Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen, Matlé is kapható lesz rá...tuti.
Na léptem ebédelni.
parancsnok asszonynak jelentem az alakulat keményen dolgozik a feladatán!egyebet nem mondhatok!
érdemes nézni,mindig figyelemmel követem,mert hamarosan még a légi forgalmat is zavarni fogja az új motorjával
kémeim jelentettek, hogy az ellenség aknamunkat folytat
mit tudsz TE errol
jajjj,én is nagyon...remélem idén nyáron összejön végre a "balatoni strandon árnyékban való sörözés" című projektünk.
Azt tudom,hogy arra felé settenkedik és serényen gyakorolja sz ugrásokat ...és szerintem egész szépen fejlődik.
Szenvedek is emiatt.
minden vasárnap elötted a lehetőség.ha eccer tesztre kerül a sor kemével is találkozol,mindíg ott settenkedik a pálya körül!Persze az sem kizárt hogy más pályára látogatunk ami neked is közelebb van!
na paff...kár,hogy ilyen messze laksz tőlem ...szegény keméhez sem tudtam még eljutni.
fedőneve borsó.kiképző tiszt a hadseregben,jajjj neked
Na,látod,az lehet. Ha már ilyen szépen kérsz...
ennek csak az a feltétele hogy kigyere pályára!én szivesen oda adom a mocimat!egy igazi élmény
csak fibrillálok,valahogy nem megy nekem ez a mai nap,bár a tegnapi után egy szavam se lehet
azzal nincs gond.
tudod,hogy az anyagi helyzetem most nem olyan. Bár azért egyszer szívesen kipróbálnél egy CR-t. De én itt tényleg nem akarok zavarkolódni.
Zavarosan fogalmazol. Iszol te rendesen?
Ki az?
itt a lényeg az esés utáni nap ellenező lehajlása lett volna a lényeg
lehet visszafele sülne el a dolog.én a te helyedben nem kekeckednék vele mert hamar gyatyába rázna! van akivel nem érdemes
dehogynem,csak te még nem tudsz róla!maradj nyugodtan
Erre nem gondoltam
Ha szereted a cr-t az itt már elég
...de itt az a kép témája, hogy egy gyönyörű faszál előtt egy gyönyörű fasz áll.
Ki az kenjük el a száját?!
Kislány, ez nem gond. Vegyél gyorsan egy CR-t
Irány az erdő-mező-krosszpálya!
De ettől függetlenül is...Hamar meg fog kedvelni itt is mindenki