Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upsz a 2. molos link az müxik
Értelme az van. Pl. soványabb lesz a pénztárcád, így télen biztosan nem fog gőz képződni a fékrendszerben, no meg a tudat, hogy 5.1.
www.mol.hu/repository/124936.p..." title="http://209.85.129.132/search?q=cache:r2ZtA-r2V5sJ:www.mol.hu/repository/124936.p..." target="_blank">http://209.85.129.132/search?q...
hello emberek

lenne egy kérdésem:

van egy értelme a DOT 4 -es fékolajat DOT 5.1 -re cserélni ?
Mik változnak a csere hatására?
Hobby célra is lenne értelme?

thx
Nem akarok beszólni de a DOLOMIT az egy karbonátos ásvány ami trigonális hexagonális rendszerben képződik!Leggyakrabban hidrotermás területeken,magnéziumban gazdag mészkövekben keletkezik.Öszetételét tekintve CaMg(Co3)2!Párszor megrántottak az egyetemen ásványtanból mire megtanultam mi fán terem!

Amire te gondoltál az szerintem a DANAMIT lesz!Jó választás mert jó nagy keménység és csuszó tulajdonságokkal rendelkezik!
Az bizony igaz. A futást csak próba gyanánt csinálta. Motorozni meg ma sem motoroztunk
még jóhogy nem U van az A helyett
Máma lemostam a motort ...félig meddig utána hajszáritóval olvasztottam le mindnehonnan a jeget+ beinditottam, hogymég azis melegitsen+ a garázs előt is lefagyott a viz és ott elzakóztam és fája a könyököm ,de nembaj holnap mindneképp megyek motorozni.De csak 1-én tudom felrakni mert ha hazaérek akkor megyek szilveszterezni
Csá energieee! Te merre laksz, mert én is B.A.Z-i vagyok! Msn-en dumálhatnánk ha gondolod?! Cim az adatlapomon! Üdv
HY! Laposracer még tavasszal véletlenül rátaláltam az oldalatra és ott láttam 2db vázat cr-hez az gondolom nincs már meg ...vagy mégis
kiütőd a picsába onnan és van 2 választásod:

1: veszel újat (de ez csak szettben lesz)
2: esztergáltatsz egy olyan méretű darabot ( bronz, dolomit )

szerintem de azért hallgass meg másokat is
Hello! Következő kérdésem lenne Cr-el kapcsolatban: a himba ahol a központi teló aljával kapcsolódik ott van egy gömbcsukló szerű valami és azt szeretném kiszedni. Tudja valaki hogyan kell, vagy esetleg mit lehet vele csinálni?
vagy valaki 1 jó 250-est
nem tud?
5 kiló körül?
Sziasztok, meg tudja nekem valaki mondani mikor volt miodellfrissités a hondánál 2000-körül 250-es cr. elöre is thx
Ne para,nem szoktam ilyenekből ügyet csinálni!Tanulj aztán gyere motorozni!
Csoki! Koszi a tegnapi fuvart, meg a valtot, es bocsi a bonyodalmakert, ma majd megrendszabalyozom a sracot. Ha tartozok zsvel, akkor szolj, mert tegnap kicsit kodos volt az este, nem tudom pontosan mit fizettem
Az a legjobb ha teljesen felépül,utána meg csak fokozatosan kezdi el terhelni magát!Sokan ott rontják el hogy félig felépülve vagánykodnak,aztán 5 év múlva nyögnek mint egy 70 éves!Saját börömön is tapasztaltam!
Köszi az érdeklődést. Alakul, még futásnál fáj egy kicsit a gerince, de már motorozna ezerrel.
Érdekel valakit egy Acerbic Cyclope Ece, 55W-os, halogénizzós, Honda piros fejidom. (4tűs csatlakozó, helyzetjelző, tompított, reflektor)
Hogy van az ifjú versenyző? Minden oké?
Emmeg honnan van? Túl ismerős!
Szerintem még nem sasoltad eléggé azt a segédvázat! Én kezem munkája!
CSÁ tok! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Pá mindenkinek
köszi
énis léptem jóéjt