Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb. örüljünk hogy élünk.megyek én is cső
Asszem mindketten ismerjük a repertoárt, a többiek meg már a fél automatát elkoptatták a mellékutakon, úgyhogy ideje aludni...
és igy 1/2kor már kijelenthetjük,hogy a világon nincs evolúció,csupán azon élőlények listája,akiket Chuck Norris életben hagyott
és a születésnapján kiválaszt egy szerencsés gyereket,és belehajítja a Napba
Chuck Norris elszámolt végtelenig...KÉTSZER.
és aki keményebb mint a Sherman tank
na igen, ő az egyetlen, aki egykerózni tud monociklivel...
de csak azért mert Chuck Norris a tulaj
A kacsák alattomosabbak...jönnek mennek, téblábolnak körülötted...de addig jó, míg látod őket...ha egyet sem látsz, azt jelenti, hogy másodpercekre vagy a haláltól, már megpördülni se lesz időd.
nem is ezt akartam
egy "jó nap" alkalmával kb 16órát voltunk náluk...éjfélkor a diófa alatt raktuk a Berget összefelé...valami turbékolás...felnézek..ezermilliószáz csirke a fán majd leestek a fénytől de ott vigyorogtak...utána már nem álltam alattuk...
hát ez a lada nem sokáig húzta. mindezt egy cr125-be való dugó áráért
hm, Aleko kell...az elhúzott egy kisbuszt trélerrel és a tréleren lévő autóval együtt, behúzott kézifékkel, egyesbe tett váltóval, mindennel. Pedig csak a tréleren lévő autó kötéllel való letépése volt a cél.
most már láthatjátok hogy az automata sem jelentett gondot
Mikor először mentem, szokás szerint éjjel (csak sötétben támadok, mint a vietnámi lepke), ugatás, zaj, jön kifelel valami, ami olyan, mint az Intercity, de csak a legfelső lámpa ég, csendesebb, és nincs rajta büfékocsi. Attesz volt, fejlámpával a gyerekcsináló kötöttpályás sapkában.
ott erste bankos volt de azt múlt héten r bélával kirántotuk a falbólhttp://myvipvideo.com/videovie...
Én meg a legnagyobb górét is,úgyhogy hozzátok a cuccost nyugodtan
Bammeg,ebbe csak ebédjegyek vannak
Öcsöd!

először mentem Attiláékhoz.....haladok az úton ...tábla előttem: "Mesterszállás 2" gondolt van ""Mesterszállás1" is haladok tovább már 17km egyszer csak Öcsöd tábla...térkép elő..hopp benéztem a Mesterszállás 2 táblát (2km balra)
Lápos, Pali és Gecsa is kell. Lápos ismeri a menekülőutakat, Pali meg a helyi rendőrt, Gecsa meg...Gecsa... ő meg...ott van velünk
Lapátolom a havat
Itt állok járó motorral az öcsödi OTP-automata előtt, hol az anyámba vagytok?