Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja bocsesz, de Tatán a pályán lehet hogy találkozunk!

Ha jössz majd véletlen át!
Köszi! megvan.
ez csak illusztráció de hasonló formálya van , és máshol vannaka lyukak.
Hi emberek

CRF450R re kartervédő eladó 15000ft
Albert Racing, nem csaka blokk alját védi. 5 perc alatt fel lehet rakni.
érdeklődni
06208244482
vagy xr600r@freemail.hu címen lehet
nem létezik
az létezik hogy nekem nemolyan a karbim, mert az enyémen nézegettem még régeben, de a suber tűt nemlehet állitgatni
Hidegbe mindig nagyobb fuvoka kell és kevesebb levegö.Nyáron pont forditva.
de ez mind benne van ebben:
nem tudom, nekem 172 volt benne, azt kivettem, 178-ast bele, tűt a felülről negyedikbe, levegőcsavart 1,2 fordulatot ki, és most nem tudok olyan gyorsan rárántani a gázcsutkára, hogy behörrenjen.
ok, kössz! ha jól emlékszem nekem 172 vagy 175 van az kevés?
178
mekkorátis vettél bele?már elfelejtettem
akkor megnyugodtam már azthittem dugót kell cserélnem akkor viszont ...nemmondomel majd holnap ugyis kiderül
a 450-es crf en mindkét olajat bal oldalt kell leengedni a lánfogaskerék és aváltó környékén kéne találdod,az egyik asszem a gyújtást takaró dekli jobb alsó sarka,a másik meg mélyebben de asszem mellette de nem 100%
észre át kell fúvókázni!
biztos, mert mióta átfúvókáztam a 125-öst, meg átállítottam a tűt, REPÜL...
jolvanna nemkell kiabállni ezér irtam mert sejtettem
15 Celsius fok különbséget észreveszi a motor már nem?
szervízkönyv nincs hozzá? vagy bármelyik kereskedés segít. Ha itt nem jönne valaki, akinek van 4T-je
egy fajta olaj igen, de külön van választva a blokk a váltótól így két külömböző helyen kell leengedni is és feltölteni is
igen oltárit mivel a crfbe két külön olajos rész van!alul oldalt kell lennie annak!
4T motort még annyira nemtanulmányoztam, de tudtommal 1 olajkell bele nem? nemtudom lehet, hogy oltári baromságot mondok
Passz. 2T-ben jobban elboldogulok.
2007 honda crf 250r alul csak a motorolajét találtam
Alul...

(milyen motoron? )