Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

Azér megvette a CRF-et valaki, mert már nincs is fenn!
Én nem tom!

Majd a szervizbe megmondják, ismerem itt a hondába a szerelőt !
Tőle megkérdezem, majd nekiállok megcsinálni az elejét a motornak!
Hello! Srácok, hátsó központi telóba 10-es olaj jó lesz? Nem vagyok kisdarab és ezért gondoltam erre,de nekem azt mondták, hogy felujitásnál 5-öset szoktak rakni bele!
ELADÓ egy BULL GAP'08 Skull sisak méret hiba miatt teljesen uj illetve ajándék scott szemüveg zsir uj!M-es méret!20.000ft az egész!
asszem elmegyek gumishoz és a hátuljába is töltetek 1 kicsit vagy legalább megnézem mennyi van benne az nemvészes ...de az eleje , kemény és ráadásul akárhova tekerek bármelyiken nem érzek változást a csillapitáson
megnéztem a videót 6 szor, most már menni fog remélem!
juteszembe nekem is kéne cserélni benne olajat ....az létezik , ha már öreg az olaj akkor hiába állitom nem változik?
Amikor kivettem a régit akkor teszem vissza az újat!

Nehogy fordítva tegyem be!
tudod mi a szopás? ha a simeringet forditva rakod fel és csak akkor veszed észre mikor már összeraktad az egészet és épp illesztenéd a helyére az GÁZ
Hát én ennyire nem akarom bántani a telóm!
Faszán befogja satuba a telót, had bassza-karcolja össze...én rongy vagy alulemez, vagy legalább két kis darab fenyődeszka közé fogom a karcolható cuccokat.
Kicsit messze van nekem , itthon szeretném megcsinálni!

Csak a szimeringet akarom kicserélni!Nem akarnám darabokra szedni!
a legegyszerűbb Gyálon a Bajner Józsinál 12ezerért, szakszerszámokkal, Kawasaki műhelyben...
Minden más csak bonyolultabb lehet
Hogy a legegyszerűbb ,az első teló szimeringeket kicserélni?
" TALÁLT " moci lehet?
nem tudom..szerinted?
Valaki biztosan így is megveszi!
Gondoltam, ezért irtam hogy képet!

Annyi baja volt, mért is nem volt szám benne!?
jah, a vételhez mindössze egy rendes váz-és motorszám, meg adásvételi kell, ugye...
Csak ugratlak, nem vettem meg. NEM veszek négyüteműt, szerintem még évekig, pláne nem 450-est, a nagy lenne, nem élvezném.
Én meg most szedem szét az elejét, kipurcantak a telóim!

Pont a fékre ömlik az olaj a balos szárból, nem is fog rendesen!
Na ne te vetted meg , Laposnak valami szám hiányzott csak a vételhez!

Képeket, akkor majd elhiszem!
Sziasztok! Márcsak kipuheggesztés és folyadékok kellenek a mociba és kész
Jól megy, csak a vezérműlánc csörög be néha, meg alig bírtam a kopott kormánycsutkákat leszedni, hogy az új Racetech-et ráhúzzam.
Senki nem vette meg azt a 400e-res CRF-et!?

Milyen állapotban volt!?