Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én akkor is mondtam hogy jók az áraid!
Igen igen , de én csak benéztem e-bay-ra mert reklámoztátok!
akkor én jól adom 360é
helló, írtam neked mailt még vmikor... dr 350eshez való sm szett érdekelne hogy mennyiért adnád? köszi
psszzt
cseRébe
Sőt, ahogy hallom, tőled belépődíjat se kérnek már, ha cselébe bemutatsz egy lólengést a kerítésen, némi fennakadással...De így is azt mondják, hogy folyton ott "lógsz" a börze körül
semmiféle érdemi infót nem tudok de ha van ilyen akkor nélkülem azt meg se nyitják
http://cgi.ebay.it/honda-cr-25...|66%3A2|65%3A12|39%3A1|
240%3A1318

Olasz 250-R
http://cgi.ebay.it/plastiche-h...|66%3A2|65%3A12|39%3A1|
240%3A1318

Karbon cucc!
Mióta nem kísérletezünk féláron vett motorok kétszeres áron való eladásával, mert feloszlott a Kukabúvár Bt. avagy az Ószeres Kft. Matyival, már nem érdekel, ki honnan szerzi a motort, annyiban érint a dolog, hogy ha szeretnék egy CR250-est, akkor azért kifizetem a TISZTESSÉGES árát, ha olyan.
Mindegy, hogy magánháztól, tőled, vagy akárhonnan van.
figy te véletlen nem tudod h olaszban hol rendezik meg minden összel a nagy motorvásárt? én azt hallottam h szarért húgyért lehet kapni jó motorokat a robogokat meg kenyér áron adják
bocs de égés
ez azért nem teljesen így működik ha az ember valamitnem írt vagy mondottnyugodtad otthagyod v alkudsz egyébként ebay-ről eddig 2 motort vettem minkettőt olyan áron hogy nem kellett gondolkodni/ az se érdekelt volna ha be van állva mint a szög/ebay-ről nem lehet motort venni licitálva mert sokan nyomnak rá olasz-román-magyar-osztrák-szlovén stb nem tűnt fel hogy a motorok 80%a olaszból való főleg a régebbi évjáratok.európa legnagyobb felvevőpiaca ráadásul szinte egész évben szezon van/na jó most ott is szar az idő
Enyém a kapunak volt döntve!
Bazz. A "muszáj" az "J". Tessék figyelni.
Kintvoltunk motorozni , nem csak FOTELKORSSZ-van itt!
ha árverésről veszed és rákattintóttál akkor el kell hoznod
Mer szar!

Ugrattam ma párat ,és fröcsögött az olaj a cipellőmre!
Az van patkolva, és erszti az olajat!
az meg minek
Meg első balos teló, kellene!
mondom 10e
sok... de azt mondják elkelt