Na ja! De engem nem is érdekel nagyon a javítgatás nekem egy franko sport rezó kell savállóból vagy legyen nikkelezett mit bánom én csak ép és egészséges legyen meg persze "krómos"
maki, bazzeg, mit nem tudsz? Kinek, mire írtad ezt? meg kb. minden hozzászólásodat?
Olyan nehéz a "válasz erre"-re kattintani? Ne fárassz már, úgy kell nyomozgatni, hogy vajon kinek szánod amiket beírsz...
Légyszives, könyörgöm, használd már azt az orrbatúrt "válasz erre"-t, nem fog fájni, és mindenki csak jobban járhat vele...
hellü mindenki! fél órája inditottam be a picim végre KÉSZ van éshát:..... a szivem ááá jajjdejo a szivem ááh deszépvolt dejovolt uuu SZERETEM bocsesz videot nembirtam csinálni ,de remélem 1 hetet kibirtok ....és remélem énis juuj defincsi hangja lett ezzel az új dobbal uuuu a szivem pont a kipuff mellett volt és majd beszakadt ,de megérte
okés ha gondolod helyre is rakatom neked a horpadásokat! Meg még adok hozzá hőálló fekete festéket! De majd csak akkor ha lesz másik Mert valamivel hajtani kell
jaa nem az hogy használhatotlan hanem nekem már nem jó meglehetne csinálni felhevíteni kifujatni kompreszorral!
De nekem már valami jobb kéne! Bazitán meg Kanizsán már horpadt rezóval mentem! De azé teljesített de nem eleget!
Nekem 2003as cr250re kéne