Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piros ekete ülés!?
ne punnyadjatok má
pont így vagyok vele én is de mivel én ezt csinálom muszály valamit nyomni ha kimegyek és az ember rámondja hogy 1800euro muszály vagyok elhozni ha nincs más legalább az utat fussa ki
nem félek ám ha vki elviszi vmelyik motort is, kurvára döglött a piac tavaszig még sokan eldják a gépüket ennyiért mert nincs lé felújításra
jól van Imre nem azért mondtam tudom hogy minden lépésed megfontolt és többszörösen átgondolt null
nekema crf-re 1ember telefonált megkérdezte mennyi a vége eljött elvitte 530 meg egy motorhibás tuareg/+50/ és annyi volt ez volt májusban a sok olcsó fos legalább valamennyire pörög meg nem kell berakni 4-5 kilókat de ez ennyiért akkor is jó pörögj rá mert én napközben hívni fogom az embert
nem a NAAAGY bizniszért csináltam. Akarok tavasszal Kakucson pályázni, és nem a CBF600-ast kéne földhöz csapni. Teljesen felesleges volt két krosszmotor itthon.
Most két esély van,
-valaki elviszi valamennyiért a ZXR400-ast, eladom a CR125-öt, és a kettőből van egy CR250
-megmarad a ZXR, és tavasszal elhülyéskedek vele, addigra talán újra forgalomba lehet helyezni

Nekem mindkettő jó.
soakn rájöttek h a 4t nek sokkal drágább a fentartása ennyi sztem!
A 4-T nagyon drága család mellet!
én unom őket de zx4r áhhh inkább..... nem tudom mit írjak de nem tűrné a nyomdafestéket még mindig azt mondom hogy nem volt nagy biznisz
CR 250-net nem lehet megunni, ha 1X veszel 1-et!
engem igazából nem zavar/a titok : még annál is olcsóbban/ egyébként az újhullámos 4t krosszmotorok ára rohamosan zuhan mindenhol próbáljon meg valaki pl 04-5-6 cr250t találni normális áron a crf meg mind eladhatatlan nem beszélve kxf rmz stb
PÉNZ szag beindult ám a fórum
ha láttok olyat, aki megunta a CR250-esét, és inkább pályázna egy ZX4R-rel, bátran szóljatok
Ez a piros fekete kéne!

Megvan még!?

ELtehetnéd nekem, max 1-2 hét karira szánom magamnak!
egyik crf-et amit néztem télleg 02-03 lehetett a blokkjáról lehet látni de volt olyan is ami télleg 04-es volt de mindegy most sztem kurva sok olcsó autó és motor lesz lesz választék lehet csemegézni
igen azaz
ülés 10e azokat a tárcsákat eladtam meg most jut eszembe hogy az a 95utáni agyra való/tiéd 92-94valahol/ és annak már 6csavaros az agy
Vettem én már neki a....ööö...khm...-től a varrógépen át az NS-1-esig mindent
nem mondod hogy ilyeneket veszel ajándékba? aszemvan mit tanulnom
Eladtad azt a motort amit nekem szedtél szét!?

Még az ülést megvettem volna róla!

Meg a hullámos tárcsát megnézhetnéd nekem!

Ma is voltam kapartatni, állatul megy a bringa!
csajomnak vettem, 5ezer Ft. Kérd el tőle, amúgy bírja a fejed.
add ide azt a könyvet hátha Ti is jobban jártok