Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
Maradt egy nagy rakás cucc a CR-hez, összeguberálom, és feldobom majd őket ide, diszkont áron.
Értem és gratula előre is!
Képeket azért tegyél majd fel
250 4T amiatt, hogy azzal bátrabb vagyok, nem olyan brutális, jobban fekszik a stílusomnak (nagypapás pötyögés), és Yamaha azért, mert ismerem az előző tulajt és a motor történetét.
Kezelhetőség miatt?
YZF250
HONDA 2T FOREVER!
„A HRC egy hatalmas dolog volt.” –mondta. „Igazán trükkös motorjaik voltak, igazán nagy versenyzőkkel, mint Malherbe, Vromans, Thorpe és Geboers. Nagy csapat, nagy versenyzők. Persze mások is voltak, akik nem panaszkodhattak. A Kawasaki a Yamaha, ütős gépezet volt, de a Hondát egyik sem tudta überelni akkoriban.”

A forrás: http://www.dirtsport.hu/joomla...
Keme, mi lesz helyette?
Me még elbízza magát
azé néha bejön a távszerelés! a multkori kuplungszerelési tanácsod is bejött!azóta is müködik rendesen!
rotim van csak szegény elég öreg és ilyen kutyut szerettem volna utodnak
Nem,ha lenne 100-é adnám
nem találtam 50.000 olcsobban sajna
te nem ism valakit aki olcsobban ad el kölyköt
Nem,csak a foxikat.Kanom van.
igazad van de megprobálom
és tenyészted is őket?
Van bizony
Bullterier kutyád van még?
Hát,hogy má végre ad nekik valaki tanácsot.Nem rossz a megközelítés,de kitujja mi van má abba látatlanba összekókányolódva Így, nem érdemes tanácsot adogatni ,de próbációzni lehet.Kevesen jelzik vissza jó lett-e vagy nem, eltünnek mint az ózonlyuk
Hello Hát szerelőnek tanulok és nagyon jó tanárom van.
Ezt a végre szót ezt hogy gondoltad? Te (is) szerelő vagy.
Ja és szerinted rosszat mondtam?
Valami újdonsült szerelő lennél Végre
Távba nem megy a szerelde .Látni,hallani fogni kell mint egy pinááááááááááát
Hello Semmi baja csak rosszul van beállítva a karbi.
Én először nem vennék bele kisebbb főfuvokát hanem a tűvel próbálnám beállítani.
Egyel tedd lejjebb a tűt(értelem szerűen a zégert egyel feljebb).
szerinted érdemes lenne bele venni 165 fuvókát?ja.és a haverom cr-én van pro-circuit rezó meg dob!lehet azért hirtelenebb kisgázon? köszi!
Látom még nem gyógyultál meg