De értettem én,csak hát valamit reagálni köllött:)))Mindenkinek más a tetsző motor,nincs ezzel semmi baj...de ha már ide írok,lehet beszerzek egy akett hondát...vagy kulcstartót...
Amúgy a yamaha-nal nincs szebb vas...nekem:))))
Fastride gixxeres srácnak üzenem, hogy az elájult néni aki miatt megálltunk szombaton a buszmegállóban és nem mentünk tovább a brigáddal már jól volt. A mentősök még pont ott kajáltak amikor mentem visszafelé.
Nagyon köszönöm a tükör polírt RRcat. Vannak hibáim és tudom hogy nem lehetek Barad Pitt. De amíg vannak barátai és HONDÁJA az embernek nem lehet senni gond.
Hát én furcsáltam a dolgot De gondoltam azért indul el az eleje, mert ők tudják mi van veled
Azért mentségünkre legyen mondva, hogy 10 percet vártunk rád. De mivel senki nem talált bent a pénztárnál, azt hittük elvittek az UFÓk, esetleg már vérfarkassá változtál, szal jobbnak láttuk menekülőre fogni
Vérfarkast benyakúton kifosztották.. ellopták az összes apróját és papírpénzt hagytak a zsebében. A szép kutas lányka akarta az apróimat én meg hogy utasomként hazavigyem.
De csak az ő terve vált valóra.
Akkor még is csak feltűnt hogy otthagytatok
Amúgy a yamaha-nal nincs szebb vas...nekem:))))
Becsület és Hűség!
Nagyon rendes legények vagytok
további jó éjt, mára már lemerítettem magam
Van még pár kút az országban és sok szép kutas lány.
Ha már otthagytunk, legalább a csaj összejöhetett volna
Mindig ezek a flancos külsőségek áhhh....
Gyere Gyuri
Azért mentségünkre legyen mondva, hogy 10 percet vártunk rád. De mivel senki nem talált bent a pénztárnál, azt hittük elvittek az UFÓk, esetleg már vérfarkassá változtál, szal jobbnak láttuk menekülőre fogni
Szal becsajoztál ?
De csak az ő terve vált valóra.
Akkor még is csak feltűnt hogy otthagytatok