Láncról még annyit hogy o-ringeset vagy x-ringeset ha nem kezel i az ember sprével akkor is lazán kétszer annyi ideig kibírja mint a gyűrű nélküliek!Mondhatni elég ha mosáskor alaposan le van mosva meg neki megy az ember kefével Én castrol-t használok annál jobb nem kell!Hozzáteszem egy lácvédő "olajnak" az a lényege hogy minél jobban ragadjon, tapadjon mert a görgőkközt így tömődik el a hézak és így nem tud bejutni oda a retek
Egyik haverom az igazi echte nyúlós jól tapadó motorfűrészláncra esküszik Lehet nemmond hülyeséget
Az Ipone Sand-ben az az okosság állítólag, hogy nem ragad rá a homok. Majd meglátom...
Na, elhúztam haverhoz, rendeltem 5 liter 10W40-es olajat, éljen a sűrű olajcsere!
Na meg 2T vs 4T Amatőr szinten semmit nem jelent! Punnyadt az ember edzzen többet!Hozzáteszem egy 4T-hez is kell fizikum és állóképesség! De egyet mondok aki 2T-vel lemotorozza a 4T-seket az 4T-vel verhetetlen
Már megint a lánc
Amatőr szinten vagy o vagy x gyűrűs láncot érdemes venni!Lefogja egy picit a motort meg lehet hogy észreveszi az ember(125-nél) de nemondja nekem senki hogy amatőr szinten lemotoroz egy 125-öst! hameg igen akkor váltson nagyobbra! Aztán ottmeg biztos hogy nem !
Nekünk itt a bakonyban elég jól szerepel. a homokot pontosan nem tudom , de itt a vegyessel megbirkózik. DID et is forgalmazok , de mi nem észleltünk a kettő között érdembeli különbséget. viszont a did 8000rel drágább
Egyik haverom az igazi echte nyúlós jól tapadó motorfűrészláncra esküszik Lehet nemmond hülyeséget