értem!én elcserélném!eladtam a hondám és bergem van!szoval van egy zsir uj tld hondás kesztyüm szemcsim bukom fékarok ilyen aproságok uhogy sztem megtudunk egyezni valamit cserélönk!irj
Ha tömités elszakad akkor vágni kell.Szétszedésnél meglátod a sorrendet.Egy lamelle egy fémkarika és igy tovább.Rugot is cserélj.ITT megtudod nézni s zerelést.Mondjuk ez nem cr de nem sokban különbözik szerintem.
cre 250-ről lenne szó..
és a deknihez mindenképp vegyek/csináljak új tömítést?
vagy oda nem kell?
a lamellákat csak simán bekell rakni vagy van valami különös elrendezési sorrendjük?
Kicsit lehetetlen paramétereket adtál meg,nemtudom mennyire gondoltad komolyan!Minden esetre ha ilyesmin töröd a fejed,megfelelő védő felszerelésekben felöltözve kipróbálhatod a cr 250 es mocimat.Ha még mindíg a 450 esen gondolkozol akkor le kéne állnod a gyúrással!
Rendicsek akkor maradjon ez az elsődleges verzió!Hát igen,iminek vannak ilyen napjai.De kinek nem?Fel tud ő kelni időben is,csak amikor már tele a töke mindennel,akkor leszar mindent.Hiába csörög a telefon,oda sem figyel!:)Na ja szegény kakukk nem tudott mit betolni a fa alá!:S Remélem hétvégéig megjavul a kezed,bugyin jót lehet menni!Majd felveszem ahogy lekörözöd a mestert! :) (reméljük nem olvas vissza a fórumon) Jók voltak azok az rm ek!Azóta sem mentem olyan kényelmes mocival mint az a rm 250 volt!
nem tudom,nem különösebben értek hozzá de én nem tenném
mondjuk ha mindegyiknek azonos a viszkozitása akkor kitudja....
amugy találkozott már valaki olyannal hogy,az első átütőtengely beszerelésnél valami brutálisan szorul?
ennek mi lehet az oka?
és még olyannal hogy a teló alja lecsúszik a krómszárról?
emberek lenne egy kérdésem:
olajcsere lesz a mocin de a Motorex gear oil-ból 1dl -rel kevesebb van gondoltam ráöntök az Ipone Box 2 Syntetic váltóolajból. Szerintetek nem gáz ? Most ne azt a 2600 Ft -os liter árat nézzétek mert van mind2ből és el kell használni.
huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu hééééééééééj gyorsan SŰRGŐS ha csak gyűrűt cserélek az is elég vagy dugóval eggyütt cseréljem mik a kockázatok lécci választ szeretnék...meg motorozni már
vegyél fel
igen én árulom...
akkor addig nem boritom szét csak akkor amikor meglesz már az alkatrész.
és a deknihez mindenképp vegyek/csináljak új tömítést?
vagy oda nem kell?
a lamellákat csak simán bekell rakni vagy van valami különös elrendezési sorrendjük?
mondjuk ha mindegyiknek azonos a viszkozitása akkor kitudja....
amugy találkozott már valaki olyannal hogy,az első átütőtengely beszerelésnél valami brutálisan szorul?
ennek mi lehet az oka?
és még olyannal hogy a teló alja lecsúszik a krómszárról?
olajcsere lesz a mocin de a Motorex gear oil-ból 1dl -rel kevesebb van gondoltam ráöntök az Ipone Box 2 Syntetic váltóolajból. Szerintetek nem gáz ? Most ne azt a 2600 Ft -os liter árat nézzétek mert van mind2ből és el kell használni.
A CBR-eid nem nagyon ismerősek, de itt 1 kis helyi térkép!
Mi az utcsó utcából indulunk mindig Szőnyből!
Én is Komáromi vagyok, merre szoktál csapatni!?
Mi mindig Szőnyből indulunk,és megyünk Kőpite, Naszály , Mocsa , Grébics felé!