Sőt, ahogy hallom, tőled belépődíjat se kérnek már, ha cselébe bemutatsz egy lólengést a kerítésen, némi fennakadással...De így is azt mondják, hogy folyton ott "lógsz" a börze körül
Mióta nem kísérletezünk féláron vett motorok kétszeres áron való eladásával, mert feloszlott a Kukabúvár Bt. avagy az Ószeres Kft. Matyival, már nem érdekel, ki honnan szerzi a motort, annyiban érint a dolog, hogy ha szeretnék egy CR250-est, akkor azért kifizetem a TISZTESSÉGES árát, ha olyan.
Mindegy, hogy magánháztól, tőled, vagy akárhonnan van.
figy te véletlen nem tudod h olaszban hol rendezik meg minden összel a nagy motorvásárt? én azt hallottam h szarért húgyért lehet kapni jó motorokat a robogokat meg kenyér áron adják
ez azért nem teljesen így működik ha az ember valamitnem írt vagy mondottnyugodtad otthagyod v alkudsz egyébként ebay-ről eddig 2 motort vettem minkettőt olyan áron hogy nem kellett gondolkodni/ az se érdekelt volna ha be van állva mint a szög/ebay-ről nem lehet motort venni licitálva mert sokan nyomnak rá olasz-román-magyar-osztrák-szlovén stb nem tűnt fel hogy a motorok 80%a olaszból való főleg a régebbi évjáratok.európa legnagyobb felvevőpiaca ráadásul szinte egész évben szezon van/na jó most ott is szar az idő
240%3A1318
Olasz 250-R
240%3A1318
Karbon cucc!
Mindegy, hogy magánháztól, tőled, vagy akárhonnan van.
Ugrattam ma párat ,és fröcsögött az olaj a cipellőmre!