ATF automata válto olaj.az én szervómba is kéne,meg némi víz is a hűtőbe Már hiányzik a sok alkoholista paraszt bénázása.Pénteken egy beállt nővel leírattam a nevét,pusztán szemétségből!És nem sikerült neki! csak egy csíkot bírt húzni! Majd kimászott,elcsoszogott a kapualjig,megfogta a kerítész és lecsúszott rajta!Gyönyörű volt,sajnáltam hogy nincs nálam kamera!
gyere át dumálni meg szerelni. Ne gyere nekem holmi taxizással, be van állva a város, mint a kopasz BMW-s a rokkantparkolóba.
Szervókormányhoz milyen olaj kell?
Na azt mégis hogy sikerült?Szerintem a mesterszállási mester sokat tudna regélni erről.Amit saját szemmel megfigyeltem az hogy más alakú a dugó teteje,pici arrébb van az ablak.de ami a leviccesebb nekem "four kelemen" dugó zörög a 250 be és 1-1,5 mmrel lentebb van a teteje a csapszeghez képest.Talp tömítés és hengerfej gyalulásból visszahoztam a kívánt hézagokat,szerintem jobb mint új korában! jóu lesz oda a meteor is!
Valóban ennyire észrevehető különbség van dugó es dugó között? Magyarázzátok már el, hogy mi különbség van pl a vertex és a wössner között.
Most fogok dugó venni, mert véletlenül eltörtük kemével a 10 üzemórás dugót, szóval aktuális.
Hello!
1:30-as keveréket ajánlom,és csak is full szintetikusat pl,:MX5,Putoline 2T..és más fullszintetikus olajak,Blokkba 10w-40-est..Légszűrőt rendszeresen takarítsd,meg ha érzed ,hogy nem megy úgy ahogy kéne ,Akkor vegyél bele wössner dugót:)
hello mindenki!
újdonsült cre-tulajdonos vagyok!
a kérdés az lenne hogy mire kéne odafigyelnem pl milyen olajjal használjam,milyen keverékkel,típushibái esetleg.
szóval légyszíves ismertessétek a praktikákat stb stb...
Az Andaxin leggyakoribb indikációi: csökkenti a szorongást, a félelmi érzést, az idegállapot túlfeszítettségét, a MOTOROS és psychés nyugtalanságot, véd a környezet zavaró behatásaitól és a műtétet megelőző izgalmaktól.
Szervókormányhoz milyen olaj kell?
Most fogok dugó venni, mert véletlenül eltörtük kemével a 10 üzemórás dugót, szóval aktuális.
1:30-as keveréket ajánlom,és csak is full szintetikusat pl,:MX5,Putoline 2T..és más fullszintetikus olajak,Blokkba 10w-40-est..Légszűrőt rendszeresen takarítsd,meg ha érzed ,hogy nem megy úgy ahogy kéne ,Akkor vegyél bele wössner dugót:)
újdonsült cre-tulajdonos vagyok!
a kérdés az lenne hogy mire kéne odafigyelnem pl milyen olajjal használjam,milyen keverékkel,típushibái esetleg.
szóval légyszíves ismertessétek a praktikákat stb stb...
láncom meg vígan úszkál a brigóban, legalább neki jó
Ott a motorom nala, es eszrevette, hogy spes kipurendszer van rajta. Bocsi, hogy felizgattunk
Én elöbb jelentkeztem
Telefonszámot tudsz adni?
...szemét