Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz! Merre laksz?
Szia 5000 gondoltam.egybe a hátsóvillával együtt,ha kell 06308435077
De aktuális a dolog, mert az egyik barátom vette meg és neki is szüksége lesz rá. És ha sikerül valamit találni akkor miért ne legyen neki jó.
Én próbáltam hívni többször is de nem vette fel
A rugóstagért mennyit kérsz?
Ha elküldenéd a telefon számod az email címemre,akkor holnap rádcsörögnék,hogy hová kellene küldeni!Elöre is köszönöm!Az email címem: gti001@vipmail.hu
OK!Kellene!Feldobod nekem postára utánvéttel?
hát sajnos ebben a designban nem is találtam sehol sem,még az ebayen sem ami van most motorline-nél az meg nem tetszik annyira

valamit vennem kell gyorsba mert pénteken megyek az új gépért
szia 2007-es impact nem tudom lehet -e még elfekvőben kapni. Szponzorba kaptam a motoline-tól. Csak ebben az évben csináltak ilyen szín összeállításban tudomásom szerint.
Szia csak ezek vannak,,,
hali! amúgy mennyi pénzt szánnál az akcióra? igazából nem akarom eladni a motorom,mert az ég világon semmi baja,de ha bukta nélkül ki tudok belőle szálni,vennék fiatalabbat
pity#14! a te bukósisakod az az Acerbis profile vagy impact? geci jól néz ki meg jó lenne tudni lehet-e még kapni olyat! motorline-nél van elég akciós is bár 2006-s modell de az egyáltalán nem zavar...hanem inkább ilyen design kellene ez olyan magyaros(piros-fehér-zöld)
nekem van 1500.- tiéd lehet, piros színű
Ha valakinek van rajtszámtáblája,kicsi pénzért átválalnám..Cr 500 ra kéne,de ha másé,az sem baj...
Hali!A rajtszámtábla nem maradt meg véletlen?A rugóstagnak mi az ára?
hát az még jobb
csak gyorsangyorsangyorsangyorsan...
inkább szólok mint gondolok

akkor ha tudsz valamit gondolj rám !
nagyon jó gondolat ne hagyd magad befolyásolni más brinyóra
sajnos képről ugye ezt nem tudom megállapítani. bár ahogy olvasom már nem is aktuális ha eladtad a motort
egyébként meg a küllők+tárcsa+ráf is simán megérhet 5rugót ha még használhatóak!

motorvásárlás! engem is érint és a 7en szeretnék is beújítani valamit! Hondát szeretnék ha lenne megfelelő, talán EZ ha valós lenne, bár még nem írt vissza a csávó hívni nem hívtam...
KTM SX 125 van még kiszemelve az közelebb is lenne mint Veszprém megye csak az még nincs eladható állapotban!

De keresgélek még
Bocsi változott a link...:http://kepesmotor.hu/honda-kro...
Sziasztok honda cr hez vannak alkatrészeim ami a képen láthato ha valakinek kell 06308435077
Oké,rendben
Holnap megyek nagy faluba és hazafelé menet lehet beugrok megsasolni.
Ezt 4-ért odaadnák,full rendbe téve.