Egyébbként a telőt szinte felesleges minden kroszpályán állítgatni! Leginkább súlytol és motorozási stílustól függ! Szerintem itt ölég kevés olyan jelentkező van aki profi szinten nyomja Mert amatőr szinten ez olyan minimális változás hogy nagyon észre sem venni! Kb olyan mint a sima lánc meg az ó gyűrűs lánc!
szerintelég , ha meleg alá 1 olyan baszt amibe beletud esni, és fentről aluminiummal ütöd vagy gumi kalapáccsal ha meleg elégnek kell annak is lennie talán ...még nempróbáltam
azért ezt nem gondoltam volna 14h-tól 18h-ig csináltam a kipuffot és ettől nemértem rá elmenni olajokér pffff majd holnap már télleg csak az kell és végre hallhatom újjra a hangját..........lehet, hogy betolom majd a fa alá
de mondjuk ha nem járok pályára csak az erdőbe endúrózni akkor elég lenne egyfajta beállítás hogy ha meg tudnak adni valami köztes értéket
de lehet hogy hülyeséget irok
a cr kormány csapágyáról lenne szó, cserére szorul szegény.
Találtam egy videót a cseréről / http://www.pivotworks.com/inde... /
na mármost amikor elkezdi felmelegíteni ezt nekem is így kéne csinálnom itthon hogy le tudjam szedni a csapágyat vagy van más módszer is?
válaszokat mástól is elfogadok akik jártasak ebben
akkor azt akarjátok ezzel mondani hogy ha én mondjuk írok egy e-mailt nekik http://www.futomu-tuning.hu/
és megadom nekik hogy 100 kg vagyok és van egy 125 -ös HONDA Cr-m 1995 -ös évjárattal akkor kapok majd egy választ a tellóm helyes beállításaival ?
Hát a legoptimálisabb olaj a 5w. A telóbeállításnál nem tudom mire gondolsz a középpel! van felül is meg alul is egy állító csavar és van mellette két betű s (smal) h (high) namost mind a kettőt eltekered az s felé és onnan kezded a h fele tekerni egyszerre mind a kettőt!De ezzel csak azt állítod be hogy a telód egyforma gyorsasággal fog befelé és kifelé mozogni csak nem ugyan akkora erővel! Egyébbként ezt legjobban szervízben tudják megmondani ott megkapod a súlyodhoz a motorozási stílusodhoz a legmegfelelőbb beállítást! Az első telóba a cr250-be gyári adatok alapján 0.75 liter kell! De itt is az olaj mennyiségének csökkentésével ill. növelésével tudod befolyásolni a teló finomságát! A 0.75 az egy optimális átlag ami a 90%-nak megfelelő!
Hellósztok! Nekemi is fel kellene frissítenem a cr be az olajat, de fogalmam nincs hogy milyen olaj lenne a jó, ill. azt sem tudom mennyi kell bele. A beállítáeról nem is beszélek, hogy ha középre állítva mekkora súlyra van beállítva. Ha tudtok segíteni akkor azt megköszönném.
Ma megjött a vázvédőm is , Teljes az optika!
de lehet hogy hülyeséget irok
a cr kormány csapágyáról lenne szó, cserére szorul szegény.
Találtam egy videót a cseréről / http://www.pivotworks.com/inde... /
na mármost amikor elkezdi felmelegíteni ezt nekem is így kéne csinálnom itthon hogy le tudjam szedni a csapágyat vagy van más módszer is?
válaszokat mástól is elfogadok akik jártasak ebben
és megadom nekik hogy 100 kg vagyok és van egy 125 -ös HONDA Cr-m 1995 -ös évjárattal akkor kapok majd egy választ a tellóm helyes beállításaival ?
Amúgy a "H" az a "HARD", azaz "KEMÉNY", az "S" az a "SOFT", jelentése meglepő módon "PUHA".
...a többi stimmel.