Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló arcok. Boldog Karit.
Sziasztok.Meg tudná valaki mondani hogy hol találom a váltoólaj leengedő csavarját?Köszi
szaraz18(kukac)hotmal(pont)com
vegyél fel
értem!én elcserélném!eladtam a hondám és bergem van!szoval van egy zsir uj tld hondás kesztyüm szemcsim bukom fékarok ilyen aproságok uhogy sztem megtudunk egyezni valamit cserélönk!irj
Hello!
igen én árulom...
köszi szépen.
akkor addig nem boritom szét csak akkor amikor meglesz már az alkatrész.
csa szaraz18 te árulod a berg hátso sárvédöt?
végre nálunkis esik a HÓV
Ha tömités elszakad akkor vágni kell.Szétszedésnél meglátod a sorrendet.Egy lamelle egy fémkarika és igy tovább.Rugot is cserélj.ITT megtudod nézni s zerelést.Mondjuk ez nem cr de nem sokban különbözik szerintem.
cre 250-ről lenne szó..
és a deknihez mindenképp vegyek/csináljak új tömítést?
vagy oda nem kell?
a lamellákat csak simán bekell rakni vagy van valami különös elrendezési sorrendjük?
Milyen motor?Szerintem nem kell.Négy vagy 5 csavar fogja.Öszerakásnál kicsit macerás mert a rugokat össze kell nyomni.
nem tudja valaki hogy,kuplung lamella cseréléshez kell valami külön célszerszám?
Ha mindkettö full szintetukus nyogodtan öszekeverheten nem fog becsomosodni.Maximum az olaj vizkozitása fog megváltozni.
Ha dugo nincs elkopva akkor nyugodttan cserélhetsz csak gyürüt.
Kicsit lehetetlen paramétereket adtál meg,nemtudom mennyire gondoltad komolyan!Minden esetre ha ilyesmin töröd a fejed,megfelelő védő felszerelésekben felöltözve kipróbálhatod a cr 250 es mocimat.Ha még mindíg a 450 esen gondolkozol akkor le kéne állnod a gyúrással!
megszaladt a keze a nulla felett
Perszehogy nem ismerősek,mert Észak Komárom.
Rendicsek akkor maradjon ez az elsődleges verzió!Hát igen,iminek vannak ilyen napjai.De kinek nem?Fel tud ő kelni időben is,csak amikor már tele a töke mindennel,akkor leszar mindent.Hiába csörög a telefon,oda sem figyel!:)Na ja szegény kakukk nem tudott mit betolni a fa alá!:S Remélem hétvégéig megjavul a kezed,bugyin jót lehet menni!Majd felveszem ahogy lekörözöd a mestert! :) (reméljük nem olvas vissza a fórumon) Jók voltak azok az rm ek!Azóta sem mentem olyan kényelmes mocival mint az a rm 250 volt!
nem tudom,nem különösebben értek hozzá de én nem tenném
mondjuk ha mindegyiknek azonos a viszkozitása akkor kitudja....
amugy találkozott már valaki olyannal hogy,az első átütőtengely beszerelésnél valami brutálisan szorul?
ennek mi lehet az oka?
és még olyannal hogy a teló alja lecsúszik a krómszárról?
emberek lenne egy kérdésem:
olajcsere lesz a mocin de a Motorex gear oil-ból 1dl -rel kevesebb van gondoltam ráöntök az Ipone Box 2 Syntetic váltóolajból. Szerintetek nem gáz ? Most ne azt a 2600 Ft -os liter árat nézzétek mert van mind2ből és el kell használni.
Hg3 Csávó!

A CBR-eid nem nagyon ismerősek, de itt 1 kis helyi térkép!

Mi az utcsó utcából indulunk mindig Szőnyből!
huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu hééééééééééj gyorsan SŰRGŐS ha csak gyűrűt cserélek az is elég vagy dugóval eggyütt cseréljem mik a kockázatok lécci választ szeretnék...meg motorozni már
Helllo!

Én is Komáromi vagyok, merre szoktál csapatni!?

Mi mindig Szőnyből indulunk,és megyünk Kőpite, Naszály , Mocsa , Grébics felé!