Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, léptem aludni... köszi a linket, jóéjt!
Itt lehet böngészni http://www.manualz.info/
egy 700 megás CD-t nem küldök el mailcímre... max. CD-re kiírom, ha veszek üres CD-t, meg elbattyogok a postára, ahol amúgy semmi dolgom, stb. stb... Persze nem ingyen, csak úgy, Á tout le Monde...
C'est magnific...
Hello Laposracer!
Érdekelne az a 1995 CRE125-ös,ami 260ezerért van hirdetve!
Be tudnád számítani az én CR-em rá tudnék,fizetni csak mondj egy különbözetet!(adatlapomon megtalálod a motort)
És esetleg szállítást meg tudsz oldani?(fizetem)
Van egy internet címem is, ahonnan lehet leszedni ilyeneket. Van ott olyan is, hogy cr 250 és 500 ashoz csak motorral foglalkozik. Az viszont Angol
Ez a manual meg volt nekem is csak Franciául.
és ez mire jó?
légyszi küldd el
geri1@citromail.hu
Klassz csavarhúzóm az van.
Az egy finombeállító, alig észrevehető változást okoz. Versenyzőknek és olyanoknak való, akik olyan döbbenetes luxusban élnek, hogy van bőven idejük és klassz csavarhúzójuk is.
Erről kéne az ülés! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
milyen cd-ről van szóóóó?
Ja ja, csak ezt nem skubiztam meg.

A hátsó gátló tartályán van egy kis csavar. Avval mit és hogyan lehet állítani? Ezt nem találtam meg a cd-n.
...pedig ott a frankó kis CD-d
Akkor biztos feszes. Terhelt állapotban próbálkoztam, úgy, hogy akkor legyen egy kis lógása. De így van ez amikor az ember nem olvas utána.

ez jó
A vadi új is mozog valamennyit
De való igaz. Nem nagyon kéne kígyóznia a láncnak. Mit ír a szakirodalom? Általában semmit az égegyadta világon. A büdös, lusta mindenit. Hátul, a hajtott lánckeréken ha el tudod a láncszemet emelni a fogakról, akkor az már kuka, és ezzel egyidőben oldalra is lóg majd a lánc.

Mittomén...meg kell rángatni, lengetni, szagolni, és csak van annyi műszaki érzéketek, hogy tudjátok, hogy rossz...
A rossz lánc amúgy egy csomó mindenre jó. Levélnehezék, végólom a Tiszára gereblyézni, orkokat idomítani, vagy rosszlányokat kényeztetni, akik túl vadan szeretik a szadomazót.
oldalirányban a jó láncnak elvileg nem szabadna mozognia igaz?
vagyis csak minimálisan?
terheletlen állapotban a felső lánszakasz közepén 35-40mm összes lógást (alsó és felső pont közti távolság) ír a CR-biblia, á lá Bill Haynes.
Az elhasználódott lánckerekek az új láncot nagyon hamar szétnyújtják. Érdemes az egészet egyben cserélni.
Az ára főleg a lánctól függ.
Első lánckerék olyan 3ezer, hátsó 6-9ezer, lánc 8ezertől 15-ön át a 23ezerig.
Pl. én az alig kopott lánckerekeimhez egyelőre vettem egy új láncot, már most hozzányúlt sajna, de tavaszig (vagy 1-2 hónapig) bírja, és akkor komplett szett csere.
Küldtem mailt!

a cimmel! ! ! ! !
érdemes teljes láncszetet cserélni vagy elég csak a láncomat?
egy átlagos szet menyibe kerül?pls help
Még holnap lazítok egy kicsit a láncon, próbából, mert lehet egy kicsit feszesebbre állítottam, mint kéne. Ezt a jelenséget csak ma tapasztaltam, láncfeszítés után.
elég ahhoz egy szép csőröst ugrani, egy cimborám tudna erről mesélni...
Az enyémmel olyan szerencsésen estek hanyatt, hogy a segédvázat vissza lehetett hajlítani repedés nélkül, de a lovasának leszakadt a lépe, kulcscsontja törött stb... Mondjuk az engem nem érint.