Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök. Nehogy elmeséld, mi az, honnan, mennyiért...
üdv nem azt mondtam hogy az egész alktrészt rakd bele csak azt a gömbcsapágyat ami a másikban nagyon lógott.Má nem tudom az melyik évjáraté volt de így egészen más lehet most a himbarendszer áttétele
Aha hihi
Vettél motort?
Mi meg csak abban. Lápi versenyzőtől kaptam egy csere alkatrészt a hátsó himbához. Ettől olyan magas lett a fara, hogy lábujjhegyeznem kell, pedig 186 cm vagyok. Na így sárban kicsit izgi volt. Majd állítani kell a hátsó rugón asszem.
Mi is mentünk sárban is!

De fasza volt!
Nálunk még akkora sár volt, hogy alig találtunk olyan utat ahol egyáltalán az út szélén a fűben el lehetett menni.
Ma volt, elindutunk tesómmal megin és találkoztunk Petiékkel majd eggyütt mentünk tovább!

Nagyon jó volt, csak még nagyon fosok a motortól, kevés a bátorság!
hol volt ez? Mikor?
Marha sokat kell gyakorolnom hogy lépést tartsak velük!

Peti végig 1kerekezgettet mellettem ,én meg örültem hogy a motoron tudok ülni!
Akikkel kinn voltam brutálba nyomatják!
szokásos, 11-12 körültől 16:00
Bugyi lesz a dologból.
Mettől meddig lesztek kint?
Na kérem...a CR hátsó kerekében 3 új SKF-csapágy, 2 új szimmering, 2 új NISSIN fékbetét, rajta egy új D.I.D.-lánc, minden beállítva, zsírozva...Kedden irány a phááályaaa
Még ilyen trükköt. Köszi
Hello!
Szivató balra,jobbra tekergetésével
a szivató kintebb tekerésével
Hogy lehet alapjáratot állítani cr 250-en?
Jaaaa
Nem a motor. Az HONDA, persze, hogy semmi baja. A PC-jéről beszél
Szasztok!

Most értem haza, most visszaolvasok!
Hello Matlé.

Nem rég még semmi baja nem volt. Mi lelete?
bocs keme!bahalt a gépem,eddig tartott az újra élesztés.1x felgyújtom ezt a lomot!
Hy! Egy kis segítségre lenne szükségem! Egy egyetemi feladat kapcsán szükségem lenne a CRF 450 motorjának súlyára. Ha valaki tudja, akkor megköszönném, ha megosztaná velem
Az van itthon. Akkor teszek is a szervóba, mert már kezd fura hangja lenni, hidraulikus rásegítés helyett pneumatikus
Hétfőn munkanap, kedden szerelés KÖZBEN pálya, hallod, Mr. Nautilus?!
Mehecc Matlé gépével is. Remélem Kakukkéval is...