Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahóóóóóóóóóó
kerdajkurfli19@hotmail.com
heló kiki bocsi de nem tudtam csinálni.holnap délelött küldöm.mailcimet adnál?
Kép?
...senki...
Ar......ny!

Na sehol senki!?
Nah, mindenkit lekéstem? Elbasztam az időt.
Helló!

akkor nem nagy a probléma.
Hááát a bakon lévő motorozást látva.... Semmi kétség a bepörgést illetően.
Utána meg mentünk egy kicsit varacskolni
NAJÓ ahoz TÚL rég motoroztam mégis kimegyek befejezni ugyse tom a kipuff miadt de a zsirzást meg a nézegetést tudom ma is ugyse lesz 1 orám hnap ............ kipuff nélkülis kilehet próbálni külön az utcalakók kedvéért azthiszem bevagyok pörögve ennyit irni mindenfélét
Én ma zsírozgattam egy kicsit a lengőkart
inkább holnap ,mert ahogy ismerem magam addig nemfejezem be mig nemmegy, meg amugyis a lengőkart kell előbb bezsirozni és azt most nics kedvem
a vázból. 1 ismerős csinálta hajtókar cuccli pucclikat...áááh itt én nemmegyekki BUZIK az utcába multkor 2x mentem el 1 ház előtt oda-meg vissza és vissza felé aszthiszem papucsot basztak hozzám(az igaz, hogy kb 24h körül volt)de ha autó megy el az utcába 3-kor az nembaj ha 5x megy el azse pedig ahogy én mentem, csak anyi gázt huztam, hogy ne fulladjon le és van 1 robeszos az full gázon megy annak szabad? mind1 ha mégegyszer szolnak akkor énis
Én minden nap szerelek
De addig meg le se álj amíg egy karikát nem mentél vele!
Blokkod honnan van?
ezigy nemokés valami vonz ki a garázsba nembirom ki hogy ne kezdjem el ma .....mikor vittem be a blokot azt mondtam a váznak,hogy :NÉZD CSAK MIVAN ITT
HY! Esetleg holnap valaki nem szerel? mert én igen, lehetne szerviz csütörtök hátsó dobot szereztem másikat kb 15 cm el hoszabb és anyit kilog majd ,de megoldjuk
Mindenki az Izaorát nézi ?
én is remélem!
Péntek délután nagyüzem lesz, Nautilus barátunk vasát is ripityre szedjük, közben a háttérben a te géped összeáll, remélem.
ok
én meg holnap megyek oda,ott mindig kicsinálnak
pihenj,pihenj