyba!:) abban a homokban elő fog jönni az atac előnye
az egy CD, amit én ennyiért vagyok hajlandó kiírni, elpostázni. Itt már elég sok embernek megvan, náluk csere vagy haveri alap is elképzelhető.
Többiek? Ki ad mayternek Bill Haynes Manualt?
hello srácok
honda cr 125 99 es hez kéne nekem az első telókhoz valami service manual szrüség.mennyi olaj kell bele stb.ha valaki tüdna küldeni azt nagyon megköszönném.és emlegettétek hogy van itt valami varázskönyv amit keménél lehet beszerezni egy 1000 ért.ez az akció még áll?vagy elfogyott?:D
Szeva Martins! ...kíváncsi lennék, hogy mennyire gondoltad ezt komolyan: "nem kell bele sokat tankolnod,mert ugysem lesz annyira jó, hogy akár egy tank erejéig is működjön"? Csak azért kérdezem, mert nekem nem ez a tapasztalatom (igaz az enyém valamivel fiatalabb), meg akinek valaha volt CR 500-a (és persze beszéltünk róla), azok közül mindenki azt mondta, hogy elnyűhetetlen, csak megy, megy, megy... Szal, érdekelne hogy a moci milyen dolgaival kell neked kínlódnod? (a boltot nem akarom rontani, ezért ha nem akarsz ne írj ide) ...inkább írok egy mail-címet
Szegény bordó tehénke már megsértődik, hogy sose viszem kötelező szervizre
Nálam csak 999 Ft Ha megrendeli most 11 óra 52 percig. Akkor szállítási költséget sem kell fizetni. Ha kettőt rendel akkor csak 2500
Többiek? Ki ad mayternek Bill Haynes Manualt?
honda cr 125 99 es hez kéne nekem az első telókhoz valami service manual szrüség.mennyi olaj kell bele stb.ha valaki tüdna küldeni azt nagyon megköszönném.és emlegettétek hogy van itt valami varázskönyv amit keménél lehet beszerezni egy 1000 ért.ez az akció még áll?vagy elfogyott?:D
Ez lesz hosszú ideje az első olyan hétvégém, hogy nincs saját krosszgépem