hello
lessz egy eladó idomszettem honda cr 125 (1999)első hátsó sárvédő hűtőtaarók oldalidomok telóvédő rajtszámtábla meg ülés.ha valakit érdekelne szóljon.meg tunk egyezni.bagóért viheteő.amúgy az elő sárvédő és az hűtőtakarók kb 5 hónaposak de a többi sincs rossz állapotba.matrica nincs rajtuk csak a faridomon.
Helló Marci. Szétszettük, lehúztuk a hengert, bár nem csörgött. A dugó gyürű henger nagyon szép, csak a power nincs jól összerakva, nem tud se ki se bezárni, mert a fogaskeréknél elcsúszva rakkta össze. De megjegyzem, hogy ha dugó gondom van akkor kereslek.
Ebben igazad van!De pl futómű beállításnál ha jól emlékszem szinte csak alap adatok vannak!
De arra is tudok jobbat Írtok egy e-mailt a budapesti öhlins márkaszervízbe és Déczi úr ha minden igaz készséggel segít! Ott megmondják a helyes beállítást súlyra meghatározva! Olajmennyiség, húzó- nyomó okozat beállítását!
attol hogy te tanultál géptant még más lehet segítségre szorul! és azért itt a karbi beállítástól kezdve futóműbeállításon át sok egyéb információt ad nekünk! a pénzböl meg nem meggazdagodnék csupán magát a fénymásolás költségét gondoltam érte elkérni!
Olyan ért pénzt kiadni? Milyen jó hogy tanultam géptant majdnem autószerelő szinten Pedig aztán erdész vagyok Nameg valakinek van egy kis gyakorlatiassága akkor egy 2T-t simán szét tud szedni meg össze!
Na, vagyok. A mission meg accomplishedve van. Akinek köll Fuchs olaj a bolti ár (de tényleg a bolti ár, és nem valami irreálisan kitalált ár) feléért, szóljon.
mondjuk szerelni?
ma jó napom van. minden oké.
lessz egy eladó idomszettem honda cr 125 (1999)első hátsó sárvédő hűtőtaarók oldalidomok telóvédő rajtszámtábla meg ülés.ha valakit érdekelne szóljon.meg tunk egyezni.bagóért viheteő.amúgy az elő sárvédő és az hűtőtakarók kb 5 hónaposak de a többi sincs rossz állapotba.matrica nincs rajtuk csak a faridomon.
Lopott lehet a motor?
Akkor elég gáz hogy olcsón adja, blokja jó volt?
De arra is tudok jobbat Írtok egy e-mailt a budapesti öhlins márkaszervízbe és Déczi úr ha minden igaz készséggel segít! Ott megmondják a helyes beállítást súlyra meghatározva! Olajmennyiség, húzó- nyomó okozat beállítását!
Tessék itt megtalálod ami neked kell!
És itt válaszd ki melyik a tiéd!
Nem tudjátok hol tudok szerelési rajzt letölteni?Honda cr 125 2003