Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maradjá, akkor legalább 250, Jobban bírja enduroba mint a 25-ös!
értem! köszi a segítséget
Hát inkább
és CR 85?
Akkor felejtős
hát eddig nemvolt motorom de ilyen alapdolgok azért már bennem vannak meg mentem már egypár motorral amúgy enduróznék vele
Mire kell(gondolom nem boltba járni, meg melóba)? Milyen motorod volt eddig. vehetsz akár 250-est is. a többi az fejben dől el, mennyire húzod a gázt!
40 paci környékén vannak ezek a "kisszarok" Kezdésnek tuti!
Pont belestem Húú ,nekem má kúva erős Le is butítom
na de most komolyan
Az picsa, bárkinek jó
Nyugottan vegyél 250-est na azok igazi vadállatok
valaki válaszolna a kérdésemre? fontos
25-30 körül van jó láncszett
helló srácok! cr125 97-es évjárathoz kéne láncszett, ami elég jófajta, olyasmi lánccal, ami nem nyúlik nagyon! mennyibe kerülne, mert én nagyon sok helyet ismerek és megnéztem, de lehet hogy ti is tudtok vmi úly helyet mutatni ahol jó áron lehet kapni ezeket a cuccokat!
megvan még a vasad?
Hali mindenki! Az lenne a kérdésem h kezdésnek mennyire lenne erős egy CR125?
Mennyit kérsz a blokkokért?
szia neked mikori a cr 500-as blokk amit beletettél?mer nekem is van 2 db felújított cr 500-as 90'-es évjáratú blokkom felülcsöves.
az egyik képen a felső 3 db az vadi uj gumi azoknak más az áruk....
használt de nagyon jó állapotú cross gumik nagyon olcsón!
pirelli dunlop bridgestone stb 21 és 19 főként 100 as de van pár 110 es is 3.000-4500ft!06302033084 Balázs
érdemes,kemének elég sok szerelőnél járt a motorja mire a zsilják lajos bácsi rádöbbent a turpisságra,hagy ne meséljek erről részletesen
Köszi, rá nézek arra a felületre is akkor, jobban.
szeva márkatesó!ne feledkezz meg arról hogy a mifajta rc-s 250 esnél a hüvely elött megy föl a víz a blokkból és azon a részen a talptömítés kb 3mm széles. és ha szar anyagból van a tömités akkor az nem kifejezetten jó,persze nem bitang pusztulatosan szar,de lehetne jó is.meg ha ferdén húzod le vagy nem sik az alja,mint anno keme bátyádnak akkor szívsz mint a boci csak nem a tehenet hanem a bikát. hát ennyi
Háde,na
A nyomáspróbával kelett vna csak kezdened. Köszi a tippet.
Halott Miket írkálolol Tee Láttam már repedést,nem egyet,de hiába kéregetel tanácsot,lesesd meg rendes szerelővel.Nyomáspróba stb.