Amúgy hírdetnek itt egyet, ez a srác előtt az enyém volt, kb 1 éve, akkor jó állapotban volt, én úgy vettem egy sráctól hogy fel volt újítva, majd miután megvettem megnéztem a dugót, és tényleg új volt. Én csak addig használtam amíg elkészült a másik, az kb 3 x 2 óra motorozás volt.
Amikor a srác tőlem megvette fasza állapotban volt a himbát és a berúgókart, meg a hátsódobot leszámítva... Hogy ő mennyire vigyázott rá azt nem tom, de nem tűnt egy hányaveti valakinek...
már lassan jelentkezhetnél waszeitung emailben mert ha te elakarod adni a trikokat enmeg az en dolgaimat akkor addig kene eladnod nekem a trikokat mig kereslet van ra neme? mer egyelore kellene 3db
waszuitung visszaolvastam egy régebbi üzid és az lenne a kérdésem hogy erdekelneneke a fektarcsak meg ugy minden? De az arat ma ugy komplett csak megeggyezes szerint
Széria kettőötvenet is kevesen motorozzák ki az országban,úgyhogy fel lehet dísziteni mindenféle tuningmotyóval ha nincs rendesen megtekerve a gázkar....
kösz! szépek és gépek mer nagyon mennek! Az apué nagyon megyen mert mar az most bevan kb jaratva talan (35mth) es az FMF kipufogo dom rá elvileg 3 lovat + a Vforce3-mas is szerintem! Az enyém meg még teljesen gyári a diskeket kivéve, mert azok 2010es crf-re valok ugyhogy ujak. Nincs még szerintem bejáratva mert nagyon hasonlít a 4utemekre mert alacsonygazon emelget a huncut! Még FMF és Vforce3 rá jovore igy kezdenek majd. Remélem fog tenni a teljesítményre. Szerintetek foge?
Ezzel a képfeltöltéssel mi a gond?
Ha nem szimpi ez akkor beklimpírozod a gugliba hogy "képfeltöltés" és csak ámulsz hogy mennyi sok lehetőség maradt még...
Amikor a srác tőlem megvette fasza állapotban volt a himbát és a berúgókart, meg a hátsódobot leszámítva... Hogy ő mennyire vigyázott rá azt nem tom, de nem tűnt egy hányaveti valakinek...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Viszont amire neked szükséged van az szintén elérhető a hirdetésemnél...
Küldtem neked egy mailt a freemailos címedre,ha lesz időd...
Köszi
Van valakinek eladó Keihin pwk vagy pwm 38-as karbija? Tps szenzor nélküli verzió érdekelne.
Ha nem szimpi ez akkor beklimpírozod a gugliba hogy "képfeltöltés" és csak ámulsz hogy mennyi sok lehetőség maradt még...