egy 700 megás CD-t nem küldök el mailcímre... max. CD-re kiírom, ha veszek üres CD-t, meg elbattyogok a postára, ahol amúgy semmi dolgom, stb. stb... Persze nem ingyen, csak úgy, Á tout le Monde...
Hello Laposracer!
Érdekelne az a 1995 CRE125-ös,ami 260ezerért van hirdetve!
Be tudnád számítani az én CR-em rá tudnék,fizetni csak mondj egy különbözetet!(adatlapomon megtalálod a motort)
És esetleg szállítást meg tudsz oldani?(fizetem)
Az egy finombeállító, alig észrevehető változást okoz. Versenyzőknek és olyanoknak való, akik olyan döbbenetes luxusban élnek, hogy van bőven idejük és klassz csavarhúzójuk is.
A vadi új is mozog valamennyit
De való igaz. Nem nagyon kéne kígyóznia a láncnak. Mit ír a szakirodalom? Általában semmit az égegyadta világon. A büdös, lusta mindenit. Hátul, a hajtott lánckeréken ha el tudod a láncszemet emelni a fogakról, akkor az már kuka, és ezzel egyidőben oldalra is lóg majd a lánc.
Mittomén...meg kell rángatni, lengetni, szagolni, és csak van annyi műszaki érzéketek, hogy tudjátok, hogy rossz...
A rossz lánc amúgy egy csomó mindenre jó. Levélnehezék, végólom a Tiszára gereblyézni, orkokat idomítani, vagy rosszlányokat kényeztetni, akik túl vadan szeretik a szadomazót.
Az elhasználódott lánckerekek az új láncot nagyon hamar szétnyújtják. Érdemes az egészet egyben cserélni.
Az ára főleg a lánctól függ.
Első lánckerék olyan 3ezer, hátsó 6-9ezer, lánc 8ezertől 15-ön át a 23ezerig.
Pl. én az alig kopott lánckerekeimhez egyelőre vettem egy új láncot, már most hozzányúlt sajna, de tavaszig (vagy 1-2 hónapig) bírja, és akkor komplett szett csere.
Még holnap lazítok egy kicsit a láncon, próbából, mert lehet egy kicsit feszesebbre állítottam, mint kéne. Ezt a jelenséget csak ma tapasztaltam, láncfeszítés után.
elég ahhoz egy szép csőröst ugrani, egy cimborám tudna erről mesélni...
Az enyémmel olyan szerencsésen estek hanyatt, hogy a segédvázat vissza lehetett hajlítani repedés nélkül, de a lovasának leszakadt a lépe, kulcscsontja törött stb... Mondjuk az engem nem érint.
Érdekelne az a 1995 CRE125-ös,ami 260ezerért van hirdetve!
Be tudnád számítani az én CR-em rá tudnék,fizetni csak mondj egy különbözetet!(adatlapomon megtalálod a motort)
És esetleg szállítást meg tudsz oldani?(fizetem)
légyszi küldd el
geri1@citromail.hu
A hátsó gátló tartályán van egy kis csavar. Avval mit és hogyan lehet állítani? Ezt nem találtam meg a cd-n.
ez jó
De való igaz. Nem nagyon kéne kígyóznia a láncnak. Mit ír a szakirodalom? Általában semmit az égegyadta világon. A büdös, lusta mindenit. Hátul, a hajtott lánckeréken ha el tudod a láncszemet emelni a fogakról, akkor az már kuka, és ezzel egyidőben oldalra is lóg majd a lánc.
Mittomén...meg kell rángatni, lengetni, szagolni, és csak van annyi műszaki érzéketek, hogy tudjátok, hogy rossz...
A rossz lánc amúgy egy csomó mindenre jó. Levélnehezék, végólom a Tiszára gereblyézni, orkokat idomítani, vagy rosszlányokat kényeztetni, akik túl vadan szeretik a szadomazót.
vagyis csak minimálisan?
Az ára főleg a lánctól függ.
Első lánckerék olyan 3ezer, hátsó 6-9ezer, lánc 8ezertől 15-ön át a 23ezerig.
Pl. én az alig kopott lánckerekeimhez egyelőre vettem egy új láncot, már most hozzányúlt sajna, de tavaszig (vagy 1-2 hónapig) bírja, és akkor komplett szett csere.
a cimmel! ! ! ! !
egy átlagos szet menyibe kerül?pls help
Az enyémmel olyan szerencsésen estek hanyatt, hogy a segédvázat vissza lehetett hajlítani repedés nélkül, de a lovasának leszakadt a lépe, kulcscsontja törött stb... Mondjuk az engem nem érint.