Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg? Milyen motorra való, eladod?
Nekem 2003as cr250re kéne
Tuning kipufogó, a net szerint, és a DOMA-rendszert is ők gyártják, úgy tűnik, mert elég sokszor emlegeti a google így: "SPES-Doma"
...hogy itt van a sufnimban.
Estét mindenkinek!
Tudtok valamit a SPES kipu rendszerről?
Nem úgy gondoltam h egész nap azt csinálja, hanem este odaviszed és másnap este mehetsz érte.
Szerintem egy telefont megér, hátha a Mesterszállási Motorgyárnak van.
Ja és persze 30E körül legyen mert 50E-ért már én is tudok pro circuitot
Na ja! De engem nem is érdekel nagyon a javítgatás nekem egy franko sport rezó kell savállóból vagy legyen nikkelezett mit bánom én csak ép és egészséges legyen meg persze "krómos"
Jó ajánlat, csak a Bajner-fater itt van 20km-re
Mit a rezót? Haverom 3000ért megcsinálja és kb fél óra alatt
Azt is?
Nem tudtam! Köszi, felhívom.
Áhh, én kérek elnézést, kicsit szar napom volt (részben), nem vagyok valami türelmes hangulatban.

...de azért használd a v.erre-t
Hellló
A Bajner Józsi 1 nap alatt megcsinálja 4000FT-ért
sztem nekem írta...
mert kérdeztem tőle h laposracernek nem-e lehet kipuffja...
Bocsesz ha zavar! Meglesz!
maki, bazzeg, mit nem tudsz? Kinek, mire írtad ezt? meg kb. minden hozzászólásodat?
Olyan nehéz a "válasz erre"-re kattintani? Ne fárassz már, úgy kell nyomozgatni, hogy vajon kinek szánod amiket beírsz...

Légyszives, könyörgöm, használd már azt az orrbatúrt "válasz erre"-t, nem fog fájni, és mindenki csak jobban járhat vele...
Nem tudom:S
kimaradt a végéről az hogy: jááj a szivem ................
hellü mindenki! fél órája inditottam be a picim végre KÉSZ van éshát:..... a szivem ááá jajjdejo a szivem ááh deszépvolt dejovolt uuu SZERETEM bocsesz videot nembirtam csinálni ,de remélem 1 hetet kibirtok ....és remélem énis juuj defincsi hangja lett ezzel az új dobbal uuuu a szivem pont a kipuff mellett volt és majd beszakadt ,de megérte
Hőálló fekete nem kell az van havernak
oké rendben ha aktuális lessz szólj!
amúgy laposracernek nem lehet?
okés ha gondolod helyre is rakatom neked a horpadásokat! Meg még adok hozzá hőálló fekete festéket! De majd csak akkor ha lesz másik Mert valamivel hajtani kell
Pest megyében ki tud rezót kihorpasztani?
ha szerválsz másikat majd lehetséges h érdekel....
jaa nem az hogy használhatotlan hanem nekem már nem jó meglehetne csinálni felhevíteni kifujatni kompreszorral!
De nekem már valami jobb kéne! Bazitán meg Kanizsán már horpadt rezóval mentem! De azé teljesített de nem eleget!
Van egy eladó CR vázam.