Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már úgy néz ki 99 %,aug 27-e a száguldó angyalok 2 éves party,ne szervezzetek más progit aznap estére úgy hattól,lerészegedés lesz!
Judge mesélte,nagyon megillyedtem,mert én sem láttam a nénit sajnos.Hála égnek jól van
De értettem én,csak hát valamit reagálni köllött:)))Mindenkinek más a tetsző motor,nincs ezzel semmi baj...de ha már ide írok,lehet beszerzek egy akett hondát...vagy kulcstartót...
Amúgy a yamaha-nal nincs szebb vas...nekem:))))
Én is meglepődtem hogy miért nem jöttetek velünk. én sem láttam a nénit, de jó hogy észrevettétek.
Becsület és Hűség!
Igen, pont mentünk ki a parkolóból és szemben ott feküdt egy néni a buszmegállóban. Egy autós már volt ott, de a mentőt mi hívtuk.
Ez még ott Budaörsön volt? Én nem is láttam...
Nagyon rendes legények vagytok
Fastride gixxeres srácnak üzenem, hogy az elájult néni aki miatt megálltunk szombaton a buszmegállóban és nem mentünk tovább a brigáddal már jól volt. A mentősök még pont ott kajáltak amikor mentem visszafelé.
Elég sűrű a program nehéz lesz alkalmas időpontot találni
Majd 26-án, 20:00 órakor kérdezd,akkor lesz belőle bloodwolf

további jó éjt, mára már lemerítettem magam
Átváltozás után is tudsz írogatni?
Semmi baj, nem vettem komolyan
Van még pár kút az országban és sok szép kutas lány.
Hülye poén volt, ne haragudj!

Ha már otthagytunk, legalább a csaj összejöhetett volna
Nagyon köszönöm a tükör polírt RRcat. Vannak hibáim és tudom hogy nem lehetek Barad Pitt. De amíg vannak barátai és HONDÁJA az embernek nem lehet senni gond.
Csak az irigység beszél belőlem, én hiába vettem le a bukót, rám se nézett a kutas bige
Minő kedvesség szól belőled! Nekem igen is tetszik a farkas szakálla pölö meg a képek is jók, amiket csinál
Mindig ezek a flancos külsőségek áhhh....

Gyere Gyuri
Kedves tőled RZ-Matyi. Igen, ezért nem vettem le a bukómat
Még mindig több esélyed volt, mintha levetted volna a bukót
Hát csajozás nem jött össze, próbáltam szugerálni tükrös plexi mögül.. hatástalan....
Nem találtak bent? Sisakos bőrruhás pénztáros nőt siettető főszer volt csak bent... azaz én.
Hát én furcsáltam a dolgot De gondoltam azért indul el az eleje, mert ők tudják mi van veled
Azért mentségünkre legyen mondva, hogy 10 percet vártunk rád. De mivel senki nem talált bent a pénztárnál, azt hittük elvittek az UFÓk, esetleg már vérfarkassá változtál, szal jobbnak láttuk menekülőre fogni

Szal becsajoztál ?
Vérfarkast benyakúton kifosztották.. ellopták az összes apróját és papírpénzt hagytak a zsebében. A szép kutas lányka akarta az apróimat én meg hogy utasomként hazavigyem.
De csak az ő terve vált valóra.
Akkor még is csak feltűnt hogy otthagytatok
Kecskeméti Nemzetközi Repülőnap van akkor( aug.7) Utána meg Kunmadár Majd augusztus 20-i hétvége Utána meg Száguldó Angyalok 2 éves ünneplés
Nagyon jó a meglátás! akkor én is vagányabb lennék...
Akkor legyen inkább augusztus hét ne már pont fizu elött menjünk
Hétvégén Kisújszállás! ...csak úgy mondom, ha valakit érdekel!